2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferi açıklandıktan sonra Currie'nin iki maçını izledim,açıkcası beklediğim seviyede bir oyuncu izlenimi vermedi bana,oldukça dağınık bir görüntüsü var,penetreleri çok dengesiz,sorumluluk almıyor pek,belki kötü performanslarından ikisine denk geldim,olabilir yani.
Ancak iki maçtan yola çıkarak bir yorum yaparsam kesinlikle Taylor,Augustus,Tamika vs vs. seviyesinde bir oyuncu izlenimi vermedi.Bu saydıklarım A class oyuncu ise izlediğim Currie C class bir oyuncu izlenimi verdi bana.Daha önceki performanslarını izlemiş olanlar bu görüşüme ne derler merak ediyorum.

Alperen Küçük' Alıntı:
fenerbahçenin yıllardır şampiyonluğa koyduğu ambargoyu ;
Ben tahminen bu sezondan itibaren esmeral ve nevriye yaşlandığı için bizim koyacağımızı düşünüyorum.. :?

Koyduğundan çok koydurttuğumuz diyelim ;) Gerek beceriksizlik gerek şansızlıkla... Gerekli gereksiz bahaneler üreterek görmezden geldiğimiz veya göremediğimiz kusurlarımızdan dolayı meydanı boş buldu at koşturuyorda diyebiliriz...

Esmeral, Nevriye, Birsel Yılardır şu 3 oyuncuyu devre dışı bırakacak takviyeler ve önlemler geliştiremedik, şampiyonluk bekliyoruz... Umudumuz Ceyhun Hocanın umduğumuz hamleleri yapmasını bekliyoruz, güveniyoruz...

Ayşegül_Aygün' Alıntı:
[quote="Alperen Küçük":2i9l0v9p]fenerbahçenin yıllardır şampiyonluğa koyduğu ambargoyu ;
Ben tahminen bu sezondan itibaren esmeral ve nevriye yaşlandığı için bizim koyacağımızı düşünüyorum.. :?
Koyduğundan çok koydurttuğumuz diyelim ;) [/quote:2i9l0v9p]

Kesinlikle haklısın..

Currie konusunda ise Kerem abi bence devre arasında yollarımızı ayırıp Tamika'yı kadromuza katabiliriz,bu konuda bi bilgim yok ama bence yöneticiler düşünmüştür böyle bişey

bu sene kesinlikle şampiyonuz ondan şüphem yok.tek süpheli olduğum konu fbye 20 veya 30 sayı fark mı atacağız :p keşke yeni salonları yetişsede orada onlara güzel bir açılış yapsak :p geçen sene kötü kadromuzla 3 kupanın 2sini biz aldık.bu sene 3de 3 olacak 8)

Hikmet Görkem' Alıntı:
bu sene kesinlikle şampiyonuz ondan şüphem yok.tek süpheli olduğum konu fbye 20 veya 30 sayı fark mı atacağız :p keşke yeni salonları yetişsede orada onlara güzel bir açılış yapsak :p geçen sene kötü kadromuzla 3 kupanın 2sini biz aldık.bu sene 3de 3 olacak 8)
Alla alla Geçen sezon bayağı kopmuşum galiba Bayan Takımından :) Sadece Türkiye Kupasını Almadık mı ;) Ve bu sezon 4 Kupa İçin Savaşmayacakmıyız...

Hikmet Görkem' Alıntı:

:shock: en son nezaman bayan basketbolu takip ettin renkdas :)

gecen sene kötu kadromuz yoktu hatta bizim yabanci oyuncularimiz daha iyidi fenerbahceden, katie,tamika,sophia young a sinif oyunculardi fenerbahce´de penny haric tum yabancilari b-c sinif oyunculardi. dededigim gibi hersey yerli oyuncularda bitiyor malesef.

Hikmet Görkem' Alıntı:

Şaka mısın?

ne şakası,bizi avrupa şampiyonu yapan agustus geri dönmedi mi?üzerine birde fowles gelmedi mi? iki yıl önce final serisini kazanabilecekken ışıl sakatlandı.o nedenle kaybettik.şimdi o da dönüyor.diğer transferlerimizde iyi.daha ne olsun arkadaşlar?simone ve fowles üzerine kurulu bir takımımız var.aynen hagi ve hakan üzerine kurulu efsane kadro gibi.

Hikmet Görkem' Alıntı:
ne şakası,bizi avrupa şampiyonu yapan agustus geri dönmedi mi?üzerine birde fowles gelmedi mi? iki yıl önce final serisini kazanabilecekken ışıl sakatlandı.o nedenle kaybettik.şimdi o da dönüyor.diğer transferlerimizde iyi.daha ne olsun arkadaşlar?simone ve fowles üzerine kurulu bir takımımız var.aynen hagi ve hakan üzerine kurulu efsane kadro gibi.
Sanki rakip takim yerinde sayiyor... Onlar da aldilar dünyanin en iyi coach ve en iyi basketbolcusunu... Bence sampiyonluk sansimiz var ama onlar daha oturmus bir takim oldugu icin %51 Fenerbahce diyorum.

Hikmet Görkem' Alıntı:

Hersey iyi guzel hos´da Sanki fenerbahce bos durdu onlarda avrupanin en iyi kocunu dunyanin en iyi oyuncusunu aldilar :?

Fenerbahceye bakacak olursak.

gaurd: Birsel,esmeral,Hana horakowa,(Diana)

Forvetler: Diana, penny, Begüm, vajda, olcay, saziye

pivot: nevriye,kristin nevin, matovic, devran

Fbnin cok yönlu bir kadrosu var Diana pivot haric her bölgede oynar ayni sekilde Penny´de esmeral ve Horakowa forvet´de oynayabiliyor, Nevin ve matovic ise 3lukleri olan uzunlar, Anna vajda ise pivot´da oynaya biliyor, bu durum bizim icin dezavantaj olacagi kesin, fenerbahcenin topu yere vuracak icere penetre edecek cok oyuncusu var bizde Ise sadece seimone ve isil bunu yapabilir.
Bu duruma gözardi edersek Fenevbahce ciddi favoridir bana göre

Erol Hakbilen' Alıntı:
Fenerbahceye bakacak olursak.

gaurd: Birsel,esmeral,Hana horakowa,(Diana)

Forvetler: Diana, penny, Begüm, vajda, olcay, saziye

pivot: nevriye,kristin nevin, matovic, devran

Fbnin cok yönlu bir kadrosu var Diana pivot haric her bölgede oynar ayni sekilde Penny´de esmeral ve Horakowa forvet´de oynayabiliyor, Nevin ve matovic ise 3lukleri olan uzunlar, Anna vajda ise pivot´da oynaya biliyor, bu durum bizim icin dezavantaj olacagi kesin, fenerbahcenin topu yere vuracak icere penetre edecek cok oyuncusu var bizde Ise sadece seimone ve isil bunu yapabilir.
Bu duruma gözardi edersek Fenevbahce ciddi favoridir bana göre
Monique Currie ve Doneeka Hodges'da var.

ne güzelde yemişsiniz dünyanın en iyi basketbolcusu propagandasını, ntv ntvspor iyi yemliyor, devam. Bu sıfatlar kadro işidir, LJackson Seattle ile Spartak ile sampiyon olursa ne denecek acaba dünyanın en iyi basketbolcusu II mi, Sue Bird de dünyanın en iyi yardımcı oyuncusu oskarını alır artık :)

Pondexter gidip cok iyi bir 4 numara olan Dupree geldi, nerde Phoenix nerde Seattle, ama Taurasi DMVP si, devammm.

Çok fark var canııım;

Player G FG FT PTS PPG
1. Cynthia Cooper 124 802 758 2,601 21.0
2. Seimone Augustus 123 999 446 2,562 20.8
3. Diana Taurasi 225 1,537 1,015 4,661 20.7

Hikmet Görkem' Alıntı:

30 üstü olur diyorum.

Değerli Renktaşlar ;

1 ) Evet Fenerbahce bayan Takımının bu seneki hedefi el için kurulan kadro kurdular bu demek değil ki f4 yapacaklardır.Ama yaparlarsada kupayı da alırlarsa sevinirim...Neticede türk takımı...
Aynı şekil pota altları sıkıntıları olabilir ama rakipler ekatrinburg rakipleri pota altında ezilmezlerse ve uyum sürecini aşarlarsa sorun olmaz diye düşünüyorum...
Tecrübeli oyuncu faktörü ile bunaları sorunsuz aşabilirler...

2 ) Biz daha genç takım kurduk...geleceğe yatırım yaptık ki Fenerbahce yaşlanıyor...Bu aşamada olgunluk seviyesinde geçmek mümkün olabilir mi kolej havası yakalarsak ve S. Fowles ı iyi kullanırsak neden olmasın...

Ama yinede her şey için erken...

Beşiktaş ve Mersin takımlarınında iyi olacağını zannediyorum , Botaş bu sene iyi çıkış yapabilir mi bunu sezon açılınca görmek lazım bekleyeceğiz...

Fenerbahce / Galatasaray maçları iyi maçlar olacak bekleyip görelim...

Saygılarımla

Bu seneki şampiyonluk mücadelesinde bende fenerbahçeyi bizden biraz daha şanslı görüyorum ama biz geleceğe yatırımımızı çok iyi yaptık özellikle yerli oyuncular bazında bunun meyvelerini ileri yıllarda alacağımızı düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...