2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

TD Forumdan;

Galatasaray Banvit'in genç oyuncularından biriyle anlaşmış diye duydum ama ismin kim olduğu hakkında net bilgi yok.İbrahim Yıldırım,Yiğitcan Turna,İzzet Türkyılmaz'dan biridir muhtemelen.

Hangisi olabilir?

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
TD Forumdan;

Galatasaray Banvit'in genç oyuncularından biriyle anlaşmış diye duydum ama ismin kim olduğu hakkında net bilgi yok.İbrahim Yıldırım,Yiğitcan Turna,İzzet Türkyılmaz'dan biridir muhtemelen.

Hangisi olabilir?

Uzun aradigimiz bu kadar acikken Ibrahim Yildirim veya Yigitcan Turna'nin alinacagini zannetmiyorum. Elimizde Tutku, Rochestie, Goksenin gibi isimler varken onlarla ilgilenmeyiz.

Eger haber dogruysa isim muhtemelen Izzet Turkyilmaz'dir. Kendisi su anda A Milli takim ile kampta. Umitler Avrupa Basketbol Sampiyonasi'nda da forma giydi kendisi. Yanlis hatirlamiyorsam 14 dakikada 3-4 sayi, 2-3 ribauntluk katki saglamisti takima.

Izzet'in boyu 2.10 civari.

Gökhan Ay' Alıntı:
şafak edge dir o

Safak Edge gibi yas grubunun en onemli ikinci oyuncusunu birakmak istemeyecektir Banvit. Ayrica bizim almamiz da yukarida saydigim sebeplerden oturu pek mantikli gelmiyor. Ben de Safak'in takimimizda olmasini cok isterim. Gelecegi oldukca parlak bir isim. (Sakatlik belasi kendisini bulmazsa.)

benim her sene fanatiği olduğum oyuncu olur bu oyuncular genellikle zenci olur çünkü onların basketbolu daha iyi olduğunu düşünürüm (bence) ve pozisyonu 1-2 olur. Örnek vermek gerekirse fitch-graves-d.wash ve maçlarda bu oyuncuların ekstra birşeyler yapmasını isterim. Mesela d-wash-son beşiktaş maçı veya gravesin bi maçta ilk harıda 20 sayı geriye düşüp kazandığımız maçtaki performansı gibi maçlar gördüm. Büyük ihtimalle bu sene benim umudum josh shipp olucak ve umarım ondan bu sene böyle performanslar görürüz

Eren Pardo' Alıntı:
benim her sene fanatiği olduğum oyuncu olur bu oyuncular genellikle zenci olur çünkü onların basketbolu daha iyi olduğunu düşünürüm (bence) ve pozisyonu 1-2 olur. Örnek vermek gerekirse fitch-graves-d.wash ve maçlarda bu oyuncuların ekstra birşeyler yapmasını isterim. Mesela d-wash-son beşiktaş maçı veya gravesin bi maçta ilk harıda 20 sayı geriye düşüp kazandığımız maçtaki performansı gibi maçlar gördüm. Büyük ihtimalle bu sene benim umudum josh shipp olucak ve umarım ondan bu sene böyle performanslar görürüz

Önümüzdeki sene kolay kolay öyle performanslar görmeyiz.Genelde uzunlarımız etkileyici performanslar gösterebilir.Ama oyun daha çok takım üzerine kurulduğu için skor iyi dağılacaktır.Bir oyuncu üzerinden gitmeyecektir bütün maç.

Banvit'ten alabileceğimiz oyunculardan bahsediyoruz. Elimizde Genç Milli Takımda oynayan Muhammed Baygül var. 1992 doğumlu guard pozisyonunda oynuyor. Son Bulgaristan maçında 11say. 2.rib. oynadı. Milli Takımımızın ikinci skoreri oldu. Oktay Hoca Röpartajında da M.Baygül'den bahsetmişti. Kdroya alırsa süpriz olmaz.

Bu sezon en cok Melih ile Rochestie nin performansını merak ediyorum.Diger oyuncuların ne yapacagını az cok kestırıyorum Shipp olsun Tutku Shumpfert vs vs. defalarca izledigim oyuncular. Bence Melih ile Rochestie nin performası patlama yapmaları veya vasatı gecememeleri bizim sezon sonundakı yerimizi belli edicek.

bu isim İbrahim Yıldırım olabilir. takımımıza yedek, 3. bir guard olarak düşünülüyor olabilir.(eğer Şafak Edge ise muhteşem bir iş başarmış oluruz Kenan Sipahi ile birlikte geleceğin en önemli guarlarından biri olarak konuşuluyor) ama halâ 4-5 için İlkan Karaman diyorum. :D

Güngör CAN' Alıntı:
bu isim İbrahim Yıldırım olabilir. takımımıza yedek, 3. bir guard olarak düşünülüyor olabilir.(eğer Şafak Edge ise muhteşem bir iş başarmış oluruz Kenan Sipahi ile birlikte geleceğin en önemli guarlarından biri olarak konuşuluyor) ama halâ 4-5 için İlkan Karaman diyorum. :D

Goksenin?

Arkadaslar bazen burada bosa yazdigim hissine kapiliyorum.

PG: Tutku, Taylor, Goksenin
SG: Shipp, Melih, Muhammed (Kisitli da olsa.)

Safak Edge'yi Banvit vermeyecegine gore, Yigitcan Turna ve Ibrahim Yildirim'in, Goksenin ve Muhammed de varken, guard rotasyonu icin dusunuldugu ne kadar mantikli?

Uzun rotasyonumuzda Ermal ve Rancik disinda 3. bir ismi henuz resmi olarak katamamisken, Sertac ile ilgili Telekomla henuz anlasamamisken, uzun ihtiyacimiz varken ve Genc Banvitliler'de Izzet Turkyilmaz varken sizce Ibrahim Yildirimla mi ilgileniyoruz yoksa Izzet Turkyilmazla mi?

TD'de bir kisi tarafindan yazilmasi ilgilendigimiz anlamina da gelmiyor.

Eğer yönetimin Shumpert'i bu sezon öncesi T.C. vatandaşı yapabilmek konusununda ümidi varsa (benim pek yok doğrusu ) bu transfer daha uzun süre açıklanmayabilir.Resmi sözleşmenin imzalanmasını geciktireceklerdir ki olursa yerli statüsünde olsun sözleşme.

Gerçi 2 ay içersinde halledebilirlerse epey takdir ederim.

Shumpert transferi Türk vatandaşı olamasa bile çok iyi Türk olursada üzerine tatlı olur :p Hüseyin beşok transferini düşünen arkadaşlara kesinlikle katılıyorum Sertaç alınsa bile Hüseyin tecrübesi ile bize ve Sertaç a büyük katkı sağlayacaktır.Kaldıki boşta kaliteli ve Türk uzun kalmadığını düşünürsek Hüseyin Beşok ideal isimdir

hüseyinin gelmesi abes olur.adam eski model tank gibi.bir dönüşü 1 dk sürüyor.10 yıl önce olsa isterdim gelmesini

Ender Tunasız' Alıntı:
hüseyinin gelmesi abes olur.adam eski model tank gibi.bir dönüşü 1 dk sürüyor.10 yıl önce olsa isterdim gelmesini
Katılıyorum ayrıca fiziksel mucadeleden kacıyor sureklı 3luk denıyor.Oktay hocanın aklının ucundan bile gecmıyodur zaten konusmaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...