2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gerçekçi olmak gerekirse,oturmuş türk rotasyonunun üzerine kaliteli ve tecrübeli yabancıları ekleyen fener bir adım önde gibi.bu sene bizim kilit noktamız kesinlikle 1 numarada ne kadar verimli olacağımıza bağlı.burada son 1 yıldır oynamayan ışıl ve tecrübe eksikliği olan yasemen ve bulgar milli takımındaki istatistikleri bir yana,takımı oynatmak konusunda hakkında bir fikrim olmayan hodges'in eline bakıcaz gibi.bekleyip göreceğiz takımımız adına herşeyin çok iyi olacağı bir sezon olmasını diliyorum.

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza ve takip edemedim bazı nedenlerden dolayı.tüm kadroyu yazarsanz çok sevinirim şimdiden teşekkrler :)

Saim Karakuzu' Alıntı:
[quote="Alperen Küçük":2ypn5ob9]Melisa Can açıklanacak ve transfer kapanacak değil mi kadın takımımızda
yerli yapılma işlemleri tamamlanmamış ..[/quote:2ypn5ob9]
işlemleri tamamlanamıyacak mı yani

Currie yerine 2. yarı Tamika Catchings gelirse şampiyonluğun en büyük favorisi oluruz ama şuan sanki Fenerbahçe daha iyi gibi. Pota altında Fowles en büyük artımız

her sene görüyoruzki sampiyonlugu türk rotasyonu belirler.
yillardir esmeral-birsel-nevriye üzerinden katki aliyor fenerbahce.
bizim türk rotasyonu yok malesef.taurasi sana avrupa da sampiyonluk kazandirir,augustus final oynatir avrupa da.ama lig de türkler getirir sampiyonlugu.

öyle ama ışıl alben bahar çağlar var (yani bu ikisi bence esmeral birsel gibi önemli türk oyunculardan) ben bu sene üst düzey performans gösterirler diye düşünüyorum ayrıca türk rotasyonumuz da baya geniç elit oyuncular olmasa da.

tamika catchings gelse augustus tamika ve fowles'a karşı taurasi peny esmeral birsel vs çaresiz kalırlar bence

Aslinda bakarsak Nevin newlin´de cok iyi bir oyuncu yani fenerbahce´de birsel nevriye esmeral ve nevin kaliteli turk oyuncular Saziye´de eski formunda olursa oda cok katki yapar. Begum´de fena bir oyuncu degil..

HERSEY YERLI OYUNCULARDA BITIYOR MALESEF. BUNU GECEN SEZON´DA GORDUK TAMIKA,KATIE,SOPHIA LEUCENKALI KADROYLA BIRSEY YAPAMADIK.

Erol Hakbilen' Alıntı:
Aslinda bakarsak Nevin newlin´de cok iyi bir oyuncu yani fenerbahce´de birsel nevriye esmeral ve nevin kaliteli turk oyuncular Saziye´de eski formunda olursa oda cok katki yapar. Begum´de fena bir oyuncu degil..

HERSEY YERLI OYUNCULARDA BITIYOR MALESEF. BUNU GECEN SEZON´DA GORDUK TAMIKA,KATIE,SOPHIA LEUCENKALI KADROYLA BIRSEY YAPAMADIK.

katie douglas asla beklediğimiz lider oyuncu değildi pota altında da çok yetersiz kaldık. Ben de söylüyorum geçen sene türk kadrosundan dolayı kaybettik ama bu sene aynı nedenden kaybetmeyeceğiz. Kaybedersek taurasiden kazanırsak augustus ve fowlesdan olacak. Çünkü türk rotasyonda ışıl bahar melisa bence üst seviyede oyuncular. Ve ben fowlestan ekstra yararlanacağımızı düşünüyorum. Defansı oturtabilirsek sert bir defans yapabilirsek augustus fowleslı kadroda başarabilir. Tamika catchingsi alıp currieyi yollarsak bence şampiyon oluruz biz

Arkadaslar siz currieyi daha oynatmadan nasil göndeririz hesbini yapiyonuz, bence bunlar cok yanlis yorumlar, o kiz artik gs formasi giyecek, ve ben inaniyorumki oda tamika kadar elinden ne gelirse yapacak. daha dün 5/7 üclük atmis, serbest atislari cok yüzdeli. bence gs de cok basarili olur.

Garip bir şekilde Currie benim izleidiğim maçlarda çok kötü oynuyor,sonra bir maçını izlemiyorum çok iyi rakamlara ulaşmış olduğunu görüyorum...Bu ikinci denemem ikisindede aynı şey oldu...İyi bir performansını izleyemedim gitti...

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Garip bir şekilde Currie benim izleidiğim maçlarda çok kötü oynuyor,sonra bir maçını izlemiyorum çok iyi rakamlara ulaşmış olduğunu görüyorum...Bu ikinci denemem ikisindede aynı şey oldu...İyi bir performansını izleyemedim gitti...

En iyisi izleme Kerem abi :)

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:

bende farkettim ama sizlik bir durum değil galiba. Maçını NBAtv ESPN gibi ulusal kanallar yayınladığında düşük performans sergiliyor sanki, utangac veya tv stresi olabilir. NBAdeki ilk yıllarında Hidayetde böyleydi, maçı Türkiyede naklen yayınlandığında saçmalardı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...