2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Karakaplan' Alıntı:
Yapmayın ya Taurasi nerde Thompson nerde? Ben karşılaştırmam bile. Tabii eski Thompson'dan bahsetmiyorum. Bugün kü Thompson'dan bahsediyorum. Bence çok yaşlandı artık, eskisi gibi değil. Birde o dudaklarını görmek istemiyorum :)

Bende karşılaştırmam ama o yaşına rağmen bir Penny katkısı daha yapabilir onların takıma.

Tamika ile ilgileniyorlarmıs.

Tina ise çok önemli bir oyuncu ama bence Taurasi etkisi yaratmaz.Ama 4 numara oynarsa çok pis eşleşme sorunu yaratır...

["Kamil Sarper Özsefer"]Galatasaray geçen sezonki oyuncularından Tamika Catchings ile görüşüyor.
Basketfaul.[]

daha önce yazmıştım biz ilgileniyoruz Tamika ile
ama başarırmıyız bilemiyom....

Bazıların dediği gibi Fenerbahçenin a_b-c planı falan olduğuna inanmıyorum.Böyle bir dönemde iddaalı hangi takım olsa ilgileneceği oyuncular Tamika ya da Tina Thopmsondır.Fazla alternatif yok.

Umarım Tamika ile ilgileniyoruzdur ve inşallah biz alırız.

Mutlu Tuna' Alıntı:
Bazıların dediği gibi Fenerbahçenin a_b-c planı falan olduğuna inanmıyorum.Böyle bir dönemde iddaalı hangi takım olsa ilgileneceği oyuncular Tamika ya da Tina Thopmsondır.Fazla alternatif yok.

Umarım Tamika ile ilgileniyoruzdur ve inşallah biz alırız.

Çok buyuk bir hedef koymuşlar onlerıne...2 gun once bu işi çok sıkı takip eden bir arkadasımla görüştüm ve Diana 6 ay ceza alacak en az dedi onlarda hemen harekete geçmişler Tamika ile görüşecekler zaten kaç tane oyuncu kaldı kı wnba de...Cash-tamika-tina tohmpson ve Nicole Powell...

Angel'ı alırlarsa yalnız oyle bonservis falan verip o zaman TAURASİ etkısı devam eder...İşimize gelmez o transfer...

Zaten penny ve dt 02.01 tarihine kadar izinliymiş.Bakalım 04.01 tarihininde ne olacak ama yeni bir transfer yapacakları kesin gibi.Bekleyip göreceğiz.türkiye için sorun değil ama el için epey başları ağrıyabilir 04.01 de ki sonuca bağlı....

Tamika'nın 1 senelik hakları bizde bize para vermeyi gururlarına yediremezler.
Bizim için alınabilecek 2 isim var bence biri Tamika oteki Swin Cash kibence fenerde SCashi kovalıyor,Tamika TinaThompson ilgileri feyk bence.

bende avrupada yarım sezon oynar zannediyordum gerçi avustralyaya gidende çok ama çin, bir baktımda zaten kendisi halinden pek bir memnunmuş sözün özü para bol sezon kısa diyor :)

Ligde başarılı sonuçlar alan ancak FIBA Euroleague?de deplasmanda bekleneni veremeyen Galatasaray Medical Park?ta kriz yaşanıyor.
Noel tatili nedeniyle ülkesine giden Sarı ? Kırmızılı yabancı oyuncuların, alacaklarının olduğu belirtilirken başarılı basketbolcuların kulübe ultimatom verdiği iddia edildi. Oyuncular paralarının ödenmemesi halinde Türkiye?ye dönmeyeceği vurgulandı. Ancak Galatasaray Medical Park?ın krizi çözmek için yabancı oyuncularla görüştüğü ifade edildi.

Basket dergisinde böyle birşey var ama ??

bunlarda söylenti olabilir gerçek olabilir...rakimizle uğraşıp duruyoruz en azından tüm yabancıları gelmiş durumda.hatta 04.01 ocakta numunesi açılacak oyuncuları gelmiş durumda.Onun için biz kendi işimize bakmalıyız.Bizden daha profösyenel yönetildikleri ortada.O olmuş bu olmuşla ilgilenmiyorlar.U 17 maçında bir kaç kendini bilmezin yaptığı tüm bu camiayı derinden yaraladı bir de bilmiyorum ama oyuncularımız burada mı değil mi sadece bu bir haber...ilk önce kendi transfer sorunumuz varsa onu çözelim...

Saygılarımla

Kutay Çamcı' Alıntı:
Ligde başarılı sonuçlar alan ancak FIBA Euroleague?de deplasmanda bekleneni veremeyen Galatasaray Medical Park?ta kriz yaşanıyor.
Noel tatili nedeniyle ülkesine giden Sarı ? Kırmızılı yabancı oyuncuların, alacaklarının olduğu belirtilirken başarılı basketbolcuların kulübe ultimatom verdiği iddia edildi. Oyuncular paralarının ödenmemesi halinde Türkiye?ye dönmeyeceği vurgulandı. Ancak Galatasaray Medical Park?ın krizi çözmek için yabancı oyuncularla görüştüğü ifade edildi.

Basket dergisinde böyle birşey var ama ??

Son zamanlarda yaşanmayan bir sorundu ama inanırım Futbol daki başarısızlık yuzunden bu şube ile ilgilenilmedığınden emınım...

[quote"Kutay Çamcı"]Ligde başarılı sonuçlar alan ancak FIBA Euroleague?de deplasmanda bekleneni veremeyen Galatasaray Medical Park?ta kriz yaşanıyor.

Basket dergisinde böyle birşey var ama ??["quote"]

ben bu habere inanmıyorum
zira başkanımız her seferinde kızların şampiyon adayı olduğunu söylüyor
inandırıcı gelmedi bana....

biz transfer bekliyoruz ortaya kriz çıkıyor..alacakları varmış ..olabilir ya varsa alırsınız ..ultimatom lafları fılan agır olur.bu kulupte kimse vazgecilmez değildir.ne oyuncular geliyor gidiyor her sene...sıkıntı yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...