2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Kim bu 5 numara hiç mi spoiler falan yok,çok fazla merak içindeyim.
Shumpert bizi seviye atlatıcaktır, iyi bir transfer oldu kanımca hayırlısı olsun

Shumpfert cok kalıteli bir oyuncu gereksiz kıyaslamalarla oyuncuyu kotulemesin kimse.Cok tecrubelı ve sporcu karakteri ust duzey bir oyuncu .İnsallah anlasmısızdır sonucta resmi bir acıklama yok.5 numaraya da Esteban gelse tamam iste.Turk olarak Sertac dır cok buyuk ıhtımalle Huseyın olucanı sanmıyorum.Savunmada ozellıkle yerinden kımıldayamıyor.Oktay hoca istemez bence zaten gelecegin takımından bahsediyoruz.

Shumpert'ı beğenmiyoruz galiba EL'de hedef Final 4.

Shumpert çok çok önemli transfer olur.İyi şutördür , iyi pasördür , oyun bilgisi yüksektir , iyi takım oyuncusudur.Kısa beşte 4 numara oynar , uzun beşte 3 numara oynar.Daha ne isteriz.Çok yönlü bir oyuncu.İnşallah bir pürüz çıkmaz.Bir de 'saf' 5 numara transferiyle iyi bir kadro oluşmuş olur.

tutku-shipp-preston-rancik-ermal
Rochestie-melih-shipp-preston-yabancı pivot
tutku-göksenin-haluk-rançik-yabancı pivot

rotasyon baya kuvvetleniyor. inşallah shumpert Türk vatandaşlığına geçirilir ve muhteşem bir takım kurulmuş olur

JOAO PAULO BATISTA (geçen sezon Le mans'da oynayan ) nasıl bir oyuncudur ? FAydalı olabilir mi bize

Kutay Çamcı' Alıntı:
JOAO PAULO BATISTA (geçen sezon Le mans'da oynayan ) nasıl bir oyuncudur ? FAydalı olabilir mi bize

ön yargı gibi olmasın ama,çünkü hiç izlemedim,2.06 ve pozisyonu PF,en az 2.10luk sert bir pivot almamız gerekiyor

Doğan Aksu' Alıntı:
[quote="Kutay Çamcı":3q2tqmvi]JOAO PAULO BATISTA (geçen sezon Le mans'da oynayan ) nasıl bir oyuncudur ? FAydalı olabilir mi bize

ön yargı gibi olmasın ama,çünkü hiç izlemedim,2.06 ve pozisyonu PF,en az 2.10luk sert bir pivot almamız gerekiyor[/quote:3q2tqmvi]

Bence de uzun boylu hem sert hem atletik mümkünse çabuk da olmalı ama bu tarz hemde alabileceğimiz kim var ?

Birde Shumpert işi oldu ise son transfer Bosman olmalı Dikudis gelmez umarım

Her zaman yazıyorum alacağımız pivot tam pivot olmalı.Yani yarı pivot yarı uzun forvet olmamalı.Boy olarakta 2.10'dan az olmamalı nedeni şu bizim takımdaki uzun oyuncuların boyu 2.06,2.07 civarında rakip takımlarda 2.10'un üzerinde olan pivotlarda var eşleşme sorunu yaşamamamız için alacağımız pivot 2.10'un üzerinde olmalı.Çünkü bazı maçlarda pota altında kısada kalabiliriz en azından 2.10'un üzerinde bir oyuncu bulunmalı takımda.Keşke imkanı olsada Kasun'u alabilsek ama maddi olarak demek ki hala güçlü değiliz ki alamıyoruz.

Peki 210 cm ve üzeri boyda alınabilecek ve iş yapabilecek Bosman oyuncusu kim var transfer piyasasında ?

Artsiom Parakhouski olabilir draft edilmedi hala bir takımlada anlaşmadı 210 civarı boyu var (211 sanırım) .Beyaz Rus. Gerçi daha önce izlemiş arkadaşlar bize pek uygun değil demişti.Son iki sezon konferansında yılın oyuncusu seçilmiş (gerçi üst düzey bir konferans değil) ve NCAA'da en çok rebo alan oyuncu.

Kutay Çamcı' Alıntı:
Peki 210 cm ve üzeri boyda alınabilecek ve iş yapabilecek Bosman oyuncusu kim var transfer piyasasında ?

Artsiom Parakhouski olabilir draft edilmedi hala bir takımlada anlaşmadı 210 civarı boyu var (211 sanırım) .Beyaz Rus. Gerçi daha önce izlemiş arkadaşlar bize pek uygun değil demişti.Son iki sezon konferansında yılın oyuncusu seçilmiş (gerçi üst düzey bir konferans değil) ve NCAA'da en çok rebo alan oyuncu.
Kim izlemiş?..Gerçekten merak ettiğim için soruyorum yanlış anlaşılmasın..

Vallahi unuttum bu arada izlediği benim çıkarsamam da olabilir :). İzledim cümlesi kurulmadı oyuncunun özelliklerinden nispeten ayrıntılı bahsedilmiş ve ben izlediği sonucunu çıkarmış da olabilirim.

Ekleme:Eski mesajlara baktım ben bilgisi olan var mı izlemiş olan var mı diye sormuşum

Erdal "Onu biliyorum Kutay abi gerçekten iyi pivot ama bizim sistemde biraz daha hareketli pivota ihtiyaç var"

Demiş yani izledim dememiş aslında kimse. İzlediği benim yorumum sonucu hafızamda kalan :) Ben biliyorum şöyle şöyle deyince izlediğini düşündüm o an demek. Belki sadece okuduklarından biliyor .

Sizin bir fikriniz var mı oyuncu ile ilgili Can ?

Oyuncu ile VANOLI CREMONA'nun ilgilendiğini yazmış hoopsmarket SerieA'nın sondan üçüncüsü geçen sezon

Kutay Çamcı' Alıntı:
Vallahi unuttum bu arada izlediği benim çıkarsamam da olabilir :). İzledim cümlesi kurulmadı oyuncunun özelliklerinden nispeten ayrıntılı bahsedilmiş ve ben izlediği sonucunu çıkarmış da olabilirim.
Parakhouski..hakkında okuduklarıma ve istatistiklerinin detaylı analizini yaptığımda bu ligde kesinlikle iş yapabilecek bir oyuncu ama bize level atlatır mı..?
O konu hakkında şüphelerim var..Hırvat Litvanyalı Sırp basketbolu bilen post oyunu olan ribaund sezgisi iyi..Bizi bir yerlere taşıyacak takımın çehresini değiştirecek bir oyuncu bulabilirsek onu almamızı çok isterim..ama eğer bu tarz bir oyuncu bulamazsak samhan..parakhouski gibi oyunculara yönelmeliyiz..Ncaaden vasat oyuncu almamalıyız..

Kutay Çamcı' Alıntı:
Samhan Zalgirisle anlaştı deniyordu sanırım kesin gibi.

Birde Suhmpert haberi doğru ise Bosman oyuncu almamız gerekiyor.İyi Bosman uzun da arslanın ağzında resmen.

Videosu var.

http://www.youtube.com/watch?v=Byc4I5OxyXw
Milan Macvan çok iyi bir oyuncu aslında..çokta gelecek vaad ediyor..
Sanırım 500.000 euro gibi bir bonservisi var..Bizimkiler biraz fedakarlık yapıp böyle bir oyuncu almalı..

Evet ben de söylemiştim iyi olurdu ama FB ilgleniyor deniyordu gerçi bugün Örs Vidmar ile devam edeceğiz demiş sanırım.

Bulgar liginde hali ile çok iyi istatistikleri ama sezona Rus liginde başlamış orada nispeten daha vasat.Birde boyuna rağmen daha çok uzun forvet gibi değil mi oyun tarzı hem 4 hem 5 oynayabilse de.

Kutay Çamcı' Alıntı:
Bulgar liginde hali ile çok iyi istatistikleri ama sezona Rus liginde başlamış orada nispeten daha vasat.Birde boyuna rağmen daha çok uzun forvet gibi değil mi oyun tarzı hem 4 hem 5 oynayabilse de.
Antic 4/5 oynayabilir diye düşünüyorum..
en son nerde bilmiyorum ama bulgar ligi vasat evt..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...