2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aras Kafkaslı' Alıntı:
Deniz cidden sınırları çok zorluyorsun.

Ayrıca Mert Abi, o kadar sinir yapacak ne var burada? Bu kadar gerilecek ve ortamı gerecek şeyler söylemeye ne gerek var?

Neyin sınırı? Anlamadım. Birde her yoruma cevap vermek gibi bir zorunluluğu yok kimsenin. Katılırsın,katılmassın ayrı konu.

Yasemen'in oynayacağı bir takıma kiralanması yerinde olabilir.

Bu sene kendi açımdan en büyük hayal kırıklığım diyebilirim. Ceyda da süre alamıyor bazı maçlarda, diğer isim de odur büyük ihtimalle.

Ama bonservisiyle vermek gibi bir yanlışa düşmeyelim bu oyuncuları.

Deniz Erdoğmuş' Alıntı:
Neyin sınırı? Anlamadım. Birde her yoruma cevap vermek gibi bir zorunluluğu yok kimsenin. Katılırsın,katılmassın ayrı konu.

Arkadaşım sen Pokey Chatman'ı istiyordun değil mi?

Slev_a

@pokeychatman We believe in a team. We believe in the coach and players. Everything will be ok!

Galatasaray evinde, Fenerbahçe'den 29 sayı fark yiyecek ve sen bu Spartak taraftarı gibi Chatman'ın arkasında duracaksın değil mi? Son 5 senede 7 tane Avrupa kupası kazanan takım, şimdi her deplasmanda kaybedecek ama oyunculara ve koça güveniyoruz diyecek bizim taraftarımız, değil mi?

Ne yalan söyleyeyim, hiç inanmadım. Siz Ceyhun Hoca'nın yerine Pokey Chatman'ı istiyorsanız, ben de Deniz Erdoğmuş'un yerine bu Rus arkadaşı istiyorum taraftar olarak. Keşke Spartak'ın taraftarı gibi olsa bizim de taraftarımız...

Aras Kafkaslı' Alıntı:
[quote="Deniz Erdoğmuş":19twvzcz] Neyin sınırı? Anlamadım. Birde her yoruma cevap vermek gibi bir zorunluluğu yok kimsenin. Katılırsın,katılmassın ayrı konu.

Arkadaşım sen Pokey Chatman'ı istiyordun değil mi?

Slev_a

@pokeychatman We believe in a team. We believe in the coach and players. Everything will be ok!

Galatasaray evinde, Fenerbahçe'den 29 sayı fark yiyecek ve sen bu Spartak taraftarı gibi Chatman'ın arkasında duracaksın değil mi? Son 5 senede 7 tane Avrupa kupası kazanan takım, şimdi her deplasmanda kaybedecek ama oyunculara ve koça güveniyoruz diyecek bizim taraftarımız, değil mi?

Ne yalan söyleyeyim, hiç inanmadım. Siz Ceyhun Hoca'nın yerine Pokey Chatman'ı istiyorsanız, ben de Deniz Erdoğmuş'un yerine bu Rus arkadaşı istiyorum taraftar olarak. Keşke Spartak'ın taraftarı gibi olsa bizim de taraftarımız...[/quote:19twvzcz]

böyle taraftarımız olsa hemen hocayı istifaya davet etmezler zaten.

Arma başarıya geçiliyor bazen malesef. Ya çok övüyoruz kendimii ama kupa aşkımız var bizim. Bi bakın dünyada bir sürü kupa alamadığı halde takımına aşık taraftarlar var. West Ham mesela asansör görevi gördüğü halde her maç full oynar ve taraftar bağlıdır. Aris var mesela hazırlık maçlarında 20000 meşaleli şov hazırlanır ortam yanar filan ama en son kupalarını 1970de Greek Cup'ı kazanarak almışlar. Şampiyon oldukları son sene ise 2. dünya savaşı bile çıkmamış daha. Ya da bu sene dibimizde Kocaelispor maç . Hani şu 2002de şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz şehrin takımı. Onlar da o sene TK'yi almıştı. İki takım aynı sahada sevinç turu atıyordu filan. Şimdi o takım 2. lig b'de ve 11. sırada. Parasızlık yüzünden 6 puanları silindi şehrimin güzel takımının. Oyuncular zaten İzmitli genelde çünkü transfer yasağı var. Ama kıytırık Balıkesirspor maçında bile komfeti şovlar full tribünler vardı. taraftar para topluyor oyuncular aç kalmasın diye düşünün artık. Biraz aşkımızın neye olduğunu hatırlamamız lazım artık diye düşünüyorum . Özellikle bu transfer topiclerinde bildiğiniz manager oynuyoruz kendi çapımızda. Biraz işin aşk kısmına takılalım bence görevimiz desteklemek çünkü bizim en başta.

Deniz abi işin taraftarlık kısmını her maç yerine getiriyoruz zaten bir şekilde. O takımı asla yalnız bırakmayacağımızı onlar da gayet iyi biliyorlar. Yeri geldi 10 kişiye de oynadı bu takım ama şuan ki oluşan kitle onların daima yanında olacaklar. Ancak elimizde belli bir güç varken bu gücü doğru kullanamamak yanlış ve bunu da dile getirmek gerekiyor. Koçumuz takımımız yetersiz diyor ama o kadroyu kuran da ta kendisi. Bu konuyu fazla irdelemek istemiyorum ama yapılan yanlışlar ortada.

Yapacağımız tek hamle çok şeyi de değiştirebilir hiç bir şeyi de değiştirmeyebilir. Çok önemli bir eşikteyiz ve yürüdüğümüz yollarda takviyeye ihtiyacımız olduğu da açık. Koçumuzun son açıklamalarında 3 numara eksik kalıyoruz açıklamasında tek bir kişiye doğru yöneliyoruz, Tamika Catchings. Dilerim ki takıma kazandırmayı başarabiliriz. Bu sene göremediğimiz savunmanın da ateşlenmesi adına önemli bir hamle olacaktır.

Koçun açıklamalarından sonra haklılığımm daha da ön plana çıkmış :) Sezon başı eleştirisi değil sezon içi eleştirisi yapıyorum. Burda beni romantik görenlerde oldu bilemdiğimi söyleyenelrde ama bakın hocada en nihayet itiraf ediyor 3 numarada eksiğiz. Bu ayan beyan görünürken şu an için acil ihtiyaçları görmeyip oyun kurucu lazım diye hala konuşanlara ithaf olunur birazda.

Hocanın konuşmaları beni hayal kırıklığına uğrattı tabi. Yalnız sezon başı yönetimle ne konuştular ne ettiler onu da bilmediğimizden hocaya direk yüklenemiyorum. Sonuçta 3 numarada oynasın diye katie Douglas'ı da isterdi hoca ya da sue bird gibi bir oyun kurucuyu. Ama onun yerine Geçen sene sanırım İÜ de oynayan Hodges ve 3 numara içinde önce Wiggins sonra Currie alınırken sessiz de kalmamıştır direk olarak. ama kabullenmek zorunda kalmıştır.

Backy Hammon- Seimone-Tamika- Safiye genç- Sylvia gibi bir kadro EL'yi kazanabilir. Işıl Tuğba Gülşah Bahar Leuchanka Ceyda Yasemen de onalrı yedekler. Ama şu anki kadro EL için biraz direnmesi lazım, ki o zaman da ligde geri düşeriz. Yerlilerden Işıl ve Bahar'a güveniyorum. Bir şekilde ayağa kalkışımızı başlatacak olan kişiler onlar. Ama yabancılarımızı iyi desteklemeliyiz bu kızların yanına. Ceyhun hocanın basketbol bilgisini ise hiç tartışmam

Zafer Hoca şampiyonda olsa biz istemiyorduk..Ceyhun Hocaya bir sene sabretmek zor değil...Her takımımız sürekli hoca değiştiriyor..Biraz sabır bence..

Pınar Filiz isimli taraftara yorumda bulunmayacağım. Her mesaja can sıkıntısından laf olsun diye mesaj yazacak zamanım yok.

Pokey Chatman'ın Spartak Moskova'sının Rusya'da bizi ne hallere düşürdüğünü tüm spor camiası gördü. O zayıf her deplasmanda kaybeden takıma biz rekor farkla kaybettik hatırlatırım. Biz deplasmanlarda çok mu iyiyiz? Bizim şu an ki kadronun yabancıları Spartak Moskova'nın kinden aşağı kalır yanı yok.

Eğer coach,coachingliğini yapsaydı biz yine yenilir ama o deplasmanda 30-40 küsürlü farkları yemezdik. Litvanya deplasmanında hiç yenilmezdik. Eğer size göre Ceyhun hocada suç yoksa,o zaman oyuncularda büyük suç var. İki taraftada suç olmaması imkansız.Çünkü takım başarılı değil.Bu bir gerçek. Ortada bir başarısızlık var.

İki tarafta da suçlar var ama bu suçlar gönderilmeleri veya kovulmaları anlamına gelmez. Ceyhun hocanın bence en büyük suçu iyi takım kurarken GS'da olduğunu bilerek, yönetimin karşısına çıkıp, istediği oyuncuların alınması için baskı yaparak direnmesi olmalıydı. Ki geçen sezon sonu "3 tane nba starı alacağım" diyen bir başkan vardı. Çoğu hatırlamaz ama bizde unutmayanlardanız Sayın Başkan. Geçen sene bu takıma destek verdiniz, cebinizden desteklediniz ama sponsor bulununca desteğinizi hemen çektiniz. En azından bir süre daha o destek dursaydı kademeli çekseydiniz bu desteği.

Ceyhun hocanın ikinci sucu, dediğim gibi GS'da olduğunun farkına gec vardı. Vasat takımları büyülten bir hoca kendisi. Vasat takımlarda da oyuncu kalitesi aşağı yukarı aynı olduğundan, takım oyunu ile işi götürüyordu ve rotasyonu çok kullanıyordu (şu anki GS erkek takımı gibi). Ama GS'da da sezon başı bunu sık sık yaptı oyuncu değişikliklerine çok gitti. Oysaki GS kaliteli oyunculara da sahip. Seimone Sylvia gibi oyuncular oynadıkça açılırlar, rotasyona fazla girmemeleri lazım. Onları her maç oynatacaksın 30 dakika sahada, ki kendilerine gelsinler. Şimdi yavaş yavaş bu oyunculara daha fazla süre vermeye başladı. Takıma 3 numara geldiğinde(Tamika diyorum ben sık sık ama Tamika gelecek diye bişi yok, başka biri de gelebilir. 4 numarada da oynayabildiğinden Tamika iyi olurdu) takım daha homojen yapıya bürünecek. Şu andaki kadroda Işıl ve Bahar'ın önemi daha da artacak. Çünkü 2-3-5 numaralarda Seimone, Tamika (?), Sylvia olacağından zaten buralarda rahat olacağız.

Önemli olan, bir hatayı 2 kez yapmamaktır. Oyunun taktiksel süreci ile ilgili ise konuşmaya gerek yok. GS'ı izleyip hiç hücum seti yok diyen adama bişi anlatamazsın. Savunma konusunda diyorsanız bakın ona katılabilirim ama ayıptır eğer hücum seti yok bu takımın derseniz.

Bu arada dedim ya hafızam çok iyidir benim. Ne gördüğümü ne duyduğumu unutmam. Adnan Erdoğan mesela geçen sene, sanırım Türkiye kupasını almıştık. Hemen siteye üye olup Zafer hocayı istemeyenlere Zafer hocayı övmeyi kendine misyon edinen bir arkadaşımız. Basketbol görüşü yok. Hayatını Zafer hocaya adamış. Allah biliyor ya o sıralar Adnan,Zafer hoca olabilirmi diye bile düşünmüştüm onun için. Geçen sene o sümsük takımı bu kadar öven arkadaş bu sene takımın oyuncularına "ah" edebiliyor. Hocasının gönderilmesini istiyor. Dedim ya hafızam çok iyidir...

Deniz Erdoğmuş' Alıntı:
Pınar Filiz isimli taraftara yorumda bulunmayacağım. Her mesaja can sıkıntısından laf olsun diye mesaj yazacak zamanım yok.

Pokey Chatman'ın Spartak Moskova'sının Rusya'da bizi ne hallere düşürdüğünü tüm spor camiası gördü. O zayıf her deplasmanda kaybeden takıma biz rekor farkla kaybettik hatırlatırım. Biz deplasmanlarda çok mu iyiyiz? Bizim şu an ki kadronun yabancıları Spartak Moskova'nın kinden aşağı kalır yanı yok.

Eğer coach,coachingliğini yapsaydı biz yine yenilir ama o deplasmanda 30-40 küsürlü farkları yemezdik. Litvanya deplasmanında hiç yenilmezdik. Eğer size göre Ceyhun hocada suç yoksa,o zaman oyuncularda büyük suç var. İki taraftada suç olmaması imkansız.Çünkü takım başarılı değil.Bu bir gerçek. Ortada bir başarısızlık var.

Benim zamanım çok, müsaaden olursa cevap vermek istiyorum.

Galatasaray'ın mı kadrosu iyi, Spartak'ın mı iyi tartışmayacağım. En basit örnek bizim WNBA oynayan yerlimiz yok. Avrupa takımları ile karşılaştırma yaparken hep atladığınız bir detay var; onlar bütün Avrupa'yı yerli oyuncu olarak kullanabilirken biz sadece 2 tane Avrupalı kullanabiliyoruz. Ha, bu açıklar mı orada yenilen 30'a dayanan farkı veya Tarbes-Kaunas mağlubiyetlerini, tabii ki hayır. Hiçbirinin olmaması gerekiyordur. Hoca da hatalı, oyuncular da şu anda %100'ümüzde değilsek.

Peki Pokey Coach, coachingliğini yapamayan coacha karşı coachingliğini yapsaydı da İstanbul'da maçı bırakmasaydı? Bu da bakış açısı oluyor işte.

Ben mesaj silmekten, uyarı yapmaktan bıktım. Adnan'ın davranışları ceza gerektiriyor, bir süre dinlense iyi olacak.

Bir ek yapmak istiyorum. Forum bir tartışma ortamıdır, farklı görüşlerin birlikteliği güzel yapar. Evet ama aramızda forumu 'ben buradan herkese sallarım, üçüncü kişilere hakaret ederim, istediğim her sözü söylerim' diye kullananlar varsa çok yanılıyor. Madem tartışmayı seviyorsunuz, sizi de eleştirenler çıkacaktır. İstediğinizi söylerseniz, istemediğinizi de işitirsiniz. Zaman ayırıp okuduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum.

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
[quote="Alıntı":2pcyp2jg]Bu sonucun da istem dışı çıkması ve Taurasi'nin ceza alması durumunda Thompson da kadroya dahil edilecek.

Valla adamlar çalışıyorlar inşallah bizde hamle yaparız.....[/quote:2pcyp2jg]

Tina Thompson hamleside Taurasi'yi aratmaz. Adamlar hedefini koymuş bir kere.. Hedefini koyarsan her zaman bir B-C-D planın vardır,kadro içindeki en olumsuz durumlara karşı..

Yapmayın ya Taurasi nerde Thompson nerde? Ben karşılaştırmam bile. Tabii eski Thompson'dan bahsetmiyorum. Bugün kü Thompson'dan bahsediyorum. Bence çok yaşlandı artık, eskisi gibi değil. Birde o dudaklarını görmek istemiyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...