2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Matee Ajavon'un Türkiye'deki 3.sezonu. Sene sonu Türk vatandaşlığına geçirirsek çok iyi olur bence. En azından Melisa'dan daha iyi katkı verir.

Aklıma gelmişken bir iki kelam da benden olsun bu trasnfer mevzuuna...

Bence bu takımın ilacı takım olabilmek bence...Dikkat ettim Tamika Bugune kadar oynadığı tum avrupa ekıplerınde çok buyuk başarı elde edememıs mesela 2 sene once Lotos ile FB ye elenmısler ve o sene Lotos Kadrosu oldukça iyiymiş..Yani demem o ki takım olsak Tamikada çok muthiş oynayacak ama olamadık daha...Tamika gelir olurmuyuz onu bilemem neden dersenız? Bir kere bizim oyun kurucuklarımız vasat.Tek oyun kurucu kimliği olan oyuncu malesef Işıl Hodges klasık 2 numara gibi...Tuğba da aynı.Önce çok iyi bir oyun kurucumuz olmalı Hodges ın yerıne.Sonrası kolay.Tamika alıp eline Taurasi gibi bır maçata 6 uçluk arka arkaya sokabılen bırısı değil.Çok iyi takımlarda takımın İTİCİ gücü olur Penny gibi.Mesela bakın WNBA de fever da en buyuk star o başka kimse yok...Bizde Augustus var top elıne gelmeyınce düşüyor oyundan sonra araki bulasın.İnanın FB maçında o topu onunla buluşturmasak onun da ilk 3 period her attığı girmese oyun farklı olurdu.Bize takım olmak şart...

O maçta FB berbat oynadı.Herkes biz oynatmadık diyor ama Taurasi ve Penny inanılmaz kotuyduler bizde ise Simone ne attıysa girdi.Ne zaman atamadı çıktı içinden bıraz sertleştiler.Birsel Taurasi ve Penny ye yardımcı oldu 2 li sıkıştırma yaptılar Simone düştü oyundan çevirdiler maçı...Herkes sorar şimdi 2. bır skorer olsa boyle olurmuydu?bEN De diyeceğim ki o kadar top alamazdı o zaman simone ve ritmi bozulurdu...

Ajavondada var aynı mesele onun da Çift vatandaşlığı var...Acaba Bize yedirirlermi?Malum bu iş çok saçma geliyor bana...Al Melisayı turk yap oynat...Beğenme bırak sonra Ajavon?DAHA NEREYE KADAR?

Biz bulalım oynatalım yasemenı...Yada Gülşahı ne kadar meraklıyız Türk yapmaya.Yaptıkta ne oldu yada Fb yaptıda ne oldu muzmın yedek Nevlin...Çok kotu bır MELİSA...

Kayseri Panküp yavancı Amerikalı ararken, Galatasaray geçen sezonki oyuncularından Tamika Catchings ile görüşüyor. Galatasaray?dan Yasemin Saylar, İstanbul Üniversitesi?ne yakın duruyor.

Ayrıca Ceyhan Belediye?nin Samsun Basketbol?da az süre alan Nazlı Güler?e talip olduğu, Antakya Belediye?nin Ceyhan Belediye?den Meriç Banu Yenal için kulübüyle görüştüğü, Burhaniye Belediye?nin Galatasaray?dan Melek Bilge ve Ceyda Kozluca için yaptığı atağın sonuç vermediği öğrenildi.

Basketfaul.

Suat Aydın' Alıntı:
Son yapılan transferlele ligimiz daha da kaliteleşti,sanırım en iyi,en kaliteli,en pahalı lig,bizim lig oldu bu sene....
Katılıyorum çok iyi takımlarda var ama çok kötü takımlarda var bazen o çok kötü takımlar çok iyi performans gösterip zorluyorlar.

Pokey Chatman Spartakdan ayrılabilirmiş.

Gidecek yabancı değildir herhalde bir yabancı transfer hakkımız kaldığına göre. :? Yasemen, Ceyda, Melek olabilir ya da Ceyhun hoca. :?

Murat İNAL' Alıntı:
Gelecekler değilde gidecekler var bu ara.. Hayırlısı..
Murat bey madem birşey biliyorsunuz neden söylemiyorsunuz? Zaten forumda yeterince atıp tutan var bari siz yapmayın. Bildiginiz seyi ya söyleyin yada böyle mesaj atıp ortalıgı karıstırmayın. Hiç yazmazsınız olur biter. Heleki bir yöneticiye hiç yakısmıyor böyle bir davranış.

Ceyhun Hoca'nın transferi düşünmediğini yerlileri kazanmaya çalışacağız dediğini duymuştum gene maçlara devamlı gelen bir taraftarın sorduğu soru üzerine. Gidecek olacak tabi haliyle. Currie gider diye düşünüyorum. Gintare de gidebilir. (bunlar benim tahminim). Ama yabancı tarnsfer olur mu hiç bilmiyorum. Hakan Üstünberk röportajında sorulacak sorulardan olmalı bu (yanıt hoca isterse alırız olacaktır) İş, hoca transfer istiyor mu onu sormalı ..

Deniz cidden sınırları çok zorluyorsun.

Ayrıca Mert Abi, o kadar sinir yapacak ne var burada? Bu kadar gerilecek ve ortamı gerecek şeyler söylemeye ne gerek var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...