2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Ernoyan Çavdar' Alıntı:
[quote="Güngör CAN":15zku1vp]bu isim İbrahim Yıldırım olabilir. takımımıza yedek, 3. bir guard olarak düşünülüyor olabilir.(eğer Şafak Edge ise muhteşem bir iş başarmış oluruz Kenan Sipahi ile birlikte geleceğin en önemli guarlarından biri olarak konuşuluyor) ama halâ 4-5 için İlkan Karaman diyorum. :D

Goksenin?

Arkadaslar bazen burada bosa yazdigim hissine kapiliyorum.

PG: Tutku, Taylor, Goksenin
SG: Shipp, Melih, Muhammed (Kisitli da olsa.)

Safak Edge'yi Banvit vermeyecegine gore, Yigitcan Turna ve Ibrahim Yildirim'in, Goksenin ve Muhammed de varken, guard rotasyonu icin dusunuldugu ne kadar mantikli?

Uzun rotasyonumuzda Ermal ve Rancik disinda 3. bir ismi henuz resmi olarak katamamisken, Sertac ile ilgili Telekomla henuz anlasamamisken, uzun ihtiyacimiz varken ve Genc Banvitliler'de Izzet Turkyilmaz varken sizce Ibrahim Yildirimla mi ilgileniyoruz yoksa Izzet Turkyilmazla mi?

TD'de bir kisi tarafindan yazilmasi ilgilendigimiz anlamina da gelmiyor.[/quote:15zku1vp]

tamam Göksenin genç takımda guard pozisyonunda oynuyor olabilir ama bence bu oyuncular guard değil Muhammed aynı şekilde. Bu oyuncular skorer guard poziyonunda 2 numara oynuyorlar.(zaman zaman guard olarak oynatırsın ama sıklıkla değil) Milli takımdada aynı şekilde oynuyorlar. Bu yüzden düşünmedim bu oyuncuları. ayrıca Muhammed kaç doğumlu bilmiyorum ama 92 li ise bu sene genç takımın kontenjan oyuncusu olacaktır 93 lü ise zaten genç takım oyuncusu arada bir A takıma çağrılır.

Ayrıca Göksenin in bende isterim saf bir guard olarak oynamasını.

yalnız şuda bir gerçek 1-2 numaralı poziyon oyuncuları değişmeli olarak oynayabilirler fazla sıkıntı doğmaz ama her oyuncunun gerçek bir mevkiisi vardır. Bence Göksenin de 2 numara oyuncusudur.

hep istemişimdir Diamantidis gibi bir guardımızın olmasını

İzzet Türkyılmaz'ı yedek pivot olarak alabiliriz almalıyız.(Sertaç veya İzzet tercihen İzzet derim) ama ayrıca 4-5 oynayabilmesi açısında her mesajımda yazıyorum kızacaklar onuda biliyorum ama İlkan Karaman'ıda kadroya katmalıyız bu sene veya seneye (Furkan Aldemir'i alamadık bundan sonrada zor alırız. bikere ilgilendiğimizi duydu fener)

Saim Karakuzu' Alıntı:
[quote="Mustafa Yağız ÖNDER":1wiomep2]Kaliteli Türk kim olabilir: H.Köseoğlu, H.Beşok, İ.Karaman, S.Şahin veya F.solak'la yeniden anlaştılar.
abi bana shumperti demiş gibi geldi ..[/quote:1wiomep2]
Saim, bence S.Şahin veya yine süpriz genç milli bir oyuncu olabilir.

Shumpert ile kesin olarak anlaşmışız, resmi olarak açıklanmamasının özel ve güzel bir sebebi varmış. Yakında açıklayacaklarmış.

Dün, Eyüp Abi ile konuşmuştum. O söyledi.. ;)

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
[quote="Emre Elmalıdereoğlu":2ht3zqjg]Güzel derken? Yoksa yerli statüsünde mi oynayacak? :p
Shumpert, 5 Numara ve Türk Yıldızla beraber açıklanabilir. Toplu imza olabilir.[/quote:2ht3zqjg]
yok abi shumpertin Türk yapılma işlemleri başlatıldı gizliden yani preston değil paidar shumpert olarak gelebilir karşımıza :)

Nobre ve son Emir olaylarında olduğu gibi Bakanlar Kurulu olaya müdahil olmadan oyuncunun Türk statüsü kazanıp, bu sezonu Türk olarak oynaması pek mümkün değil. Emir olayında federasyonun isteği malum, Nobre konusunda da o dönem Beşiktaş yönetiminde yer alan Murat Aksu-AKP ilişkileri sağladı bu işi. Bizim de benzer bir bağlantı ile bunu yapma şansımız var ama düşük görüyorum ben nedense.

Gözden kaçan bir diğer nokta ise her takımda 1 devşirme yer alabilir kuralından kaynaklanan kontenjanı bu sezon Ermal Kuqo ile kullanıyor oluşumuz. Eğer yamulmuyorsam bu kararda, Shumpert'ın devşirilerek kadroda yer alması pek mümkün gözükmüyor.

Çağlar abi benim bildiğim Ermal Kuqo Arnavut Milli Takımı'nda oynasa da Türk vatandaşı diye geçiyor.Milli takım forması giydiği için.Ama tam kuralı bilmiyorum tabii ki.

Ya abi bu Ermal devsirme statusunde geciyomu gecmiyor mu? Bu konuda net bir bilgi yokmu ya? Her kafadan farklı ses cıkıyor. Bu adam yıllarca Efeste oynadı ben hic devsirme statusunde falan lafı hatırlamıyorum. Bir kesinlık yokmu bu konuda hic kimse yok mu konuya net hakım olan.

ermal kurtoğlu devşirme statüsünde felan değildir...
sizin mantığınızla mirsad türkcanda devşirme olurdu keza damir mrsiçle yıllardır beraber oynuyor,altyapılarda getirilip türk yapılanlar devşirme statüsünde değil

O zaman olur tabii ki, net olarak bilmediğimi söylemiştim zaten. Ama Ermal'ın artık Arnavutluk Milli takımında oynayacak olması da halen bir soru işareti bence.

Zor ama şu Türk olma işi halledilebilirse büyük iş olur bizim açımızdan.

shumpert ile anlaşılmış , yabancı oyuncu 5 numara iki isimle görüşme bitmiş oktay hoca karar verecekmiş iyi bir yerli oyuncu deniliyorda herkes birbirine kim olabilir diye soruyor H..Beşok ismi dolaşıyor . nerden çıktıysa banvitten oyuncu transferi dolaşıyor sağda solda
twitterde konuşulanlar bunlar

Hasan Köse' Alıntı:
shumpert ile anlaşılmış , yabancı oyuncu 5 numara iki isimle görüşme bitmiş oktay hoca karar verecekmiş iyi bir yerli oyuncu deniliyorda herkes birbirine kim olabilir diye soruyor H..Beşok ismi dolaşıyor . nerden çıktıysa banvitten oyuncu transferi dolaşıyor sağda solda
twitterde konuşulanlar bunlar
Lance Williams olabilir mi acaba

Erman Kurtoğlu yabancı bir oyuncu değil Arnavut kökenli ama Türkiye'ye küçükken gelip altyapıda yetişmiştir. Bu yüzden kimin Milli takımında oynarsa oynasın asla devşirme konumunda olamaz. Zaten Fb de Demir Mrsiç te devşirme Oda Bosna milli takımında oynuyordu. Diğer birisi ise Hakem masasını tekmeleyen Rasim Başak. Mirsad Türkcan bunların hepsini o zaman devşirme görmeliyiz.
Devşirme altyapıda hiç bir şekilde emek harcanmadan hazır oyuncuyu vatandaşlığa geçirerek kadroda oynatmaktır.

Damir Mrsic devşirme zaten. Emir Türk olunca kadroda tek devşirme kuralından basketi bıraktı . babadan oğula geçen bir şey yani fenerasyon saltanatında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...