2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 numarada sorun var, tek aday Cappie Pondexter'dır burası için.

Cappie gelirse şampiyonluğun en güçlü adayı oluruz, hem forması için canını dişine takan bir oyuncudur kendisi.

Geçmişte neler yaşadığımız hiç önemli değil, bu taraftar kimler gördü, kimleri kabul etti, kimleri sindirdi...

Gelmeli mi şeklinde başlık açıp oy oranı %70'e çıktığı anda "Cappie Pondexter'i İstiyoruz" diye değiştirmek istiyorum başlığı.

Bu zevki tatmak isterim.

Komplekslerin tavan yapmış arkadaşım.Hiç gerek yok bunlara.
Cappie'nin bu taraftara fiili olarak yaptıkları varken yüzde 70 çıkarsa buyur İstiyoruz olarak değiş önemli değil.

Cappie-Nevriye-İbrahim-Mirsad-Rasim hepsi aynı familyadan bu farkı kavrayacak kadar zeki olduğunu biliyorum ancak komplekslerden arınmak gerek.

İkili tartışmalara izin vermek istemediğimiz gibi, başka bir takımın oyuncusunun hangi takımı tuttuğunun da transfer sezonu topicinde paylaşılmasına sıcak bakmıyoruz. Siliyorum.

Burak Barut' Alıntı:
O zaman söylediğimize geliyorsun yani; oyuncuların takımdan ayrılmalarının suçluları kendileri değil yönetim.

Evet evet kesinlikle.

O yüzde işte diyorum ki hiç önemi yok.

Nevriye Türkiye'de pivot anlamında tektir şuanda, alternatifi yoktur, 4-5 sene içine belki Melek Bilge. Bu taraftar neleri gördü geçirdi alalım.

Taurasi-Penny hamlesine karşı yapacağımız en iyi hamle Seimone-Cappie hamlesi olur. Cappie ligde eşleştiklerinde Taurasi'ye hep üstünlük sağladı. Bu taraftar herkesi kabul eder, ses çıkarmaz, bunu anladıktan sonra alınması taraftarıyım.

Cappie-Nevriye ikilisi ile Euroleague'in de en net favorisi oluruz.

Yeter ki başarı gelsin, gerisi önemli değil.

pondexter cok üst düzey oyuncu ama asla bir diana taurasi olamaz.
pondexterin baska özelikleri var dianain baska var ve hepsini toparladinda diana taurasi daha agir basiyor.

bu takima bu saat den sonra 1 2 numara bulmak cok zor gec oldu artik.

GS etiğini içmiş arkadaşalrın hep camiamızda olması beni hep mutlu ediyor. Anladığım kadarı ile son gelişmelerden sonra GS yönetiminin GS'ı satan adamalrdan oluştuğu fikrine sahip bu arkadaşlar. Artık evlerinden takımımıza desteklerini eisrgemezler inşallah.

Pondexterin ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğu ortada.lakin Evren Büker transferinden ötürü bazı tepkilerin verildiği ortamda,Pondexterin transferinin istenmesi bana çelişki gibi geldi.ayrıca Pondexter çoktan Ekaterinburg ile sözleşme yeniledi.ne bize nede başka bir takıma transferi söz konusu olamaz.

Pondexter ust duzey muazam bir oyuncu olabilir ama galatasarayimiza layik degil. ha pondextere eger teklif yapmis olsak bille Ben onun Fenerbahceyi ve fenerbahce taraftarina satacagini dusunmuyorum, cunki hakikaten fenev taraftari ile cok iyi bir bag kurmustu, bu yuzden gelmesi imkansiz.
zaten facebookda gercek aiylesi olan fenerbahceyi geri dönecegin sozunu verdi .
cappie cirkeftir cirkef oyuncular fenere yakisir ancak.

ya hala daha cappy sesleri yükseliyor ya forumda midem bulanıyor ya bu kızın seyircimize tükürdüğünü bize tahrik ediciher türlü çirkefliği yaptığı maçları nasıl unutuyorsunuz anlamıyorum .

Ne cappie si arkadaş yaw. Azıcık mantıklı olun, Ekateringburgla çoktan sözleşme yeniledi. Yenilememiş olsa bile çirkef karakterli cappie yerine wnba in en iyi savunmacısı seçilmiş geçen sezon ki oyucumuz Tamika yı tercih ederim.

Arkadaşalr başlıkların tamamını okumayınca böyel bir alttaki ne demiş diye bakıyorsunuz aynı muhabbet devam ediyor. Lütfen konuyu tamamı ile okuyun eğer bir yorum getirecekseniz.

Gazanfer, Evren Büker'in gelişine tepki anlamında "Pondexter da alınmalı" diye ironi yaptı bütün mesele bu. Kimsenin onu istediği yok.

Ben Tamika'yi bizdeyken hücum da begenmemistim, en kritik pozisyonlarda kacirdigi turnikerle hatirliyorum. Ama WNBA'de cok iyi performans göstermis bu sezon - gerci sut yüzdesi yine pek ic acici degil sanirim -demekki kullanmasini bilince cok faydali bir oyuncu. Ama her zaman icin bir risk ya yine ise yaramazsa.

Cappie'yi yeterince tanimadigim icin Gazanfer falan bana tanitmislardi, sonra ben sogudum ondan simdi Gazanfer istiyor(!) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...