2011-2012 Basketbol Sezonluk Kombine Kartları

• Konbuyu başlatan Necati Başaran
  • Başlangıç tarihi
arkadaşlar TT arenaya gitmeye veya formu doldurup aranmayı beklemenize gerek yok.
212-305 19 40 den direk ulaşıp tel.de satın alabilirsiniz.adresinize de ücretsiz kargo
gönderiyorlar.
syg.

Kombine sorunsalı

Konuyu buraya açtığım için çok özür dilerim, öğrendikten sonra modlar konuyu silebilir ama araştırıp bulamadığım 2 sorun var.
1-Kombineleri nereden nasıl teslim alıyoruz?
2-Kombine satışı devam eden bloklar nereler?

Özel mesajla anlatabilirseniz de olur, teşekkürler.

Herkese selam,

foruma yeni üye oldum. Kombine alırken yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. 4 kombineyi 118 den dün öğleden sonra aldım. İşten izin alıp, stada gideyim kombineleri alayım dedim. Beton dökme işlerinden dolayı otobanın yanından yürüyerek giremedim, döndüm metronun içinden gireyim dedim, kapıyı kapatmışlar, beni görünce anons yaptılar "stada giriş kapatılmıştır" diye. Tekrar köprünün üstünden geçip hastane inşaatının içinden geçeyim dedim, görevliler izin vermedi. Yarım saat uğraşıp stada giremeyince, kulübe telefon açayım dedim. Arkadaş, bir allah ın kulu ne kombine satıştan, ne pazarlamadan, ne operatör ne de başka bir departmandan telefonu açmadı. Tam 15 dakika 5 farklı numarayı denedim açan yok. Delirmek üzereyken kombine satıştaki kişi telefona cevap verdi. O sinirle derdimi adama yandım. İyi niyetle cevap verip, durumu açıkladı "biz de aynı durumdayız, sabah işe gelirken aynı sıkıntıyı yaşıyoruz 1 saat bekliyoruz vs" dedi. Telefonla yardımcı olup biletleri sattı ve kargoya gönderdiler.

İlk mesajım belki sitem dolu ama telefonu kapatmadan önce görevlinin cümlesi aynen şuydu; "İnanın bu sıkıntılar olmasa şu ana kadar 2 katı kombine satılmıştı, biz de şaşkınız, inanılmaz engeller var ve yüzlerce şikayeti hem kulübe hem de ulaştırmaya gönderiyoruz ama soruna çare üreten yok" dedi.

1986 dan beri maçlara giderim. Hiç unutmam biz 75 liraya açık tribüne girerken, rakipler 50 liraya girerdi. İlk teberru uygulaması bizim kulüp tarafından yapılmıştır, Uefayı alırsın forma vs bulamazsın, olimpiyatta çileyi çekersin, Samiyen'e girerken eziyeti çekersin, Store da ilgisiz görevlillerden medet umarsın, Arena'da rezilliğin her türlüsünü çekersin. GS taraftarı kadar kulubünden eziyet çeken başka bir taraftar topluluğu olduğuna inanmıyorum. Kombineyi aldım ama iyi niyetli görevli olmasa inanın almadan geri dönecektim.

Kurumsal yapı için çalışmaya başlarken kulüp içindeki 3-5 masada kimin oturacağına karar vermek yerine, taraftar için neyi en iyi yaparımı düşünüp, mevcut sıkıntıları önüne koyacaksın.

site adminlerinden hakan üstünberk ile röportaj yapan arkadaşlar bu durumu iletilerse çok iyi olur beyoğlundaki klup binasında kombine satmak çok zor olmasa gerek bende gidecektim kombine almaya arkadaşın çektiklerinden sonra ? vazgeçtim bu ne ya sanki satmak istemiyorlarmış gibi durumlar zaten stada ulaşım maç günleri haricinde bir dert birde bunlar taksimde sezon sonu gsstore bir ay tırla satış yaptı biletixe verseydi şimdiden 5 bini geçmişti rakam

Herkese selam,

foruma yeni üye oldum. Kombine alırken yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. 4 kombineyi 118 den dün öğleden sonra aldım. İşten izin alıp, stada gideyim kombineleri alayım dedim. Beton dökme işlerinden dolayı otobanın yanından yürüyerek giremedim, döndüm metronun içinden gireyim dedim, kapıyı kapatmışlar, beni görünce anons yaptılar "stada giriş kapatılmıştır" diye. Tekrar köprünün üstünden geçip hastane inşaatının içinden geçeyim dedim, görevliler izin vermedi. Yarım saat uğraşıp stada giremeyince, kulübe telefon açayım dedim. Arkadaş, bir allah ın kulu ne kombine satıştan, ne pazarlamadan, ne operatör ne de başka bir departmandan telefonu açmadı. Tam 15 dakika 5 farklı numarayı denedim açan yok. Delirmek üzereyken kombine satıştaki kişi telefona cevap verdi. O sinirle derdimi adama yandım. İyi niyetle cevap verip, durumu açıkladı "biz de aynı durumdayız, sabah işe gelirken aynı sıkıntıyı yaşıyoruz 1 saat bekliyoruz vs" dedi. Telefonla yardımcı olup biletleri sattı ve kargoya gönderdiler.

İlk mesajım belki sitem dolu ama telefonu kapatmadan önce görevlinin cümlesi aynen şuydu; "İnanın bu sıkıntılar olmasa şu ana kadar 2 katı kombine satılmıştı, biz de şaşkınız, inanılmaz engeller var ve yüzlerce şikayeti hem kulübe hem de ulaştırmaya gönderiyoruz ama soruna çare üreten yok" dedi.

1986 dan beri maçlara giderim. Hiç unutmam biz 75 liraya açık tribüne girerken, rakipler 50 liraya girerdi. İlk teberru uygulaması bizim kulüp tarafından yapılmıştır, Uefayı alırsın forma vs bulamazsın, olimpiyatta çileyi çekersin, Samiyen'e girerken eziyeti çekersin, Store da ilgisiz görevlillerden medet umarsın, Arena'da rezilliğin her türlüsünü çekersin. GS taraftarı kadar kulubünden eziyet çeken başka bir taraftar topluluğu olduğuna inanmıyorum. Kombineyi aldım ama iyi niyetli görevli olmasa inanın almadan geri dönecektim.

Kurumsal yapı için çalışmaya başlarken kulüp içindeki 3-5 masada kimin oturacağına karar vermek yerine, taraftar için neyi en iyi yaparımı düşünüp, mevcut sıkıntıları önüne koyacaksın.

Herkese selam,

Kulupte kendi çıkarlarını kulubün çıkarlarından önde tutan çok fazla insan çalıştığını düşünüyorum ne yazık ki. Canı gönülden, severek yapılmıyor işler. Kombine kart satışı hala 3.000 civarındaysa oturup düşünmeleri lazıma biz nerde hata yapıyoruz diye. Şu ana kadar 5.000 sayısı çoktan geçilmeliydi.

Kombine almak isteyenler,kombineler hafta içi akşam 17.30'a kadar satılıyor.Metroyla gitmek isterseniz metro kapıları akşam 17.00-19.00 arası açık olduğundan işinizi ayarlayıp tam 17'de orada olursanız 10 dk.da içerideki işinizi halledip tekrar metroyla dönebilirsiniz. Yok eğer o saatler size uymuyorsa 4.Levent'ten ya da Sanayi Mahallesi'nden taksiyle gidip taksiciye 5 dk. beklemesini rica ederseniz gidiş-dönüş en fazla 15TL ödersiniz.

Şaka gibi gerçekten yaşananlar, olumsuz yazmayalım yazmayalım diyoruz hep ama kulübün kombineler için teşvik edici çözümler bulması gerekirken kulüpte ne telefonlar açılıyor ne de doldurulan formlara geri dönüş yapılıyor. Kombine almak isteyen adam betonun içinden yürümek zorunda mı, kapalı metroda binbir tane numara aramak zorunda mı, yarışma programı gibi 10 dakika içinde git bileti al geri gel taksiyi beklet, daha kötü şekilde yönetilemez sanırım bir organizasyon.

eve kargo istemek en mantıklısı.. ben kombineyi aldıktan 9 gün sonra kombinemi direk eve teslim ettiler ..

Tolga kardeş,

kargoyla gönderdiler demişsin ama 9 günde eline ulaşmış. Perşembe Unics maçı var. Bugün alan biri o maça kombinesini kullanmasın mı ? 9 günde bu devirde kargo teslimi mi olur Allah aşkına ?

Almak isteyen arasın telefonla 2 gün içinde gelmezse iade ederim desin. Ben müşteri değilim, taraftar olduğum için o stadın önünde 1 saat dolaşıp sonunda telefonla aldım. Ama yukarıda da dediğim gibi bu konularda bizden başka eziyet çeken, çektirilen kulüp taraftarı görmedim. Bir şeylerin artık düzelmesi lazım, taraftarıyla iç içe olmayan, onların çektiği sıkıntıyı bilmeyenler kulüp yönetirse (Sadece bu yönetim değil, bildiğimiz tüm GS yönetimleri) bunları yaşamamız çok normal.

taraftar olduğum için o stadın önünde 1 saat dolaşıp sonunda telefonla aldım.

Ben de benzer şekilde stadın etrafında 4 döndüm. Sonra içeri nasıl gireceğimi tarif edebildiler.
Rezalet gerçekten. Adam bir de metroyla mı geldiniz diyor. Yok çektim 4*4'ümü onla geldim.
Ayrıca, çıkardım 150 TL alacağım kombineyi, yok nakit olursa bık bık bık konusmaya basladılar. Zaten stada girene kadar anam ağlamış, bir de nakit olursa bir yere daha göndereceklerdi. Yaz o zaman oraya nakit getirme diye, arıyoruz soruyoruz söyle nakit olmasın diye.

Bir de bu TT Arena 7/24 kullanılacaktı, eğlence bilmemne merkezi olacaktı, insanlar çoluğunu çocuğunu alıp gezeceklerdi? Daha stada ulaşamıyorum ben bunlar nasıl olacak? Yazık, yazık, yazık!

Kombine almak isteyenler,kombineler hafta içi akşam 17.30'a kadar satılıyor.Metroyla gitmek isterseniz metro kapıları akşam 17.00-19.00 arası açık olduğundan işinizi ayarlayıp tam 17'de orada olursanız 10 dk.da içerideki işinizi halledip tekrar metroyla dönebilirsiniz. Yok eğer o saatler size uymuyorsa 4.Levent'ten ya da Sanayi Mahallesi'nden taksiyle gidip taksiciye 5 dk. beklemesini rica ederseniz gidiş-dönüş en fazla 15TL ödersiniz.
Furkancım evet doğru söylemişsin, ama ben arıyorum mail atıyorum adamlara, 1 kişi böyle bir bilgi vermedi bana. Ya 'nasıl geleceksiniz stada nasıl geleceğinizi biliyor musunuz? Metro çıkışı kapalı, şöyle yapın, ya da şu alternatifleri uygulayın' demek çok zor mu? Bu konuda ben yalnızım zannediyordum ama benim gibi birçok kişi varmış.
Orada kombine satacaksan, önce orayı böyle bir iş için kullanılabilecek hale getirmek zorundasın. Ondan sonra TT Arena'ya gelmiyor taraftar, gelmez tabi, gelen sayısı çok bile

Cuma günü yaşanan sorundan sonra telefonla arayıp maduriyeti gidermek için siparişi telefonla aldılar ve kartı gönderdiler. Bugün sabah elime geçti. Stada gitmekte zorlanan arkadaşlar 0212 305 19 99 yerine 0212 305 19 40 dan aramayı deneyin. Biraz bekledikten sonra biri çıkıyor mutlaka. Perşembe günkü maçtan önce yetişip yetişmeyeceği garantisini telefonda aldıktan sonra siparişi verin, ödemeyi telefonda da alıyorlar (kredi kartı için), kargoya vermelerini söyleyin, ertesi gün elinizde olur. Bugün acele edin derim, yarına kalırsanız Unics maçına yetişmeyebilir kombineniz.

Stada gidenler için hiç bir şey yapamıyorsan, kroki yapıp www.galatasaray.org a koyarsın millet bilgilenir.

bende bugün gittim aldım sadece pota arkalarında satış vardı motorsikletle gittigim için hiç bir sorunla karşılaşmadım dogu blokun önüne kadar motorumla girdim hiç kimse ne durdurdu nede soru sordu ? stadıda gezdim * ? bende şaşırdım o kadar zor degilmiş motorsikletle !