2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alamazsak bu takımın bence bu sezonki son şampiyonluk ümidi de kaybolur.Umarım Alırız Tamika'yı.Fowles ve Augustus ile çok iyi bir uyum yakalayacağı kesin.
Artık yönetim de hatalarından ders alsın bu kadar büyük bir bütçe varken önümüzdeki sezon daha akıllı bir transfer stratejisi izlenmelidir.Önümüzdeki yılın ilk hamlesi de ne yapıp edip Sophia young u Türk vatandaşı olmaya ikna edip takıma kazandırmak olmalıdır.Ayrıca koçtan da memnun değilim ama yine de bu sezon sonuna kadar bekleyip görmek lazım kendisini.

bencede bu sezonki transfer politikası tam fiyasko. inşallah seneye bu durum düzeltilir...bayan takımlarında destek dediler basket hele hele voleybol bayanlar tam fiyasko oldu.

Sanmam zaten az maç oynamak için Ocakta geliyor...Form tutacak
sakatlanmamak için kendini yerden yere atmayacak sonra günü dolunca gidecek!!

Ben sanmam bir şeyler bekleyeceğini...Fb ile görüşmüş de olabılır ama sanmıyorum...Fb Tina Thompson ile anlaştı gibi...Bugun koçlarıda bişeyler dedi...

''Biz Diananın temiz olduğuna inanıyoruz ama ters durum çıkarsa b planımız hazır der gibi oldu...2 gune açıklanacak o olayda ceza alırsa zaten lig de şekillenecek...

Ya şu forumda bayan basketbolunun gelmiş geçmiş en rekabetçi oyuncularından Tamika hakkında söylenenlere şaşıyorum gerçekten.

Uğur Deniz' Alıntı:
bencede bu sezonki transfer politikası tam fiyasko. inşallah seneye bu durum düzeltilir...bayan takımlarında destek dediler basket hele hele voleybol bayanlar tam fiyasko oldu.
onlar hiç birşey sen futbola bak asıl fiyasko ve vurgun orada. medical park denen şirket sponsor oldu değişen hiç birşy yok aynı tas aynı hamam. bence yönetim büyük bir sorun bizim takımda

Aras Kafkaslı' Alıntı:
[quote="Selim Cenker":rf141jdp]Ben WNBA de yaptıklarına değil AVRUPA basketbolunda neler yaptığına baktım...

Bana Wnba DE oynadığının ne kazancı var...

12 yıl sonra bir Türkiye Kupası var[/quote:rf141jdp]

Bumudur...3-0 la yenılıp 1 maç alamadığımızdada o vardı...Buyuk oyuncu tamam ama SOPHİA kadar herşeyini vermedi...Lotos da da öyle lotosta oynadığı süreçte bir kez tur atlayamamıslar ki Alana Beard-Matoviç-Marchanka Gibi oyuncular var...

Hep neden OCAK ta geliyor...Gelsin Eylulde madem HEDEFLERİ var...Bana VİCKİE Johnson lazım...Onun gibi ruh lazım...Yoksa Sophia gibi...Cansiperane oynayan oyucular alamazsak ne yaparsak yapalım 12 sene sonra 1 kupa ile övünürüz...

Hic bir oyuncunun dokunulmazligi yoktur, Tamika'nin da öyle olmali.

Iyi oyuncudur tamam ama bize ne katti ucurdu mu bizi, hayir. Fenerbahce maclarinda kacirdigi bos atislar, turnikeler hala gözümün önünde.
Gelsin tabi, eldekilerden iyidir yine de. Ama gözümüzde büyütmeyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...