2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
[quote"Kutay Çamcı"]Ligde başarılı sonuçlar alan ancak FIBA Euroleague?de deplasmanda bekleneni veremeyen Galatasaray Medical Park?ta kriz yaşanıyor.
Noel tatili nedeniyle ülkesine giden Sarı ? Kırmızılı yabancı oyuncuların, alacaklarının olduğu belirtilirken başarılı basketbolcuların kulübe ultimatom verdiği iddia edildi. Oyuncular paralarının ödenmemesi halinde Türkiye?ye dönmeyeceği vurgulandı. Ancak Galatasaray Medical Park?ın krizi çözmek için yabancı oyuncularla görüştüğü ifade edildi.

Basket dergisinde böyle birşey var ama ??["quote"]

ben bu habere inanmıyorum
zira başkanımız her seferinde kızların şampiyon adayı olduğunu söylüyor
inandırıcı gelmedi bana....

Her sene her klup başkanı her zaman vaat eder bakmadan ileriye yada koşullara...Geçen senede aynısını demişti...Ne zaman Fb den daha iyi kadro kurarsa o zaman konuşmaları tatminkar gelir bana gerisi fasa fiso...

3 senede 1 cum.baş kupası 1 de kupa...Ki o kupadada inanılmaz oynamıştı takım...Rakip de berbat ötesiydi...Bu sene başındada dedi 2 de 0...Boş laflara değilde icraatlara aç bu taraftar...Adnan polat geldi geleli kuru GÜRÜLTÜ...

Kutay Çamcı' Alıntı:
Ligde başarılı sonuçlar alan ancak FIBA Euroleague?de deplasmanda bekleneni veremeyen Galatasaray Medical Park?ta kriz yaşanıyor.
Noel tatili nedeniyle ülkesine giden Sarı ? Kırmızılı yabancı oyuncuların, alacaklarının olduğu belirtilirken başarılı basketbolcuların kulübe ultimatom verdiği iddia edildi. Oyuncular paralarının ödenmemesi halinde Türkiye?ye dönmeyeceği vurgulandı. Ancak Galatasaray Medical Park?ın krizi çözmek için yabancı oyuncularla görüştüğü ifade edildi.

Basket dergisinde böyle birşey var ama ??

Gerçek mi bu? :?
Bir de sponsorumuz var geçen senelerde bildiğim kadarıyla çıkmamıştı öyle bir sorun.

Ne olmuş TAMİKA ya...Fb onunla ilgilenmiyordu benim bildiğim kadarıyla ama sanmam ben! 8)

Baktım o twitte bişey göremedim ben...Bu zamana kadar açıklanmaması aslında beni ürküttü ama!

Selim Cenker' Alıntı:
Arkadaslar nedir bu Tamika olayı bilen varsa bir yazsın da bizde bilelim!!!

2 gün önce şöyle bir haber çıktı durum bu:

Dünya yıldızı yeniden Cimbom'da!

Galatasaray Bayan Basketbol Takımı, bayan basketbolunun en önemli isimlerinden biri olan Tamika Catchings'i yeniden kadrosuna kattı.

1979 New Jersey doğumlu ve geçen sene WNBA' de Indiana Fever takımında Katie Douglas ile birlikte final oynayan Tamika Catchings aynı zamanda basketbol tarihinde bugüne kadar Quintuple Double istatistiğine sahip (25 sayı, 18 ribaund, 11 asist, 10 top çalma, 10 blok) tek sporcu.

1.85 boyunda olan ve forvet pozisyonunda görev yapan Tamika Catchings'in WNBA kariyer ortalamaları ise 16,5 sayı, 7,7 ribaund, 3,6 asist ve 2,6 top çalma. (Takvim)

Benim bildiğim Tamika ile anlaştık. Zaten baktım Barış Çamur o tweet'i ayın 30 unda atmış. Tamika ile anlaştık diye biliyorum ama hala açıklanmadı ilginç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...