2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

shumpert ve iyi bir 5 numara ile anlaşırsak takımımız yeniden umut verecek bir takım olacak inşallah.shumperttan dolayı gelecek sezonlar içinde umutlanacağız.

sertaç transferine ömer transferine sinan transferine dönmesinde bu transfer bir an önce açıklansada rahatlasak ..

Yabancı 5 numara Dıkoudis olucak heralde oyle gozukuyor baska bir alternatif yok gibi.Bide 4 bulabilsek keske Ilkan olabilır aslında.5-10 dk oynar katkı verirdi da olsa

Sevgili Çağlar, Shumpert konusunda size ulaşan net bir bilgi yok mu halen?

Şu transfer bi kesinleşse derin bir oh çekecem, temkinliyim.

Transferler konfirm olmadan yazmıyoruz siteye. Dolayısıyla doğrulanmış bir bilgimiz yok konu hakkında. Umarım gerçekleşir bu transfer zira fazlaca önemli bir hamle olacak bence.

Büyük maçlarda çok fazla olmasa bile en azından orta seviye veya düşük kalite maçlarda 4 numara pozisyonuna kayıp eşleşme sorunu yaratabilecek bir oyuncu. Sadece bu yönünü bile göz önünde bulundurmak bu transferin ne kadar iyi bir transfer olduğunu anlamak için yeterli olur. 3 numara pozisyonunda yaptıklarını yazma gereği duymuyorum hepimiz biliyoruz çünkü :) . Ayrıca kendi pozisyonunda fena da bir savunmacı değildir.

Shumpertta gezmedik takım bırakmadı bizden sonrada FB yada Banvite gider.Tabi 3 senelikse bizden sonra pek oynamaz :)

Günlerdir konuşuluyor kesin deniyor bütün detaylarıyla anlatılıyor.Benim merak ettiğim neden hala(eğer kesinse)kulüp resmen açıklamıyor?Kesin değilsede biz neden hemen herşey kesinmiş gibi konuşuyoruz?(Arkadaşlar buraya yazacaktım nasıl oldu anlamadım ama konu başlığı açmış oldum.Modlar gereğini yapsın lütfen Pardon)

Erol Karakış' Alıntı:
Günlerdir konuşuluyor kesin deniyor bütün detaylarıyla anlatılıyor.Benim merak ettiğim neden hala(eğer kesinse)kulüp resmen açıklamıyor?Kesin değilsede biz neden hemen herşey kesinmiş gibi konuşuyoruz?(Arkadaşlar buraya yazacaktım nasıl oldu anlamadım ama konu başlığı açmış oldum.Modlar gereğini yapsın lütfen Pardon)

Geçtiğimiz sezon ligimizde forma giydiği için farklı işlemler oluyormuş federasyon kanadında.Aynısı Shipp'te de başımıza gelmişti.Biraz beklemekte fayda var.

Shumpert 3 numara için iyi transfer. Hedefler doğrultusunda çok şey katar bizr.

Yalnız bir konuda akıllanmadık. Ligde belirli bir süre oynamış bir oyuncu için hemen Türk olacak havalarına giriyoruz. Kaç yıldır bu muhabbet dönüyor ama bir türlü nasiplenemedik :)

arkadaşlar bu Emir preldzic konusunda bizim yöneticilermiz birşey demeyecek mi?
adamı aniden 2 günde Vatandaşlığa geçirdiler milli takım mazereti ile. Şimdi milli takım kadrosunda yok. Bu durumda rakip takım haksız bir kazanç elde etmiş olmuyor mu?

Bu konuda meclise soru önergesi verildi. Ancak kulübümüz bir süredir 'iyi çocuk' olduğu için bir girişimde bulunacaklarını sanmıyorum.

Aykut Ogut' Alıntı:
arkadaşlar bu Emir preldzic konusunda bizim yöneticilermiz birşey demeyecek mi?
adamı aniden 2 günde Vatandaşlığa geçirdiler milli takım mazereti ile. Şimdi milli takım kadrosunda yok. Bu durumda rakip takım haksız bir kazanç elde etmiş olmuyor mu?

Hayır zaten oynadığı pozisyon itibariyle milli takım için gerekli bir oyuncu da değil ki bu adam. Hadi 1 numara falan olsa neyse diyeceğim de değil. Fülkere kıyak, başka birşey değil.

Geçen yıl Sami Yen'de en ciddi protestolardan birini yiyen Ercan Saatçi ile oturup Almanya'da yemek yiyor Adnan Polat. Saatçi konusunda görüşümüz net. Meriç Tunca denen zararlı da bu familyadan, saldırmaya devam ediyor her an. Polat gidip yemek yiyor bu adamla. Sonra biz de burada Emir konusunda adım atılsın, şu bu diye söyleniyoruz..Garip işler vesselam..

Kerem SEÇER' Alıntı:
Shumpert 3 numara için iyi transfer. Hedefler doğrultusunda çok şey katar bizr.

Yalnız bir konuda akıllanmadık. Ligde belirli bir süre oynamış bir oyuncu için hemen Türk olacak havalarına giriyoruz. Kaç yıldır bu muhabbet dönüyor ama bir türlü nasiplenemedik :)

Kerem'e katılmamak elde değil.
F.Ülker zamanında D.Mrsic'i hemen Türk yaparken, Telekom Dudley için tam 1 sene bekledi.
Unutmayınki biz Fenerasyonun sevdiği çocuğu değiliz. Predzic ise tam bir fiyasko.Milyon dolarlar konuşuluyor Slovenyaya verilecek. Sanki Lebron'u, Kobe'yi Türk yaptık.
Devşirmeye sonuna kadar karşıyım ama illa biri devşirilecekse 3 yılı dolan Shumpert bile milli takıma Emir'den çok daha fazla ilaç olacakken, bize seviye atlatacak adam!! Emir kendi takımıyla Euroleague'in en kolay grubundan Top 16'ya kalamadı.
Tamamiyle Aziz Yıldırımın Turgay Demirele emriydi "Emir". Daha milli takımda oynayıp oynamayacağı belli olmayan bir oyuncuyu 2 günde Türk yapmak. Aslında işin aslı gerçekten araştırırsa neler çıkacak ama.Var mı o yürek birilerinde ??
Birilerinde varsa bile bizim yönetimde olmadığı kesin.

GEÇEN SENE HAZIRLIK MAÇINDAKİ BÜYÜK!! SAHTEKARLIĞI ORTAYA ÇIKARIP BİR TAKIMIN KADERİ VE BİRÇOK KİŞİNİN EKMEĞİYLE OYNAYAN OYAK RENO YÖNETİMİ VE KONUYU ŞİŞİRDİKÇE ŞİŞİREN BASIN ŞİMDİ ARAŞTIRMAYA ÇIKSIN BAKALIM. BAKALIM YÜREKLERİ VAR MI ??

Emrah Abi,sitelerinden bunu duyuranların,görüntülerini koyanlarında Emir konusunda ne yazıcaklarınıda merak ediyorum.Bakalım bu durumu eleştirmeye yürekleri var mı ?

Emrah Bakın' Alıntı:
..

GEÇEN SENE HAZIRLIK MAÇINDAKİ BÜYÜK!! SAHTEKARLIĞI ORTAYA ÇIKARIP BİR TAKIMIN KADERİ VE BİRÇOK KİŞİNİN EKMEĞİYLE OYNAYAN OYAK RENO YÖNETİMİ VE KONUYU ŞİŞİRDİKÇE ŞİŞİREN BASIN ŞİMDİ ARAŞTIRMAYA ÇIKSIN BAKALIM. BAKALIM YÜREKLERİ VAR MI ??

Emrah abi hepsi tamam da şu kısım sana da saçma gelmiyor mu? Özellikle bold yaptığım kısım. O kişiler kendi ekmekleriyle oynadılar, ekmek yedikleri kaba koca bir pislik bıraktılar. Bundan 100 yıl sonra da hatırlanacak koca bir pislik üstelik. Oyak Renault yönetimi bunu ortaya çıkarmamış olsa bu pislik yaşanmamış mı sayılacaktı? Hırsızın hiç suçu yok yani..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...