2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

EFes serbest bıramış bile olsa oyuncu TBL'den bir takıma giderse son sezon sözleşmesi kadar ücret isteme hakkı var.Eski takımın oyuncuyu ile sözleşme yenilemek istemesi yada istememesi bu hakkını ortadan kaldırmıyor.Tabi pazarlıkla bedeli düşürmek mümkün çünkü TBL dışında bir takıma giderse 5 kuruş alamazlar.Biz Shipp için nasıl Bornovaya ödeme yaptı isek Shumpert'i alırsak Efes'e de ödeme yapmak gerekiyor.Efes'in BJK'ye ödediği miktarı istediği konuşuluyordu 325 bin USD yani.

Shumpert alırsak çok önemli bir transfer yapmış oluruz.Belki bu sene yerli statüsünde oynayatamayabiliriz.Ama öbürkü sene kesin yerli statüsünde oynayabilir.Yalnızca bu sene transfer düşünmemek gerekiyor.Ben 5 yabancıya karşı bir düşünceye sahibim.Ancak öbürke sene yatırımı olarak bu transferi destekliyorum tabiki bu haber doğru ise

shumpert yaşı 36 savunması zayıf oyuncu niye bukadar seviniyorsunuz anlamıyorum arkadaşlar eger türk statüsünde oynarsa güzel bir taransfer olur ama nolmal yabancı statüsünde oynarsa bence iyi olmaz

barış gül' Alıntı:
shumpert yaşı 36 savunması zayıf oyuncu niye bukadar seviniyorsunuz anlamıyorum arkadaşlar eger türk statüsünde oynarsa güzel bir taransfer olur ama nolmal yabancı statüsünde oynarsa bence iyi olmaz

YAşı 30 Ağustos'da 31 olacak.

Shumpert'ın bir önceki sezon final serisinde Bootsy ile yaptıklarını hatırlatmak isterim Fenerbahçe'ye karşı.

salsabaskette yeni transferimiz Pino ile kerem gönlüm ve fatih solak foto çektirmiş bU KEREM'e formamızı giydirmemiz lazım çocuk her yerde Galatasaylılığını belli ediyor

Hasan Köse' Alıntı:
salsabaskette yeni transferimiz Pino ile kerem gönlüm ve fatih solak foto çektirmiş bU KEREM'e formamızı giydirmemiz lazım çocuk her yerde Galatasaylılığını belli ediyor

Adam çıkıp televizyon programında Galatasaray'da oynamak istiyorum artık dedi.Daha ne olsun.Para konusunda da fedakarlık yapacağını düşünüyorum aslında kendisinin.Bu sene olamaz ama geçen sezon başı çok uygundu.

Ben simas i her kosulda shumpert a yeglerim. Ha derseniz ki turk olarak oynayabilir o zaman belki bir avantaj olabilir ancak ben gecen sezondaki o muthis birligin bozulmamasi icin en azindan rancik le birlikte simas in da kalmasini cok ama cok istiyorum. Sayi bakimindan tbl deki en onemli birkac oyuncudan biri , kisiligi ust duzeyde ve takimi icin elinden gelenin fazlasini yapan biri simas. Umarim en azindan bu sene de bizimle kalir.

Bence Jasa kalmak isteseydi kalırdı zaten. Arada para farkı çok yoktu iyide teklif yapıldı. herkes Jasa yı istiyor ancak unutmamak lazım NTVSPOR da yaptığı video lu röportajı orada kendisinin kalmaya pek istekli olmadığı açıktı. Hatta Fenerbahce ye bile gidebileceğini söylemişti. Kaldığın da da geçen seneki katkıyı verebilirmi oda tartışılır. O yüzden Jasa yı istesekte olmuyorsa bir başarısızlık gibi adlandırmak yanlış olur diye düşünüyorum.

Eren Akın' Alıntı:
[quote="Hasan Köse":3g3z1tqb]salsabaskette yeni transferimiz Pino ile kerem gönlüm ve fatih solak foto çektirmiş bU KEREM'e formamızı giydirmemiz lazım çocuk her yerde Galatasaylılığını belli ediyor

Adam çıkıp televizyon programında Galatasaray'da oynamak istiyorum artık dedi.Daha ne olsun.Para konusunda da fedakarlık yapacağını düşünüyorum aslında kendisinin.Bu sene olamaz ama geçen sezon başı çok uygundu.[/quote:3g3z1tqb]
Geçen sezon başı doping tartışması vardı ve alınmazdı bu sebepten dolayı.

NBA takımlarının nihai kadrolarının belli olacağı tarih nedir ?

Bu arada eğer Shumpert'i alırsak uzun oyuncumuz Bosman oyuncusu olacak demektir.

Shumpert'i alabilsek yerli statüsünde oynatabilecek miyiz? Tribün dergide falan zor o iş diyorlar. Bana kalırsa yerler öyle işi. Rakipler Dudley'i, Preldzici falan Türkleştirirken bize izin verilmemesi sıkar biraz. Tabi önce Shumpert'i almak lazım, yerli işine sonra bakılır :)

Emre Elmalıdereoğlu' Alıntı:
Shumpert'i alabilsek yerli statüsünde oynatabilecek miyiz? Tribün dergide falan zor o iş diyorlar. Bana kalırsa yerler öyle işi. Rakipler Dudley'i, Preldzici falan Türkleştirirken bize izin verilmemesi sıkar biraz. Tabi önce Shumpert'i almak lazım, yerli işine sonra bakılır :)

Dudley'in T.C vatandaşı olma süreci 1 yılı buldu. TT 3 yılı doldurduktan sonraki ilk sezonda yine yabancı olarak oynadı.Dudley'de akşamdan sabaha vatandaş olamadı yani.

BJK zamanında Peja'yı vatandaş yapamadan sezon bitti .

Emir için durum farklı milli takımda oynama oynayacak olması süreci hızlandırdı

Yani başvursak bile en iyi olasıklıkla sezon içersinde hallolur o iş ki öyle bile olsa sezn içersind oyuncunun statüsü değişmiyor (Dudley'de değişmedi)

YAni en iyi ihtimal 1 yıl sonra yerli statüsünde oynayabilir.O da vatandaşlığa geçebilirse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...