2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklı olabilirsiniz Gökay bey bende hep televizyon yayını olan maçlarına baktım,bu arada meselenin benlik olmadığınada sevindim,bir ara acabamı demedim değil... :)

Bu arada Alperen yüzüme vurmasaydın be direk... :)

Özge Yavaş ismi geçiyordu bir ara. Son durum hakkında bilgisi olan varmı?

Dün internette güney amarika ülkesiydi galiba 14 yaşında boyu 2.06 boyunda Elisany Silva adlı bir kız ile yapılan bir röportajı izledim. Kız anladığım kadarıyla yoksul bir ailenin çocuğu bayada sağlıklı görünüyordu. Teknik kadromuz bu kızı altyapıya alıp yetiştiremez mi acaba.

Aykut Ogut' Alıntı:
Dün internette güney amarika ülkesiydi galiba 14 yaşında boyu 2.06 boyunda Elisany Silva adlı bir kız ile yapılan bir röportajı izledim. Kız anladığım kadarıyla yoksul bir ailenin çocuğu bayada sağlıklı görünüyordu. Teknik kadromuz bu kızı altyapıya alıp yetiştiremez mi acaba.
oha gerçekten süper ama bize kaptırmazlar gibi geliyor ..

Özge Yavaş Tarsus ile anlaşmış.

Haberi:
Tarsus Belediye Spor Kulübü, geçtiğimiz sezon TKB2L?de takımlarından Antalya Koleji forması giyen Özge Yavaş?ı kadrosuna kattı.

19 yaşında 1.71 boyunda guard pozisyonlarında oynayan Özge Yavaş 92 kez çeşitli yaş kategorilerinde Milli Takım forması giydi. Yavaş, son olarak Ümit Kızlar Avrupa Şampiyonası?nda 19.3 dakikada, 7.1 sayı, 2.3 asist, 1.9 ribaund ortalamaları tutturmuştu.

Sn. YILDIRIM

kendi kadın basketbol takımına stem etmiş.daha çalışmalara başlamadıkları için anladığım kadarıyla ama herhallde sn. İvegin ve Sn. nevlin sakattı onlar idmanlara tesislerede başlamışlardır , üç kilit oyuncusu malum milli takımda idi , yabancılarının ikisi yarı final oynayacak oradanda dünya şampiyonasına gidecek artı çek oyuncusuda gidecek....geriye genç oyuncular ve iki yabancı oyuncu kalıyor ki sorun olmaz sitemleri acaba gözlerini mi korkkuttuk tabii ki şaka onlar da son derece tecrübeli takım iple çekiyorum Cumhurbaşkanlığı kupası maçını ve ligde 6 hafta maçını...

Biz bu arada tam kadro mu başladık hazırlıklara...

Saygılarımla

bugün Gstv de branş raporunda müge erdem michelle campell da ayın 16 sında bize katılacak dedi uzun süredir bu transferle ilgili bir bilgi yoktu ayrıca gintare de antremandaydı milli takımdaki türk oyuncularla beraber

mustafadastan' Alıntı:
bugün Gstv de branş raporunda müge erdem michelle campell da ayın 16 sında bize katılacak dedi uzun süredir bu transferle ilgili bir bilgi yoktu ayrıca gintare de antremandaydı milli takımdaki türk oyuncularla beraber
güzel haber :)

Bugün Michelle Campell facebooka Türkiye'ye gideceğini yazmış bende yorum olarak hangi takımda oynayacaksın yazdım cevap vermez herhalde ama bir soruyum dedim :)

Merhaba arkadaşlar Ceyda Kozluca ve Melek Bilge isimli oyuncularımızın kiralık gönderilme konusu varmış gündemde Ben anlamış değilim madem kiralık gönderecektik bu oyuncuları niçin aldık. Ayrıca hem Finlandiya Milli maçını Bulgaristan Milli maçını ve Magic Cup turnuvasını da yakından izleyen biri olarak bu iki oyuncu hakkındaki yorumlarımı sizlerle paylaşmak istedir.

Melek Bilge ile başlayalım;
Melek Bilge size olarak ta fundamental olarakta Ginarete den daha iyi bir oyuncu. Finlandiya maçında Gayet de iyi top oynadı rebaund aldı sayı attı. kendisine yapılan asistleri iyi değerlendirdi. Daha ne bekleniyor anlayamadım. Magic Cupta sakatlığı sebebi ile kadro dışıymış zaten oynayıp kendisini gösterecek fırsatta bulamadı. Hamur'a şekil verecek olan burada teknik ekip olacak bence hem gelecek için hemde yerli uzun rotasyonunda faydalı olacaktır. Tabi perdenin arkasında başka konular varsa bilemiyorum.

Ceyda Kozluca ya gelince Geçtiğimiz sene 2 ve 3 numara pozisyonlarında hedefi olmayan bir takımda oynadı. 34 dakika ortalama ile sahada kaldı. Bu süre zarfında genç oyuncu 15.5 sayı ortalamasının yanı sıra istatistik olarak 4.7 ribaund, 2.7 asist verilerinide hanesine yazdırmayı başardı.

İlk önce GS Kocaeli maçında biz taraftarlar tarafından 10.000 kişi bağırdık tezahurat yaptık kıza; Daha sonrada Ceyhun Yıldızoğlu tarafından keşfedildi. Milli takıma çağrıldı. Bulgaristan maçını Türkiyeye çeviren oyuncu oldu orta mesafe %100 8 de 8 attı. Finlandiya maçında yaptığı asist drive ve attığı sayılarla (10) gayet iyi bir performans sergiledi zaman zaman savunmada aksadığı yerler oldu.
Fakat Magic Cup turnuvasında izlediğim kadarı ile bu yöndeki eksiğini de antrenmanla kapatmış. Gayet iyi savunma yaptı top çaldı. rebaund aldı. Feast Break'e koşuyor. Drive ediyor cem shot atıyor. savunma yapıyor. Geçen sezondan daha kuvvetli ve kendinden emin bir Ceyda var. Bayan basketbolunda tüm bu özelliklerin olduğu komplike bir oyuncu bulmak zor. Şayet böyle bir durum varsa ortada bu iki oyuncuya da haksızlık olacağını düşünüyorum.

Ceyhun Hocanın da duruma el atması ve bu takımın başındaki insanların alıp şapkalarını eline bu konuyu tekrar düşünmesi gerekli bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...