Bence de Thompson ile Taurasi bir tutulamaz yani. Yaşı iyice ilerledi. Hoş bi doping de o çakarsa dengelenir
Emre Karakaplan' Alıntı:Yapmayın ya Taurasi nerde Thompson nerde? Ben karşılaştırmam bile. Tabii eski Thompson'dan bahsetmiyorum. Bugün kü Thompson'dan bahsediyorum. Bence çok yaşlandı artık, eskisi gibi değil. Birde o dudaklarını görmek istemiyorum
Tugay Arslan' Alıntı:Tamika'yı onlara kaptırmayız umarım. :roll: Daha doğrusu almayı düşünüyoruzdur umarım.
Mutlu Tuna' Alıntı:Bazıların dediği gibi Fenerbahçenin a_b-c planı falan olduğuna inanmıyorum.Böyle bir dönemde iddaalı hangi takım olsa ilgileneceği oyuncular Tamika ya da Tina Thopmsondır.Fazla alternatif yok.
Umarım Tamika ile ilgileniyoruzdur ve inşallah biz alırız.
bence de biraz abartıldı ama konuşulacaktır da.sonuçta bizide ilgilendiriyor taurasinin kalıp kalmayacağı veya yerine kimi alacakları.Onur Karakuzu' Alıntı:maşallah Galatasaray transfer sezonunda konuşulan şeylere bakın ..
Kutay Çamcı' Alıntı:Ligde başarılı sonuçlar alan ancak FIBA Euroleague?de deplasmanda bekleneni veremeyen Galatasaray Medical Park?ta kriz yaşanıyor.
Noel tatili nedeniyle ülkesine giden Sarı ? Kırmızılı yabancı oyuncuların, alacaklarının olduğu belirtilirken başarılı basketbolcuların kulübe ultimatom verdiği iddia edildi. Oyuncular paralarının ödenmemesi halinde Türkiye?ye dönmeyeceği vurgulandı. Ancak Galatasaray Medical Park?ın krizi çözmek için yabancı oyuncularla görüştüğü ifade edildi.
Basket dergisinde böyle birşey var ama ??