Şimdi sen anlamadığına göre ben açıklayayım Selim. Anlamamakta ısrarlısın.
1- Bynum ve ışıl örneğini verdim. Çünkü Işıl gerçekten büyük bir sakatlık geçirdi ve 15 ay uzak kaldı salonlardan (arada oynadığı 4 maç var sadece geçen sene sezon başı) Bynum'un ise sakatlığı o derece ciddi değil. Ama bynum sakatlığından döndüğünde insanlar yahu adam sakatlıktan yeni çıktı tabii kötü oynama hakkı var diyor. Aynı adamlar Işıl ile ilgili konuştuğunda ise yahu sakatlıkta bir yere kadar onun iyileşmesinimi bekleyeceğiz diyip sonuna bolca ünlem koymayı görev biliyor. Bak bunu bile çözümleyemedin bana gelmiş Bynum'u dünya yazıyor gibi garip bir yanıt vermişsin.
2- Sana ordan sühan Cem nostradamus gibimi gözüküyor Selim? Senin gibi kinlerimi kusmuyorum takımı seviyorum tabiiki burda takımın yanında yer almamız gerektiğini söyleyeceğim. Lütfen hadi baka bakalım neler yazmışım. Ben herkese karşı aynı mesafdeeyim dediklerim çıkmadı diye de burda ağlayacak değilim. En azından terbiyesizlik yapmıyorum (anlayana). sizler ise ona buna gider yapmayı terbiyesizlik yapmayoı matah bişi görüyorsunuz. Basketbol hakkında bir şey bilmeyip bildiğiniz 3-4 kelime ile ukalalık yapıyorsunuz. Tekrar söylüyorum " ukalalık yapmak için bile biraz bilgin olması gerekiyor" Sen boş boş konuşuyorsun. Bak şimdi boş konuştuğunu ispatlayacağım sana
3- Hani dmeişsin ya bu takımın bu sene alacağı tek yabancının oyun kurucu olması gerektiği. Ve bunun için isimde vermişsin. Harding.
Hemen senin içni GS takımını kuruyorum Selim.
PG- Harding- Işıl-Yasemen- Hodges- Nihan- Tuğba
SG Seimone- Tuğba-Hodges
SF Seimone (ceyda bu bölgeyi kaldıramıyor- Gülşah sakat)
PF Melisa Bahar (Melek sakat)
C Fowles Gintare
Şimdi güzel kardeşim takımda 3 numara eksikliği ampul gibi gözükürken. Sen sezon başı eleştirisi mantığı ile neden boş konuşuyorsun? Senin verdiğin örnekle devam edersek Harding, Tuğba, Seimone Bahar Sylvia 5'inin şampiyonluk için yeterli olduğnumu düşünüyorsun? Ya Seimone yorulursa maçta ne yapacaksın? Ki Seimone'un 3 numaradan ziyade 2 numara da daha iyi oynadığı bilinirken onu 3 numarada tutmanın hatasını?
Şimdi aç bak bakalım sezon başı ben takımı eleştirirken neler demişim? Bu başlığın başına bakarsan da görürsün. Takıma oyun kurucuistemişmiyiz istememişmiyiz? 3 numara için takımında şansslızğı Wiggins sakatlanmadı mı?
4- Hoca diye tutturmuşsun. Bak bakalım bu sene kaç oyuncumuz 2 senedir GS'da oynuyor? Geçen seneki kadrodan Tuğba Bahar ve Yasemen dışında kim var takımda? Geçen sene hücum oyunu olmayan takım artık hücumda bir kaç alternatif ile oyun yapıyor, bunu görmüyormusun? (kime diyorumki görme ihtimalin yok) Takımın savunmada sorunalrı var evet. Bunun en büyük etkisi 3 numarada Seimone'un maçın sonunda ayakta duracak halinin kalmaması. Bahar'ın savunma diye bişi yapmaması. Tamam Bahar da sakatlıktan yeni çıktı omzunu net kullanamıyor. Bunu da aşacak hem Bahar hem Takım. Bahar da o potansiyel var çünkü. İşte bu yüzden Tamika gibi biri lazım 3 numaradan takımın savunmasını başlatabilecek yeteneği var (geçen seneki gibi 5 numara oynatmazsak görürüz o savunmayı). Takımın gündne güne adım attığı belli. Eskiden ilk açılan farkda yeniliyorduk. şimdi tepki koyuyoruz. Yakında galibiyetlerde gelir.
Ha tabii sizin gibi adamlar Miami sezon başı maçlarda yenilince daha takım yeni alışacakalr bu sezon olmaz ama seneye şampiyon olur derler. Ama iş GS'a geldimi bildiğiniz dört kelimeyi ötersiniz bık bık bık
5- Ratgeber demişsin macar deplasmanında ne güzel yönetti takımı demişsin
Yahu kendi TV'leir ekaterinburg maçında adama demediğini bırakmadı. Bu maçı ise ayrı tutmak lazım çünkü adamın hedef maçı. aç bak bakalım intrnette FB kimle oynamış dün akşam. Ve o takım Ratgeber için ne ifade ediyormuş bir gör. Boş konuşma.