2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Behram Bey

9 mesajınız var 10'u Taurasi ile ilgili, başka şeylere yoğunlaşalım artık.

Taurasi kulübüyle bir sorun yaşamıştır ve sözleşmesindeki maddeyi de kullanıp ülkesine dönmüştür, Penny Taylor'la birlikte, önlerinde bir maç olmasına rağmen. Çok çok büyük ihtimalle de takımına dönüp, kontratını tamamlar. Eğer biri gidecekse de Taurasi olmaz herhalde.

O yüzden biz kendi işimize bakalım

Sanki dünyada başka oyuncular kalmamış gibi Fenerde oynayan veya Fener geçmişi olan oyunculardan ne zaman vazgeçeceğiz çok merak etmekteyim. Aynı geçmiş senelerdeki onların düşünce yapısına dönmeye başladık yazık.

Saygılar.

Enes Kömürcü' Alıntı:
Sophia Young Taranto'ya transfer olmuş galiba. Kesin bir bilgisi olan var mı acaba ?

Resmi olarak duyurulmuş; http://www.tarantocrasbasket.com/index. ... &Itemid=84

Başarılar Sophia'ya, inşallah çok başarılı olur. Kuşkusuz dünyanın en iyilerinden biri ama bizim bu seneki planlarımızda Sophia yoktu, Safiye vardı. Olmadı, bizim için de olmadı. Bir gün uygun şartlar altında yolumuz kesişir umarım.

Aras Kafkaslı' Alıntı:
Enes Kömürcü":1ngdy8e6]Sophia Young Taranto'ya transfer olmuş galiba. Kesin bir bilgisi olan var mı acaba ?[/quote] Resmi olarak duyurulmuş; [url="http://www.tarantocrasbasket.com/index.php?option=com_content&view=article&id=343:nuovo-rinforzo-e-la-qstellaq-young&catid=41:societa&Itemid=84' Alıntı:
http://www.tarantocrasbasket.com/index. ... &Itemid=84[/url]

Başarılar Sophia'ya, inşallah çok başarılı olur. Kuşkusuz dünyanın en iyilerinden biri ama bizim bu seneki planlarımızda Sophia yoktu, Safiye vardı. Olmadı, bizim için de olmadı. Bir gün uygun şartlar altında yolumuz kesişir umarım.[/quote:1ngdy8e6]

yolu açık olsun.keşke bize gelseydi diyebileceğim bir iki oyuncudan birisiydi.

Başarılar dilemekten başka yapacak bir şey yok, geri dönmeyi de istiyordu aslında ama işte onu ''Sophia'' olarak geri alamazdık.

Yolu açık olsun.

Sophia Youang, Herkesin cok sevdigi bir oyuncuydu, arslan yurekli birisiydi, bizede yolu acik olsun demek Duser.

Taurasi ayrılmaz bence ki onlar onu başkanları olaya el koymus deniyor...Bunlar heralde en iyi oyuncularını rakipleri olucak tek takıma kaptırmazlar.Bence rüya görmeyelim...

Tamika kesın gelecekmı zira orta avrupa ülkelerıyle görüşüyormus denılıyor.

Sophia zaten hiç bir zaman Türk olmak istemedi aklında hep ABD milli olma ruyası var onun.

Sophia'nın Safiye olmasına gerek yoktu. Şu hliyle bile alınmaı gerekirdi. Eğer lig şampiyonluğunu hedef alıyorsak Sophia olarak almamız da gerekirdi.

augustusa yer acmak icin almadilar iste
yönetim kafasina göre oyuncu getirdi
safiye en az her mac 15 sayi 10 reb demektir.
gecmis yillarda en iyi verim aldimiz oyuncu tartismasiz.

Murat Sari' Alıntı:
augustusa yer acmak icin almadilar iste
yönetim kafasina göre oyuncu getirdi
safiye en az her mac 15 sayi 10 reb demektir.
gecmis yillarda en iyi verim aldimiz oyuncu tartismasiz.

Bu yönetimle bu kadar kardeşim en iyi kadroyu kurduk diyorlar rakibimize 2 maçtada yeniliyoruz nasıl en iyi kadro ise vizyon meselesi maleseff :(

Özgür Ayten' Alıntı:
Sophia'nın Safiye olmasına gerek yoktu. Şu hliyle bile alınmaı gerekirdi. Eğer lig şampiyonluğunu hedef alıyorsak Sophia olarak almamız da gerekirdi.

En iyi ve hazır yerli oyuncunla birlikte, devşirme oyuncu kullandığın 4 numaraya bir de Sophia lazım mıydı?

Hayır.

Selim Cenker' Alıntı:
Sophia zaten hiç bir zaman Türk olmak istemedi aklında hep ABD milli olma ruyası var onun.
Sophia kaç yaşında şu anda bu konuda bilgisi olan var mı?Genç bi oyuncu değil diye biliyorum ben ama yanılabilirim bu konuda.ABD milli takımında oynama ihtimali var mı gerçekten?Ben halaa Türk statüsüne geçirilebileceğini bu konuda onu ikna edebileceğimizi düşünüyorum.
Ayrıca bence de takımımızda 4 numaraya şu anda başka bir yabancıya daha ihtiyaç yok.Ama Melisa yerine Türk statüsünde oynayan bir Sophia ile mükemmel bir takım olabilirdik(tabiki iyi bir avrupalı guard ile)...
Sophia nın gitmesine üzüldüm; şu anda zararın neresinden dönersek kardır ve bu seneyi de kaybetmeyelim mantığıyla yaklaşırsak olaya (M. Currie'nin de sakatlığı düşünülünce) en mantıklı hamle Tamika'nın yeniden takımımıza kazandırılmasıdır.Umarım yönetim onu elinden kaçırmaz gerçekten çok ihtiyacımız var ona özellikle ligde...

Aras Kafkaslı' Alıntı:
En iyi ve hazır yerli oyuncunla birlikte, devşirme oyuncu kullandığın 4 numaraya bir de Sophia lazım mıydı?

Hayır.
Şuan aksayan önemli pozisyonlarımızdan biri 4 numara. Currie sakatlandıktan sonra sophia'yı almalıydık. Herhalde tamikayı düşünüyoruz.

Furkan Çolak' Alıntı:
[quote="Selim Cenker":1xrwfouu] Sophia zaten hiç bir zaman Türk olmak istemedi aklında hep ABD milli olma ruyası var onun.
Sophia kaç yaşında şu anda bu konuda bilgisi olan var mı?Genç bi oyuncu değil diye biliyorum ben ama yanılabilirim bu konuda.ABD milli takımında oynama ihtimali var mı gerçekten?Ben halaa Türk statüsüne geçirilebileceğini bu konuda onu ikna edebileceğimizi düşünüyorum.
Ayrıca bence de takımımızda 4 numaraya şu anda başka bir yabancıya daha ihtiyaç yok.Ama Melisa yerine Türk statüsünde oynayan bir Sophia ile mükemmel bir takım olabilirdik(tabiki iyi bir avrupalı guard ile)...
Sophia nın gitmesine üzüldüm; şu anda zararın neresinden dönersek kardır ve bu seneyi de kaybetmeyelim mantığıyla yaklaşırsak olaya (M. Currie'nin de sakatlığı düşünülünce) en mantıklı hamle Tamika'nın yeniden takımımıza kazandırılmasıdır.Umarım yönetim onu elinden kaçırmaz gerçekten çok ihtiyacımız var ona özellikle ligde...[/quote:1xrwfouu]

Ya zaten reddetmiş kız bütün zeminler hazırdı buna...Biliyorsunuz ki Sophie nın zaten bir Afrıka ülkesi vatandaşlığı var zaten afrıkalılar bu konuda Milliyetçi bir de ekmek yediği para kazandığı ABD vatandaşlığı bırınden vazgeçecek...Kız sadece 6 ay burada oynamak için mi olacak türk...

Hadi onu geçtim çocuk oyuncağımı bu o olmadı Melisa zaten Nevlin var hadi bide Ajavon olur seneye...O olmadı Bahar var Kayseride Türk yap en kolayı...Ben karşıyım...Macarlarda 2 abd li vardı geçen sene F4 YAPTILAR...

Biz ilk önce çok çalışıp uyum sorunu aşalım.Genç bir takımız ve gelecekte daha iyi olacağız elimizde genç yetenekler var.Rakibimiz sabırla örerek bir yerlere gelmeye çalıştı ismini duyurdu...Biz daha önce el f4 oynayan hafızam yanıltmıyorsa ya ikinci ya da üçüncü olan takımız ama bu epey geçmişte kaldı...Şimdilere bakalım ve bu başarıyı yakalayan bizsek akıllı transferlerle yatırımlarla buraları tekrar yakalarız...ilk önce kendi salonumuz olsun.Bakın beşiktaş akatlarda güzel salona sahip ama boş tribünlere oynuyor şu an yakalamaya çalıştığımız ve bizi en büyük rakipleri gören Fenerbahce 12 500 kişilik salonunu mayıs ayında bitiriyor...Kapalı gişe oynuyorlar hemen hemen bütün maçlarını...Seneye Penny İngiliz vatandaşı sayılırsa L. Jackson ı da getirilerse hiç şasırmam...Vizyon meselesi...
Yatırımlarını kadro yapılarını hep bu noktada yaptı...
artık söylenti de bitmiştir diana ve penny için resmi siteden all star oylamasında destek istiyorlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...