2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Guard olarak Birseli istermisiniz arkadaşlar madem Işıl yetersiz?

EL İstatistik ortalamları
Birsel 5.1s 3.9r 3.3a
Işıl 5.5s 3.1r 3.3a

Maçların sonuçlarını ve kadrodaki oyuncuları da hiç düşünmeyin!

Gülşahı isteyenlerede tavsiyem forumun güzel bir arşivi var, önceki senelerdeki konuları bir okuyun bakalım neler olmuş. Bol keseden bilgisiz atışları bırakın artık. Biri de Nevriyeyi istemiş! Pondexterı da alalım, Aziz Yıldırımda başkan olsun hazır Polatta bu adar kötü giderken. Yetmez taraftar da transfer edelim ordan!

Önder Abi geçmişte neler yaşanmış hepsini çok iyi biliyorum...

Bu takım Zafer Kalaycıoğlu'nu görmüş,Şaziye'yi görmüş Nilay'ı görmüş...Madem zafere gidecek yerde herşey mübahtır,o zaman şu anda Türkiye'nin yetiştirmiş olduğu en önemli skoreri olan Gülşah Akkaya da kadroya dahil edilmeli,eğer bu sene başarı istiyorsak...

Şu Gülşah olayında herkes geçmişte neler yaşanmış biliyor bir ben bilmiyorum:) Bilen birileri açıklasa keşke. Bu forumdada böyle bir muhabbet var. Eski oyunculardan bahsettik mi aaa onun ne yaptığını bilmiyormusun deniyor ama ortada somut hiç bişi yok. Gülşah olayındada ben sizi rahatlatayım. Gülşah ve Cem Akdağ dışında bir allahın kulu bilmiyor ne olduğunu. Herkes biliyormuş gibi trip atıyor. Belki Şebnem ve Mihriban bişiler biliyordur tabi.

Gülşah gelir gelmez mevzu o değil ama böyle kara da çalmayın birilerinin üzerine. Zaten Gülşah Gümüş ay iyileştiğine göre 3 numara skıntımız azalmaya başlayacaktır. Gülşah Akkaya'ya ihtiyacımız yok o da ayrı konu

Arkadaslar benimanlamadigim bir sey var, bu sezon avrupa elemelerinde ceyhun hoca melek bilgeyle ceydaya bol bol sans vermisti, tugba ve gülsah kadroda bile yoktu. ve bakilirsa melek bilge bayada süre almisti. yani bence avrupadan bir genc oyuncu getirpde, oynatipta, yararlanamicana göre, bence bizim genc oyuncularimiza sans verse daha iyi olur. sahsen ben petronyt yerine keske o sans melek bilgeye verilse, bence hem pota altinda iyi hemde orta mesafe sutlarida fena deyil. birde hoca ceydayi oyuna aliyo bir iki dakika kiz sut atmadan cikiyo. böyle sey olmaz madem aldin bu kizlari oynatacaksin, gerekirse kötü oynayan agustusu oturtacaksin. yoksa ne biz bu oyunculari kazaniriz, nede bu oyuncular kendilerini gelistirir. fbye bak her mac baska biri cikiyo. birsel olusun esmeral olsun oynaya oynaya bu hale geldiler.

kusura bakmayin türkcem iyi deyil yurtduîsinda kaldigimdan.

Melek Bilge inşallah iyi oynar demiştim ama bence yetersiz bir oyuncu malesef...

Taurasi'yi alabilir miyiz ne dersiniz? Bloglarda yazılar yazılıyor ayrıldı ayrılacak diye ayrılırsa alırsak süper olmaz mı? Tam bir winner Fowles'ın olduğu takımda kesin oynamak ister.

Diana Taurasi fenerbahce´den ayrilmadi.

sadece 10 gunluk tatile cikti, noel´den sonra geri dönecek.

Ayrılırsa diyelim o zaman...

Çıkıp gümbür gümbür atıyor mu atmıyor mu ben buna bakarım ahlak zabıtası değilim sonuçta kimin ne yaptığı beni ilgilendirmiyor. Şuanda en iyi kadın basketbolcu olduğu söylenen birisinden bahsediyoruz farkındaysan...

2 tane muhtemelen gelecek oyuncu vardi
biri safiye biri tamika
safiye rüyasi bitti
tamika da yarin birgün baska yere imza atarsa ayazda kaliriz her birlikte.

Tamika gelsin diye bir şart yok. Savunması güçlü 3-4 arası oynayabilecek bir 3 numara avrupalı bulsak aslında, avrupa maçları içinde iyi olurdu bizim için.

Bende ilk önce özel hayata Bakarim, Taurasi alacaksak Pennyi´de almamiz lazim ikisi masllah masallah bir birinden ayrilmayan ikililer ;)

Sakanin sirasi Degil. cumhurbaskanligi kupasi macinda mac durmuskan fbli kizlar bizim bulundugumuz potaya gelmeye calisti, o sirada tribunden atilan cok cisim oldu, sonrasinda Taurasi formasini gösterip öpmustu, Ardindan kendimizi kapi disinda bulduk.

Cirkef oldugu icin sahsen bizde bedava bille oynasa istemem.

Kimsenin cinsel tercihi bizi ilgilendirmez arkadaşım ben sahadaki oyununa bakarım Taurasi euro league ve tkbl için fazla bir oyuncu bunu bilir bunu konuşurum.

Yaptığı harekette gayet normal eğer kim olsa aynısını yapar öyle bir anda.

Beni ilginlendirir Arkadas.

Taurasinin Augustun´dan pek fazlasi yok diye dusunuyorum.

kim daha iyi görduk lig macinda

Arkadaşım neyi göreceğiz adamlar bizi iki maçtada yendiler sanki biz yenmişiz gibi konuşuyorsun bazı gerçekleri görmemiz lazım

Taurasinin Augustun pek fazlası yok diyorsun kim daha iyi gördük diyorsun

bu dediklerine umarım kendin inanmışsındır iyi geceler.

Kardesim Taurasi cok abartiliyor, bana göre dunyanin en iyi oyuncusu penny taylor ve baskasi degil, augustus en az taurasi kadar iyi bir oyuncu, lig ve kupa macinda görduk taurasi birsey yapamadi, fenerin kadrosu daha iyi oldugu icin yendiler bizi iki macta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...