2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sühan cem senınle 2 li diyaloğa giremeyeceğim artık boşuna uğraşma...

Hayır milleti küçümseme Terbiyesizlik yaptığım yok uslubunu bozma ben ne yazıcam sen yaz.Bu kadarda olmaz.Eleştirmek fanatiklik mi oluyor.Sen benim kim olduğumu bilmezsin bende senin o değil.1O SENEDİR Basketbol alt yapılarında çalışmış bir kişiyim ve kim eder ne bilir iyi bilirim sen merak etme...Mideden konuşmak gibi saçma sapan ithamlarda bulunan sensın.Ben sana ne donesi koyacağım sen takmışşsın kafaya ben sana bişey desem de değişmez.o YUZDEN uğraşmam seninle...Poh pohlamayla iş sürmez...

Kıta dışı kuralı olmasaydı zaten Onlar kafaya koymuştu alacaklardı.Ya Fowlesi ya Duprree yi... :shock: İyi ki çıktı diyorum bende...

Ben takım kurulurken hata olarak Becky Hammon gibi birini bağlamışken antlaşmanın yapılmaması olarak görüyorum. Seimone'un Angel'den daha etkili olduğunu düşünüyorum. ama biz genelde Seimone'u 3 numarada oynatıp onun verimini azaltıyoruz. Takımın kurulurken homojen kurulmadığını düşünüyorum. Candice'in sakatlığı sonrası alınan Currie de bence tam takımın oyuncusu değildi. Zaten onun da şanssız sakatlığı sonrası 3 numara pozisyonu iyicene boşaldı. Seimone oraya kaldı iyicene. Bahar aslında 3 numara oynayabiliyrodu ama o da 4 numarada oynamakta ısrarlı. Nedenelrini bilemiyorum tabii ki. ama Bahar'ın 3 numaraya alıştırılması çok iyi olurdu.

Bu arada kendim duymadım ama öğrendiğim kadarı ile Ceyhun hoca'nın transfer yapmayı düşünmediğini yerlilerden faydayı arttıracağız dediğini öğrendim. Söylemeyecektim. Çünkü Tamika veya benzeri bir oyuncuyu istiyorum bu takıma. Bakalım Ceyhun hoca zaman ilerledikçe fikrinden cayacakmı göreceğiz.

Selim Cenker' Alıntı:
Sühan cem senınle 2 li diyaloğa giremeyeceğim artık boşuna uğraşma...

Hayır milleti küçümseme Terbiyesizlik yaptığım yok uslubunu bozma ben ne yazıcam sen yaz.Bu kadarda olmaz.Eleştirmek fanatiklik mi oluyor.Sen benim kim olduğumu bilmezsin bende senin o değil.1O SENEDİR Basketbol alt yapılarında çalışmış bir kişiyim ve kim eder ne bilir iyi bilirim sen merak etme...Mideden konuşmak gibi saçma sapan ithamlarda bulunan sensın.Ben sana ne donesi koyacağım sen takmışşsın kafaya ben sana bişey desem de değişmez.o YUZDEN uğraşmam seninle...Poh pohlamayla iş sürmez...

Kıta dışı kuralı olmasaydı zaten Onlar kafaya koymuştu alacaklardı.Ya Fowlesi ya Duprree yi... :shock: İyi ki çıktı diyorum bende...

Midenden konuşuyorsun ki bunda hala ısrarcıyım eğer bana ithaf ettiğin cümlelerimi bana gösteremezsen. O zaman ayır vaktini göster bana benim söylediğim o cümleleri. Gösteremediğin sürece de benim için mideden konuşan birisin Selim

Kıta dışı kuralını biliyonda o zaman bize neden Amerikalı oyuncu öneriyorsun peki Selim? Alemin tek kurnazı semisin? 10 senedir basketbolla ne anlamda uğraştın? Islanan zeminimi siliyordun? Burdaki saçma yorumlarından sonra anlayabildiğim bu. Takıma eleştiri yapacaksan her eleştirinin zamanı vardır. Eğer sen takımın bu halinni görüp alınacak tek oyuncuyu oyun kurucu olarak değerlendirirsen yer siliciden öteyede kariyer bekleme kendine.

Becky Hammon-Taurasi-Fowles alinsaydi ve 2 tanede Avrupali 3-4 numara ile istenilen kadro yaratılır dı.. Shumpertin T.C vatandaşı yapılması gibi bu transferlerde de geç kalınca atı alan Üsküdarı geçti.

sühan kardesim yapma ya augusutus nasil mccountry den daha etkili?
ben bu mccountryi wnba de izledim acayip cikis yakaladi gecen sene.
yani rahatlikla 30lara cikabilecek 3 oyuncudan biri dünya da

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Selim Cenker":2sabqotn]Sühan cem senınle 2 li diyaloğa giremeyeceğim artık boşuna uğraşma...

Midenden konuşuyorsun ki bunda hala ısrarcıyım eğer bana ithaf ettiğin cümlelerimi bana gösteremezsen. O zaman ayır vaktini göster bana benim söylediğim o cümleleri. Gösteremediğin sürece de benim için mideden konuşan birisin Selim

Kıta dışı kuralını biliyonda o zaman bize neden Amerikalı oyuncu öneriyorsun peki Selim? Alemin tek kurnazı semisin? 10 senedir basketbolla ne anlamda uğraştın? Islanan zeminimi siliyordun? Burdaki saçma yorumlarından sonra anlayabildiğim bu. Takıma eleştiri yapacaksan her eleştirinin zamanı vardır. Eğer sen takımın bu halinni görüp alınacak tek oyuncuyu oyun kurucu olarak değerlendirirsen yer siliciden öteyede kariyer bekleme kendine.[/quote:2sabqotn]

Ya Bu kadarı da ayıp be...Yok mu forumda bır yonetici nasıl bır yazı bu...

Dikkatli konuş Gerekirse onu da yaparım bilmeden konuşma terbiyesizlik yapma..Senin yazdıklarını ben alıntılamıyorum Başka forumlarda ''alıntılamışlar'' ordan burdan bizde bakıyoruz onlarda bizi izliyor alıntılamışlar hep senin yazdıklarını...Sen hala avrupadan bişey beklıyorsun...Kaçtı o tren...O yuzden EU ya gerek yok...Ama sen anlamazsın anlasanda o EGO NA yediremezsin...

Ben mideden konuşuyorum ve yer siliyorum sen ne işe yarıyorsun?

Tekrar söylüyorum herkese. Bu takıma (eğer karar verilirse) bir yabancı alınacak. O zaman alınacak oyuncu alternatiflerini konuşurken takımın homojen yapısına göre değerlendirme yapın. Ceyhun hocayı sevip sevmemeniz beni bağlamıyor. O konudaki eleştiriler sizi ve hocayı bağlar.

Hocayı eleştirmek için oyunun saha kısmında kalın. Dediklerinizi daha iyi anlatabilmek için futboldan örnek vereyim. Yahu Rijkaard nedne Messi'yi alamdı yanına da Xavi aslan gibi takım olrudu!!! diyebilirmiyiz herhangi birimiz? Çünkü bizde biliriz ki messi ve xavi alınabielcek olsa Rijkaardda bunalrı ister. Biz hocaları oynattığı veya oynatmadığına göre değerlendirelim.

Son maçtan gidersek takımın savunmada büyük açık verdiği eksin. Bir arkadaş demişki nedne alan savunması yapmadı anlamadım:)) Basketbol kurtları sizi!!! Yahu patır patır üçlük atan takıma alan savunmasımı işler. Dış savunucularımız daha dışarı çıkıp rakibi savunmaya başalyınca sayıları nereden yedik sizce? İçeriden yedik e içeride kim oynyuordu? Bahar o Bahar Sylvia dışarıya desteğe gittiğinde içeriyi savunamadığından rakipler oyunun son analrında boş ikilik atışlar buldular. Siz ne yaptınız? Bahar'ı maçın oyuncusu seçtiniz.:) E Ceyhun hoca ne yapsın şimdi? Size göre maçın oyuncusu olan Baharı çıakrtıp Melisa'yı alabilridi oyuna. Onunda sayı atmakta sorunalrı var ve gerideyiz. Bu yüzden bu riske girdi. Eğer alan savunamsına dönse savunmada iyi olurduk belki ama bu kez de rakibin olağan dışı üçlük yüzdesine engel olamayabilirdik. Buna karşı varsa teorik anlamda bir taktiksel süreç belirtirsiniz o ayrı. ama bu niye alınmaıd bık bık bık bu neden alınmadı bık bıkbık dediğiniz noktada eleştiri değil yaptığınız.

Murat bana göre Augustus daha etkili. Ceyhun hocaya göre Angel daha etkiliymiş. ki hoca bana kalsa Seimone yerine Augustus'u alırdım demişti. O anlamda bişi dmeiyorum Hoa öyle der sne öyle dersin ben böyle derim trcih meselesi. Ama sonuç olarak hoca Angel'i almak istemiş. Ama bunla rgeçmişte kaldı. Ne yani sezon sonu ben "aa hoca Angel'i isyemişti ama Seimone alındı o yüzden başarısız olduk" demem. Hoca artık seimone ile olduğuna göre ona göre hazırlanacak.

Mahmut Uslu torpiliyle iş başı yapan Haydar Kemal Ateş, Galatasaray Lisesi torpiliyle iş yapan Okan Çevik ve daha birçokları kadın ligini, erkek takımlarına gitmek için zıplama tahtası olarak görüyorlar veya yönetimler erkek takımlarının çöplüğü haline getiriyorlar TKBL'yi.

Ceyhun Yıldızoğlu ise ayrı tutabileceğimiz birkaç isimden biri. Emin olun ki bizim bildiklerimizin toplamı, Ceyhun Hoca'nın bildiklerine karşı denizde damla olur. Nisal benim yaşımdan fazla birinci adam olarak görev yapıyor Türkiye'nin en değerli takımlarında. Herkes biliyor varsaydığımız için söylemiyoruz ama bir hatırlatma yapmak gerekecek; Ceyhun Yıldızoğlu İstanbul dışından çıkan son ve son 24 yıldaki tek şampiyon Botaş'ın hocasıdır. Bizim kazanınca havalara uçtuğumuz Eurocup'ta final oynatmıştır Botaş'a. Madem dobra olmamız gerekiyor, onların final oynaması bizim kupayı kazanmamız kadar değerlidir. Biz o işi Işıl'ı, Tuğba'yı, Bahar'ı, Şaziye'yi, Yasemin'i ve yabancıları transfer ederek yapmışken Botaş, yerli rotasyonunu Ceyhun Yıldızoğlu'nun yetiştirdiği kızlarla yapmıştır. Bir gün özdeşleştiği Botaş'tan ayrılması gerekince, Mersin BŞB'ye gitmiş ve orada da başarılı olmuştur. İlk senesinde takımına lig finali oynattırmış, Cumhurbaşkanlığı Kupasını kazandırmış, ikinci senesinde de normal sezonu 2. tamamlamıştır.

Benim kendisine kişisel hayranlığım had safhadadır, geçen sene Mersin BŞB ile erkek ve kadın takımlarımızın maçı aynı gün Abdi İpekçi'deydi. Erkek maçını izlemek için yanımıza oturdular. Ben kendimi çok zor tuttum "Hocam, Fenerbahçe'ye gitme" gibi gereksiz bir cümle kurmamak için. Neyse ki gitmedi ve bize geldi. Sene başında onunla tanışma fırsatı bulunca, hissettiğim hayranlık duygusunun ne derece haklı olduğunu, onun tüm bilgisinin ve kariyerinin yanında ne kadar mütevazi bir insan olduğunu anladım.

Seimone'u çok seviyoruz, Işıl'ı daha çok seviyoruz, Ceyhun Yıldızoğlu'ndan da daha çok seviyoruz ama bu iki isim için bile her tasarrufunun arkasında dururum. Çünkü; bir bildiği vardır hocanın. Böyle değerli bir isme ve yenilgilerinde bile arkasında durabileceğimiz bir takıma sahipken, yapmamız gereken hareketleri yapıyoruz onlara karşı.

Uzun yıllar Galatasaray'a hizmet edecek yabancı demişsiniz, işte Gintare geldi. Neredeyse hocaya ilmek yapılacak. Öyle 25 yaşında Amerikalı alayım, 10 sene bizle devam etsin gibi bir dünya yok. Hiç gördünüz mü 1 seneden fazla bir sözleşmeye imza attıklarını? Bir numaradan skor katkısı dediniz, Doneeka geldi. Chris Paul veya Wade'i, bizim kadın takımında bir numara oynatmayacağımız sürece katkı 3 aşağı 5 yukarı Doneeka'nınki olacaktır. Işıl'ı dinlendirecek, gerektiğinde 2 numarada da oynayacak, takımı oynatacak guardı Ceyhun Yıldızoğlu mu istemedi zannediyorsunuz? Becky Hammon şansını kaçırdıktan sonra, kıta dışı oyuncu haklarımızı hocanın bilgisi dışında kullanmamız etkili olmuş olabilir mi peki? Yelena'yı da, Sophia'yı da ikna edememenin suçunu neden koça yüklüyoruz. Adnan Polat sene başında bombanın fitilini yaktı ve taraftara bıraktı Dream Team, WNBA'in 3 yüzü, Avrupa'da final diyerek.

Neyse uzar gider, eğer tanımayan varsa Ceyhun Yıldızoğlu'nu tanıtmak adına iyi bir fırsat oldu. Böyle tak ettiği anlarda, yerli oyuncularımız için de bu fırsatı tanırsanız bana ,sevinirim :).

Selim ben demedimki 10 senedir basketbol ile uğraşıyorum diye. Ben EGO'da çalışıyorum Ankara doğal gazda :)

Başka forumların ne dediği ne kopyaladığı beni bağlamıyor. Eleştiri yaparken yada birine bir itham yaparken önüne done koyacaksınız. Benim demediğim şeyleri dediğimi söyleyim zıplayan sensin. Bir bak bakalım eski mesajalrında ne yazmışsın. Benim dediğimi iddia ettiğin şeyler nelermiş bir görelim. Beni hep takip ediyormuşsun ya sen daha iyi bilirsin. Bak 12 kişilik tkaım kur deidm kurmaya yüreğin yetmedi. Çünkü sende adın gibi biliyorsun takımı kurunca Işıl ve Bahara ilk beşte yer vermen gerekeceğini.

Sühan Cem' Alıntı:
Selim ben demedimki 10 senedir basketbol ile uğraşıyorum diye. Ben EGO'da çalışıyorum Ankara doğal gazda :)

Başka forumların ne dediği ne kopyaladığı beni bağlamıyor. Eleştiri yaparken yada birine bir itham yaparken önüne done koyacaksınız. Benim demediğim şeyleri dediğimi söyleyim zıplayan sensin. Bir bak bakalım eski mesajalrında ne yazmışsın. Benim dediğimi iddia ettiğin şeyler nelermiş bir görelim. Beni hep takip ediyormuşsun ya sen daha iyi bilirsin. Bak 12 kişilik tkaım kur deidm kurmaya yüreğin yetmedi. Çünkü sende adın gibi biliyorsun takımı kurunca Işıl ve Bahara ilk beşte yer vermen gerekeceğini.

yazdığı sildin ben gördüm sana bişey demiyorum kusura bakma yakışmıyor bu tarz konuşmalar...

Neyse umarım siz yanılmazsınız ben yanılırım ama yanılacağımı sanmam...

Sonuçta biz takımı kurmadığımıza göre fazla kafa patlatmaya gerek yok.Başarıda,mücadele ve ruhta sahaya yansıttıkları an alkışı(GS Erkek Basket Takımı),tam tersi durumda(GS Futbol takımı gibi) yuhalanmayı tadarlar.

Selim Bey,

O kısmı ben sildim. Gereksiz bir yanlış anlaşılmaya yol açacağını düşündüğüm için. Anlaşamayacak gibi gözüküyorsunuz ve kullanılan sözlerden rahatsızlık duymaya başladınız karşılıklı. O yüzden bir süre sonlandırmanızı rica ediyorum.

Saygılar

Aras Kafkaslı' Alıntı:
Selim Bey,

O kısmı ben sildim. Gereksiz bir yanlış anlaşılmaya yol açacağını düşündüğüm için. Anlaşamayacak gibi gözüküyorsunuz ve kullanılan sözlerden rahatsızlık duymaya başladınız karşılıklı. O yüzden bir süre sonlandırmanızı rica ediyorum.

Saygılar

Kusura bakma çok sinirlendim ama haklısın...

Sezon öncesini şu an neden tartışıyoruz ki ? Otobana girdiğin anda o girdiğin kapıdan çıkamazsınız iş bu kadar basit bir şey. Artık kadro bu yalnızca 1 adet takviye şansımız var ve onun da kullanılıp kullanılmayacağını bilmiyoruz. Sadece kafa patlatıyoruz şu an. Bir Becky hayranı olarak ben de çok üzüldüm iş yatınca ama şu an getiremeyeceğimize göre bunu ve Gintare olayını unutup artık bugüne odaklanmalıyız.

Gözüme çarpan şeylerle ilgili yazmak istedim.

Daha önce de yazmıştım, nedense taraftarda Yıldızoğlu geldi herşey düzelecek algısı oluştu. Ceyhun Hoca için ciddi bir sınav bu görev. Birbirine yakın 10 oyuncuyla oynamakla Seimone, Fowles gibi oyunculara her maç belli sayıda top attırmak, süre vermek farklı şeyler. Şu ana kadarki görüntü de iyi mi, elbete hayır.

Öncelikle, Tuğba ve Nihan'dan bir numarada verim almamızın baştan beri mümkün olmadığı fikrindeydim, görüntü de öyle. Hodges da bana göre bu seviyelerin oyuncusu değil. Rakip Birsel ve Esmeral'in yanına Horakova'yı alırken yapılmış Hodges transferi bana göre hatadır.

Potaaltında ise kesinlikle Petronyte gibi bir kumar oynama hakkımız olmamalı. Yerli rotasyonumuz sağlam olsa ya da 5. yabancı olarak alınsa tamam; ama Euroleague'de olmuyor işte.

Eğer, transfer yapmadan verim arttırmak yoluna gidecekse hoca,Fenerbahçe'yi geçebileceğimize inanmıyorum açık söyleyeyim. Taurasi ve Taylor'dan ikisini birden durdurmamız gerekir ki bu da bir play-off serisinde üst üste kaç kere yapılabilir bilmiyorum.

Sezona iyi başlamadık bu ortada ve bunda staffın payı da oyuncu seçimi olarak olsun, takımı hazırlamak açısından olsun az değil.

Forumda ayrışma görüyorum, iki uç oluşturmaya gerek yok. Ne çok tozpembe bakmak lazım, ne de çok karamsar. Sorarsanız bana ne tarafa yakınsın, karamsar tarafa yakınım evet; ama birbirimizi yemeyelim burada.

Bir de mevcut hücum düzenimizle devam edersek, Tamika'nın kupa avcısının sitemindeki gibi zorlanacağını ve düşük yüzde bol top kaybıyla oynayacağını tahmin ediyorum. Tamika'yı büyük oyuncu yapan Taylor, Taurasi ya da formda bir Augustus gibi hücumda en saçma şutları sokması falan değil bana göre ve gelirse o da ilerleme kaydedemezsek eleştiri alaacaktır.

arkadaşlar inatala bana takip ettiğim sitelerden taurisinin neden oynamadığına dair bilgi istamişler arkadaşlar sitelerde bu konuda bilgi yok ama ben malsef başak bir güvenilir isimden ki ismini söylemme gerkiyor bilgi kaynağını açıklamayacağım ama kesin olarak taurasinin hasta olmadığını biliyouz bu bir bahane bazı özel sorunlar var taurasi mersin maçında tribindeyken ne dendi bize o bu maçta dinlenecek şimdi 2. ve çok önemöli bir maçta da yoktu evet taurisi ciddi bir sorun yaşıyor kluple ve bu şu hafta çözülmezse gidecek arkadaşlar taurasi hasta değil bunu kesinlikle bilin ve size neden fenerbahçe yönetim vb kimsenin bu konuyla ilgili açıklam yapmadığını da söylleyim çünkü taurisi pürüzü giderilmeden bir bahane söylenirse hasta vb bu ortay çıkara ben ilk kez açıklıyorum burda taurasi fenerbahçede maddi olmayan bazı problemler yüzünden sorun yaşıyor buraya bu yazıyı az önce bana gelen bir telofan sonucu yazm kararı verdim çünkü forumda benim adımı yazıp engin bey bu konuyu açıklasın vb denmiş evet sizin bilgi ve enformasyon hakkınız için sırf şu an kalmaışta dışrda olduğum halde lap topu açıp yazdım ve tek temenim bu problemin çözülmesi taurasigiderse biz çok üzüleceğiz..

Bu Fenerbahcenin forum sitesinden alıntıdır!!!!
Güzel bir gelişme bizim açımızdan

Aras Kafkaslı' Alıntı:
Mahmut Uslu torpiliyle iş başı yapan Haydar Kemal Ateş, Galatasaray Lisesi torpiliyle iş yapan Okan Çevik ve daha birçokları kadın ligini, erkek takımlarına gitmek için zıplama tahtası olarak görüyorlar veya yönetimler erkek takımlarının çöplüğü haline getiriyorlar TKBL'yi.

Ceyhun Yıldızoğlu ise ayrı tutabileceğimiz birkaç isimden biri. Emin olun ki bizim bildiklerimizin toplamı, Ceyhun Hoca'nın bildiklerine karşı denizde damla olur. Nisal benim yaşımdan fazla birinci adam olarak görev yapıyor Türkiye'nin en değerli takımlarında. Herkes biliyor varsaydığımız için söylemiyoruz ama bir hatırlatma yapmak gerekecek; Ceyhun Yıldızoğlu İstanbul dışından çıkan son ve son 24 yıldaki tek şampiyon Botaş'ın hocasıdır. Bizim kazanınca havalara uçtuğumuz Eurocup'ta final oynatmıştır Botaş'a. Madem dobra olmamız gerekiyor, onların final oynaması bizim kupayı kazanmamız kadar değerlidir. Biz o işi Işıl'ı, Tuğba'yı, Bahar'ı, Şaziye'yi, Yasemin'i ve yabancıları transfer ederek yapmışken Botaş, yerli rotasyonunu Ceyhun Yıldızoğlu'nun yetiştirdiği kızlarla yapmıştır. Bir gün özdeşleştiği Botaş'tan ayrılması gerekince, Mersin BŞB'ye gitmiş ve orada da başarılı olmuştur. İlk senesinde takımına lig finali oynattırmış, Cumhurbaşkanlığı Kupasını kazandırmış, ikinci senesinde de normal sezonu 2. tamamlamıştır.

Benim kendisine kişisel hayranlığım had safhadadır, geçen sene Mersin BŞB ile erkek ve kadın takımlarımızın maçı aynı gün Abdi İpekçi'deydi. Erkek maçını izlemek için yanımıza oturdular. Ben kendimi çok zor tuttum "Hocam, Fenerbahçe'ye gitme" gibi gereksiz bir cümle kurmamak için. Neyse ki gitmedi ve bize geldi. Sene başında onunla tanışma fırsatı bulunca, hissettiğim hayranlık duygusunun ne derece haklı olduğunu, onun tüm bilgisinin ve kariyerinin yanında ne kadar mütevazi bir insan olduğunu anladım.

Seimone'u çok seviyoruz, Işıl'ı daha çok seviyoruz, Ceyhun Yıldızoğlu'ndan da daha çok seviyoruz ama bu iki isim için bile her tasarrufunun arkasında dururum. Çünkü; bir bildiği vardır hocanın. Böyle değerli bir isme ve yenilgilerinde bile arkasında durabileceğimiz bir takıma sahipken, yapmamız gereken hareketleri yapıyoruz onlara karşı.

Uzun yıllar Galatasaray'a hizmet edecek yabancı demişsiniz, işte Gintare geldi. Neredeyse hocaya ilmek yapılacak. Öyle 25 yaşında Amerikalı alayım, 10 sene bizle devam etsin gibi bir dünya yok. Hiç gördünüz mü 1 seneden fazla bir sözleşmeye imza attıklarını? Bir numaradan skor katkısı dediniz, Doneeka geldi. Chris Paul veya Wade'i, bizim kadın takımında bir numara oynatmayacağımız sürece katkı 3 aşağı 5 yukarı Doneeka'nınki olacaktır. Işıl'ı dinlendirecek, gerektiğinde 2 numarada da oynayacak, takımı oynatacak guardı Ceyhun Yıldızoğlu mu istemedi zannediyorsunuz? Becky Hammon şansını kaçırdıktan sonra, kıta dışı oyuncu haklarımızı hocanın bilgisi dışında kullanmamız etkili olmuş olabilir mi peki? Yelena'yı da, Sophia'yı da ikna edememenin suçunu neden koça yüklüyoruz. Adnan Polat sene başında bombanın fitilini yaktı ve taraftara bıraktı Dream Team, WNBA'in 3 yüzü, Avrupa'da final diyerek.

Neyse uzar gider, eğer tanımayan varsa Ceyhun Yıldızoğlu'nu tanıtmak adına iyi bir fırsat oldu. Böyle tak ettiği anlarda, yerli oyuncularımız için de bu fırsatı tanırsanız bana ,sevinirim :).
Şu yazı hocamız hakkında enfes bir yazı olmuş bence. Yani en azından benim açımdan.Basketbolu iki senedir yakından takip ediyorum bu iki senede Mersin'de yaptıklarından sonra hocamıza zaten güveniyordum ama hocamız hakkında bilmediğim bir çok şeyi öğrendim ve bu benim ona olan güvenimi daha da arttırdı. Yazı için kendi adıma teşekkür etmek istiyorum Aras abi benim açımdan çok faydalı bir yazı oldu.

Aras´ın yazısının son paragrafından yola çıkarsak...

Işıl sakatlıktan sonra çok değişti, eski başarımına asla dönemedi, döneceğine de pek ihtimal vermiyorum.

Euroleauge´de final 4 istiyorsak kadroda Işıl´a yer yok. Işıl´ın yerine bir yerli lazım, kim olur bilemem ama birini bulmamız şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...