Eleştirileri okudum ve bana gerçekçi gelmedi, salonda 3 saniye 5 saniye kuralını bilmeyen çok az insan vardır bence, gayet basketbolu bilen bir kitle vardı A.İpekçi'de.
Orta bölümdeki bağıran kitlede, maçı izliyor ve olanlara reaksiyon veriyor, bence sadece bağırmakla kalıyorlar demek doğru değil.
A.Cömert ve A.Şahenk'te bağıran taraftarla oturup izlemek isteyen taraftar arasında sorun vardı, salonlar küçük olduğu için, çok ayrılamıyordu, ama A.İpekçi öyle değil, her tipolijiye hitap ediyor, ama illa o kalabalığın içine girip oturun demek bence gereksiz ve sinir bozucu, kocaman salon, vip in yanları pota arkaları çok güzel ve oturarak izlemek isteyenler için son derece uygun.
Galatasaray, taraftarı bu ülkede herkes tarafından elle gösteriliyor, sayıca herkesten fazla, Kayseri ve Ankara'da gördük, kendi evimizde de en yüksek ortalamaya oynuyoruz, Banvit serisinde O.Ene teknik ekipin ve oyuncuların neler söylediklerini duyuyoruz, taraftara büyük bir övgü var, final serisinde de yine efsane performans gösterildi, kısaca basketbol taraftarlığı konusunda yıllarca harcadığımız emeklerin meyvasını topluyoruz, nicelik olarakta nitelik olarakta ilerliyoruz, bununla gurur duymak lazım.
Eleştirelim ama küçük görmeyelim diyorum özetle.