2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
[quote="Emrah Bakın":1laki7s1]..

GEÇEN SENE HAZIRLIK MAÇINDAKİ BÜYÜK!! SAHTEKARLIĞI ORTAYA ÇIKARIP BİR TAKIMIN KADERİ VE BİRÇOK KİŞİNİN EKMEĞİYLE OYNAYAN OYAK RENO YÖNETİMİ VE KONUYU ŞİŞİRDİKÇE ŞİŞİREN BASIN ŞİMDİ ARAŞTIRMAYA ÇIKSIN BAKALIM. BAKALIM YÜREKLERİ VAR MI ??

Emrah abi hepsi tamam da şu kısım sana da saçma gelmiyor mu? Özellikle bold yaptığım kısım. O kişiler kendi ekmekleriyle oynadılar, ekmek yedikleri kaba koca bir pislik bıraktılar. Bundan 100 yıl sonra da hatırlanacak koca bir pislik üstelik. Oyak Renault yönetimi bunu ortaya çıkarmamış olsa bu pislik yaşanmamış mı sayılacaktı? Hırsızın hiç suçu yok yani..[/quote:1laki7s1]
Çağlar sen Galatasaraylı değil misin kardeşim? neden hep FB lehinde yorumlar yapan bir sitede o tonda yorumlar yapıyorsun çok merak ediyorum. Şimdide burada hırsızın hiç mi suçu yok diyorsun! Basketbolda başarıya aç saygın GS taraftarının suçu ne bu olayda? Sonra sen O malum sitede yazılar yazıyorsun okuyoruz peki sen bu olayıda yazsana Haksız rekabet doğaracak EMiR olayıyla ilgili. görelim bakalım. Bence bu oyuncu FBülker değilde GSCC oyuncusu olsaydı o sitede kıyamet kopardı.

Çağlar Şentürk' Alıntı:
Emrah Abi,sitelerinden bunu duyuranların,görüntülerini koyanlarında Emir konusunda ne yazıcaklarınıda merak ediyorum.Bakalım bu durumu eleştirmeye yürekleri var mı ?

hahahaha dayanamadım. :)

Abi, buna sen inanıyor musun?

Kurunun yaninda yas da yaniyor.

Tufan Ersoz'un, Cemal Nalga'nin, Okan Cevik'in, sube yoneticilerinin yaninda Yigit Sardan da yandi, taraftar da yandi. Yasanan pisligin sorumlulari az da olsa cezalarini cektiler. Malesef bu durum Galatasaray tarihinde kara bir leke olarak kalacaktir. (FB Ulker deplasmaninda "Cemal Nalga hanginiz? Parmak kaldirsin." diye tezahuratlari duyunca, o an Abdi Ipekci'nin zeminine gomulmek istemistim. O adamlarin agizlarina dustuk.)

Su an Emir olayinda malesef hersey hukuka uygun olarak gidiyor. Muhtemelen para falan verilmeyecek, Emir de vatandasligi aldigiyla kalacak. Bu hukumetin peskesidir, bu TBF'nin peskesidir ama su anda ortada Galatasaray SK altinda yapilan sahtekarliga benzer bir durum yoktur malesef.

Bu peskes konusu gerek GS Basket'te, gerekse diger tum Galatasaray forumlarinda islenmelidir. Baskalarinin gosterecegi tepkiyi mi bekleyecegiz?

Aykut Ogut' Alıntı:
Çağlar sen Galatasaraylı değil misin kardeşim? neden hep FB lehinde yorumlar yapan bir sitede o tonda yorumlar yapıyorsun çok merak ediyorum. Şimdide burada hırsızın hiç mi suçu yok diyorsun! Basketbolda başarıya aç saygın GS taraftarının suçu ne bu olayda? Sonra sen O malum sitede yazılar yazıyorsun okuyoruz peki sen bu olayıda yazsana Haksız rekabet doğaracak EMiR olayıyla ilgili. görelim bakalım. Bence bu oyuncu FBülker değilde GSCC oyuncusu olsaydı o sitede kıyamet kopardı.

Hocam aynı gün içerisinde 'Fanatik Galatasaray'lısın yahu sen, site gs.org'a döndü' ve 'Fenerbahçe'lisiniz ikiniz de' diyen mailler alıyorum ben. Dolayısıyla tamamen algıyla alakalı bu durum. Burada kendimi anlatacak değilim ben. Siteye ortalama olarak günde 5-6bin insan giriyor, bunların hepsinin ortak bir çizgide düşünmesini de beklemiyoruz zaten. Varsa eğer saygılı eleştiriler, hepsine açığız. Dinliyoruz, yayınlıyoruz, varsa hatamız düzeltmeye çalışıyoruz. Ama dediğim gibi saygı çerçevesinde, kavga eder gibi, alay eder gibi değil.

Yazdıklarıma gelecek olursak, ben orada Galatasaray taraftarına yani bize hırsız falan demedim. Yanlış okuyup anlamışsın ne yazık ki. 'Hırsızın hiç mi suçu yok?' cümlesindeki hırsız Okan Çevik, Koray Mincinozlu, Selçuk Karadağ ve olaya karışan iki oyuncumuz. Şu anda bunu açıklıyor olmam dahi bahsettiğim algıyla alakalı. Şu cümleden taraftara hırsız dediğimi nasıl çıkardın merak ettim doğrusu.

Başlık dağılmasın, yönetici arkadaşlara da sıkıntı olmasın. DÜşüncesi, görüşü, karşıt görüşü olan varsa pm'den konuşabiliriz.

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
[quote="Aykut Ogut":1rkp0eq6]

Hocam aynı gün içerisinde 'Fanatik Galatasaray'lısın yahu sen, site gs.org'a döndü' ve 'Fenerbahçe'lisiniz ikiniz de' diyen mailler alıyorum ben. Dolayısıyla tamamen algıyla alakalı bu durum. Burada kendimi anlatacak değilim ben. Siteye ortalama olarak günde 5-6bin insan giriyor, bunların hepsinin ortak bir çizgide düşünmesini de beklemiyoruz zaten. Varsa eğer saygılı eleştiriler, hepsine açığız. Dinliyoruz, yayınlıyoruz, varsa hatamız düzeltmeye çalışıyoruz. Ama dediğim gibi saygı çerçevesinde, kavga eder gibi, alay eder gibi değil.

Yazdıklarıma gelecek olursak, ben orada Galatasaray taraftarına yani bize hırsız falan demedim. Yanlış okuyup anlamışsın ne yazık ki. 'Hırsızın hiç mi suçu yok?' cümlesindeki hırsız Okan Çevik, Koray Mincinozlu, Selçuk Karadağ ve olaya karışan iki oyuncumuz. Şu anda bunu açıklıyor olmam dahi bahsettiğim algıyla alakalı. Şu cümleden taraftara hırsız dediğimi nasıl çıkardın merak ettim doğrusu.

Başlık dağılmasın, yönetici arkadaşlara da sıkıntı olmasın. DÜşüncesi, görüşü, karşıt görüşü olan varsa pm'den konuşabiliriz.[/quote:1rkp0eq6]

Çağlar

Hırsız tümcesini ne olursa olsun bir GS li olarak sana yakıştıramadım. Kime atıfta bulunursan bulun yada ben kimseye hırsız demedim sadece özdeyiş söylerek açıklamaya çalıştım vs ile olmuyor be kardeşim.
Ortada Haksız bri rakabetin olduğunu belirtmeye çalıştım ben o malum sitede bunun asla gündeme getirlmediğini söyledim. Bu taraflı bir görüş asla değildir. Ha şunuda diyebilirsin bloğun sahibi fanatik FB li ben ne yapayım :)
ama gerçekten bu konuyla ilgili bir yazı bekliyorum senden orada.
saygılar.

salsabasket nefretle yaklaştığım bir sitedir bu düşüncemi benim hiçbirşey değiştirmeyecektir nedenlerini yazmaya gerek yok neden bu kadar savunuyosunuzki bunları

ÖZEL ? Mahmuti?nin transfer rotası

İlk kez sitemizin gündeme getirdiği Preston Shumpert?ın Galatasaray Cafe Crown?a transfer olacağı haberinden sonra coach Oktay Mahmuti transfer rotasını açıkladı. Sitemize konuşan Mahmuti, isim konusunda ser verip sır vermezken, ?Uzun oyuncu rotasyonuna bir transfer yapacağız. Şuanda yönetimimiz görüşmeleri sürdürüyor. 4-5 oynayabilen bir isim üzerinde duruyoruz. Yabancı transferin durumuna göre bir yerli isim de alabiliriz. Ama bu tamamen yabancı transferine göre doğacak ihtiyaca göre yapılacak? dedi.(Basketdergisi)

Ozan Deniz' Alıntı:

İlk kez sitemizin gündeme getirdiği Preston Shumpert?ın Galatasaray Cafe Crown?a transfer olacağı haberinden sonra coach Oktay Mahmuti transfer rotasını açıkladı. Sitemize konuşan Mahmuti, isim konusunda ser verip sır vermezken, ?Uzun oyuncu rotasyonuna bir transfer yapacağız. Şuanda yönetimimiz görüşmeleri sürdürüyor. 4-5 oynayabilen bir isim üzerinde duruyoruz. Yabancı transferin durumuna göre bir yerli isim de alabiliriz. Ama bu tamamen yabancı transferine göre doğacak ihtiyaca göre yapılacak? dedi.(Basketdergisi)

Son günlerde net de dolaşanlarının özeti olmuş Mahmud ile konuştuklarını pek sanmıyorum.

Ozan Deniz' Alıntı:

O tarz bir oyuncu alsak ilacımız olur.

Arkadaşlar benim bildiğime göre takımlar sadece 1 devşirme oynatabiliyor ama bizde zaten devşirme olarak ermal yok mu yani o da arnavutluk milli takımında oynayacak ve devşirme olucak bu durumda shumpert nasıl türk yapılıcak

Eren Pardo' Alıntı:
Arkadaşlar benim bildiğime göre takımlar sadece 1 devşirme oynatabiliyor ama bizde zaten devşirme olarak ermal yok mu yani o da arnavutluk milli takımında oynayacak ve devşirme olucak bu durumda shumpert nasıl türk yapılıcak

Ermal 1980 doğumlu 1995-1999 arası FB'de oynamış yani FB'nin alt yapı takımlarında oynamış olmalı.Bu durumda yerli statüsünde oluyor zaten.

Çağlar'ın hırsız sözüne takılmasın kimse.Bu bir deyimdir ve bolca da kullanılır.Forumlarda teşbihte hata olmaz.Salsa iyidir hoştur, taraflıdır tarafsız bunu konuşabilirsiniz ancak Hırsız sözünden yola çıkılarak Çağlar'ın üstüne gitmek hoş değil, birazcık Türkçe bilen herkes o sözün ne olduğunu bilir.

Gelelim transfer gündemine, bu sene taraftar profilimiz aynı çizgisini sürdüyor, sessiz kalınan dönemde bu takımdan birşey olmaz.Transfer ortaya atılınca gelirse kesin final yaparız modlarına giren topluluk olmuşuz iyice.

Shumpert'in gelmesini 2 senedir çok istiyordum mümkün değildi ancak gelirse Jasa'dan daha çok katkısı olur bize diye inanıyorum.

Ozan Deniz' Alıntı:

Shumpert 5 oynayamaz herhalde?

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
[quote="Emrah Bakın":eek:e0d9ml3]..

GEÇEN SENE HAZIRLIK MAÇINDAKİ BÜYÜK!! SAHTEKARLIĞI ORTAYA ÇIKARIP BİR TAKIMIN KADERİ VE BİRÇOK KİŞİNİN EKMEĞİYLE OYNAYAN OYAK RENO YÖNETİMİ VE KONUYU ŞİŞİRDİKÇE ŞİŞİREN BASIN ŞİMDİ ARAŞTIRMAYA ÇIKSIN BAKALIM. BAKALIM YÜREKLERİ VAR MI ??

Emrah abi hepsi tamam da şu kısım sana da saçma gelmiyor mu? Özellikle bold yaptığım kısım. O kişiler kendi ekmekleriyle oynadılar, ekmek yedikleri kaba koca bir pislik bıraktılar. Bundan 100 yıl sonra da hatırlanacak koca bir pislik üstelik. Oyak Renault yönetimi bunu ortaya çıkarmamış olsa bu pislik yaşanmamış mı sayılacaktı? Hırsızın hiç suçu yok yani..[/quote:eek:e0d9ml3]

FB bundan 30-40 sene kadar önce ve yalnızca Galatasaray şampiyon olmasın diye maçın son 30 saniyesinde sahadan çekilip hükmen malubiyet yolunu seçti...
Bunu içinizde hatırlayayanız var mı ?? Duyan kaç kişi var ?? 100 yıl değil 40 yıl sonra böyle bir pislik hatırlanıyor mu ??
GS'ın yaptığı bir hazırlık turnuvasında, gazosuna bir maçta ve Fenerasyonun koyduğu eşi benzeri görülmemiş saçma bir ceza yöntemi mi 100 yıl sürecek bir pislik Çağlar. Yapma lütfen...GS rastgele bir amatör takımla istese ard arda 5 hazırlık maçı ayarlayıp o cezayı geçiştiremez miydi ??
Bu olayda Tufan'ın suçu neydi ? Cemal'in suçu neydi ? Almanya'da bile olmayan kişilerin suçu neydi ? Oynatma kararı veren Okan Çevik dışındaki anternörlerin suçu neydi ??
Tamam kurala uymamak yanlış lakin böyle saçma sapan bir kuralı koymak, işte asıl hırsız orada.
Neyse Cemal Nalga olayı için ne ilk gün ne şimdi düşüncem hiç değişmedi, değişmezde. Bu GS olduğu için değil, F.Ülkerli bir oyuncu aynı durumda olsa tüm forumu karşıma alır yine benzer şeyleri yazardım.

Emrah Abi,

O olayı bizim skandal patlamadan önce de duymuştum diyerek kendi görüşümü yazayım.

O olayı orada gören herhangi bir kimsenin bir şekilde Türkiye'ye ulaşıp kulübü bilgilendirmesi gerekirdi. Bu sayede, Okan Çevik'e verilecek bir cezayla kurtulabilirdik belki. Gelecek kaygısıyla da olsa, buna göz yuman Cemal de Tufan da hata yapmışlardır bana göre. Bu rezilliğin ortaya çıkacağı ortadaydı çünkü. O günlere dair kabul edilemeyecek tepki, takımı ligden çekelim fikrinin ortaya atılmasıdır bana göre; ama yapılan da öyle aman canım ne olacak diye geçiştirilebilecek bir şey değildi.

Saim Karakuzu' Alıntı:
neyse sıl konumuza dönsek şimdi kesin oalrak imzalandı mı shumpert için efese ne akdar ödeyceğiz .

Efes'in BJK'den kendi ödediği miktar olan 325 bin USD'yi istediği konuşuluyordu biz de en fazla o kadar vermişizdir.Tabi transfer bitti ise

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...