2011-2012 Basketbol Sezonluk Kombine Kartları

• Konbuyu başlatan Necati Başaran
  • Başlangıç tarihi
bende bugün gittim aldım sadece pota arkalarında satış vardı motorsikletle gittigim için hiç bir sorunla karşılaşmadım dogu blokun önüne kadar motorumla girdim hiç kimse ne durdurdu nede soru sordu ? stadıda gezdim * ? bende şaşırdım o kadar zor degilmiş motorsikletle !

Diğer bloklar tükenmiş mi ?

Toplamda 2400 kombine satıldı demiş bir klüp çalışanı 5 saat kadar önce twitter'da saha içi koltuk sayısı artı pota arkası vs de dahil oldu 900 -1000 saha içi olsa tribün 1500 satılmış topu topu arkadaş hala taraftara sallıyor ama ben kabaati taraftarda bulmuyorum

150 tl hakikaten çok uygun bir fiyat. Çevremizde alım gücü olan kişileri kombine almaya ikna etmeliyiz. Hem şubeye ciddi bir gelir hemde ileriki yıllar için güzel bir salon kültürü oluşabilir.

150 tl hakikaten çok uygun bir fiyat. Çevremizde alım gücü olan kişileri kombine almaya ikna etmeliyiz. Hem şubeye ciddi bir gelir hemde ileriki yıllar için güzel bir salon kültürü oluşabilir.

Fiyat çok uygun takım süper ama 300-450-750 satışa çıkartılmadan bittiği halde 150'liğe ilgi yok neden acaba ?

Biz elimizden geleni yapıyoruz ama profesyonel manada organizasyonda o kadar çok hata yapıldı ki ....Sonuçta bu bir ürün ve bu ürünü pazarlamakla (kast ettiğim fiilen kombine satışını yapan ekip değil pazarlama işi ile ilgileln üst ekip) mükellef insanlar var ama yapılanlarve yapılmayanlar satışı olumlu etkilemek bir tarafa olumsuz etkiledi.Zaten şimdiye kadar ne satıldı ise olan bitenlere rağmen takımın ve bu işe amatör olarak gönül verenlerin sayesinde satıldı. profesyoneller ! eleştiri yapacağınıza alın demekle meşguller .Aslında bu konuda hiç bir katkısı olmayan tam tersine zarar olan yapılanma hiç olmasa yıllık maaşları ile 150 T^L'lik epey kombine satılabilir mesela.

benc arkaları ve yanlarda satış yok dedi görevli sanırım o kısımlarda kombine olarak satışa çıkarılan bölümler tükenmiş sadece iki pota arkasında yer var dedi bende bizim benc arkası pota arkası bölümden aldım kombinemi

Diğer bloklar tükenmiş mi ?

Toplamda 2400 kombine satıldı demiş bir klüp çalışanı 5 saat kadar önce twitter'da saha içi koltuk sayısı artı pota arkası vs de dahil oldu 900 -1000 saha içi olsa tribün 1500 satılmış topu topu arkadaş hala taraftara sallıyor ama ben kabaati taraftarda bulmuyorum

Dün bir arkadaşım aramış yine telefona cevap veren çıkmamış.Satmamak için ellerinden geleni yapıyorlar maşallah.

Çok geç kalındı ama nihayet. Şunu daha önceki maçlarda ve futbol maçlarında da yapsaydınız ya. Çokmu zordu?

Basketbol Kombineleri İle İlgili Duyuru

Bugün saat 20:00’de Abdi İpekçi Spor Salonu’nda gerçekleşecek Galatasaray Medikal Park-Unics Kazan maçı öncesi kurulacak olan kombine standlarımızdan maç saatine kadar basketbol kombine satışı yapılacaktır. GS Bonus’a indirim ve 12 taksit avantajı bulunmaktadır.

Taraftarlarımıza duyurulur.

Kutay Bey'in bahsettiği gibi satışa çıkmadan tükenen(!) sahaiçi kombineler sonrası, Galatasaray ilk iç saha Euroleague maçını oynadığı bugün sahaiçinin %40 civarında boş olmasına ne demek gerekir? Sizce, gerçekten basketbolu seven bir kombineli Galatasaraylı'nın özel durumlar hariç bu maçı kaçırma ihtimali nedir?

Rakip ve özellikle de hakemler üzerinde çok etkili olunabilecek yeri, basketbol seyircisine değil, eşe dosta, gerçek Galatasaraylılar'a emanet etmeye devam edelim. Sonra ağzımız açık Sırpları, İtalyanları, İspanyolları izleyelim. Adamlar teknik faul aldırdı vs. diye. Müstehak çünkü bize.

Kombine satışı tamamen bitene kadar yazmayım diyordum ama bu konu tam bir skandal ssunca gönül razı olmuyor.Kombinemi teslim almaya gittiğim (saha içi kombine satışları çoktan bitmiş yani )gün orta yaşlı bir bayda kombinesini alacak görevlilerden biri diğerine diyorki rezerve kombinelerdenmiş abi aynen böyle adamın elinde ödeme yaptığımızda bize verilen tarz bir kart falan yok.Görevli dedi ki yeriniz saha içi dördüncü sıra (buraya dikkat adam yerini bilmiyor bile geçen seneden yenilediği yeri bilmiyor !! bu sene kendi almış olsa yine bilir bilmiyor ötesi yok) .SOnra adam pişkin pişkin daha ön yok mu dedi görevlide son kalanlar bunlar dedi.Sonuçta değil geçen senden yenileme adam kombineyi henüz almamış neresi oldupunu bile bilmiyor ayrılmış bekliyor uslu uslu.

Bu sezon protolol önü tribün hemen tamamen yeni yüzler yenileme falan hikaye her nasılsa gruplar haline birbirini tanıyan tipler hepsi geçen seneden kankalar topluca almışlar yerleri geçen sene bir maça dahi gelmemişler bu maça topluca teşrif etmişler.Bu arada bazılarının geçe senden topluca kombinesi varmış her nasılsa arkadaşlarını içeri sokacakmış dışarda beklermiş.

Bu arada geçen sene diğer saha içi tribünlerle aynı girişe sahip olan VİPeşkeş tribünün grişi özel hale gelmiş girerken arama falan yok geçen sene vardı arama ama neyse VİPeşkeş tribünü kurtarılmış bölge ilan etmişler geçen seneden alanların da alamaması için ilk sıraya fiyat farkı konulmuş ve büyük çoğunlukla amaçlarına ulaşmışlar .Şu takım bir süre kötü gitsin bu maça gelenlerinde çoğu gelmez.Zaten kartlarının bir kısmının kişilsel olarak sahipleri olduğundan şüpheliyim.Canı isteyen alıp geliyor bir yerlerden gibi geliyor.

---saha içi kombine almak için bir taraflarımı yırttım,en son pota arkası almak zorunda kaldım,merak ediyorum maça gelmeyeceksen neden o saha içi kombineleri alıyosun...protokol ün önündeki yerlerin yarısından fazlası boştu....nasıl bir matıkdır bu ya

2000 değil istersen 20.000 liraya sat o saha içindeki sandalyeler en ihtiyacın olduğu zaman boş kalıyosa oradan kazandığınız paralar başınızda paralansın biz kaç maçı saha içindeki taraftarın etkisi ile kazandık 50.000 belki kazandınız ama kaç mağlubiyet gelecek acaba, değecekmi merak ediyorum. O saha içleri dolu olsa o teknik faul biraz zor çalınırdı.

ŞAmil 2000 lira da değil ki 2000 olan protokol 450 liraya verildi VİPeşkeş tribün (ön sıra hariç ön sıra geçen seneden gerçekten alanların da elinde idi çünki) ki şu saatten sonra acaba 450 lira verildi mi ondna da emin değilim birkaç yıl önce pembe koltuklar birileirne Yüzde yirmi tenzilatlı idi mesela .

Yalnız çok sık basket maçlarına gelmedigim için merak ediyorum bütün dünyada basket salonları bu şekilde mi yani pota arkası bileti alan adam elini kolunu sallaya sallaya diger bloklara geçebiliyor mu yoksa sadece bize has bir durum mu ? Farklı koltuklara oturmaya eyvallah onu normal karşılarımda bu kafaya göre takılma olayı hakikaten saçma

pota arkası bileti diye birşey yok ki..tribün bileti fiyatı kategorilere ayrılmadan belirlenmiş durumda..hea tribün biletleri kategorilere ayrılmış olsa ve dediğiniz gibi 10 lira veren 20 lira verenin yerine otursa neyse..bizde böyle birşey yok..beleşe girenin salonun en iyi yerini işgal ettiği bir salonda erken gelen daha iyi yerden izler felsefesinin olması pek yadırganmaması gereken bir durum..

pota arkası saha içindeydim

kulüp her halde FB maçına gelmek isteyen cemiyetliler liseliler falan olursa geri çevirmek durumunda kalmayalım diye o koltukların da hepsini satmamıştı galiba, o blokların da üçte ikisi boştu, zaten saha içi koltuklar FB maçlarında bile dolmuyordu ki

sonra protokol tribünü de boştu, GS tarihinin ilk Euroleague maçı, eski basketbolcularınla, koçlarınla, altyapıdaki oyuncularınla, futbol takımınla birlikte herkes orada olsun, birlik olduğunu göster değil mi, yok işte.

haftalardır hınca hınç dolu tribünlerin önünde oynanacak maçın hayalini kuruyordum
o hayali çok fazla kişi kurmuyormuş demek

evet eskiden daha da azdı ilgi ama
sıradan bir lig maçına bile futbolda 30000 kişi geliyor
yapsan ufak bir organizasyon 3000-4000 kişi daha getiremez misin
Altur otobüslerini gönderse de 2-3 üniversiteden adam toplasan salon dolar
ama yok işte yok

o heyecan yönetimde de yok kulüp çalışanında da yok

Dün üzüntüden yazmadım. Dün kombine alanların elinde patladı. Benim kişisel olarak bir sıkıntım olmadı zaten ultraslanın 113 ve yanındaki tribünleri işgal edeceğini tahmin ettiğim için karşı tribünde yerime oturabildim.

Ancak 113'den alan şanssız insanlar mağdur bir şekilde benim yanıma oturdu. Onlar ile sohbet ettim adamların bir dayak yemediği kalmış. Bir yandan ne yapacaklarını düşünüyorlardı, bir yandan da onlara bu tribün iyi buradan alın diyen satış sorumlusunun kulaklarını çınlatıyorlardı. Siz bir koltuğu bir seneliğine satın alıyorsunuz ama yerinize oturamıyorsunuz.

Dün tribünlerin boşluğunu görünce benimde içim acıdı. Burada Kutay Bey'in söylediği gerçeği göz ardı etmeyin. Bu rezalet yüzünden gelecek maçlarda o güzel yerlerden kombine alıp sürünenler de maça gelmeyecek ve gelecek senede kombine almayacak.

Zaten ben koltuğa sahip olamıyorsan neden kombine alayım ki? Zaten tribünler boş.

Bir tarafta kombineleri satışa çıkarmadan birilerine veriyorsun.Bu yıl o birileri belli yerleri aldığı için o yerlerin girişini özel hale getirip arama yapmadan insanları içeri alıyor kurtarılmış bölge haline getiyorsun.Diğer taraftan diğer kombine alanlar kombinelerinde yazılan yere dahi oturamıyor.İcabında bedava bilet ile içeri girenler o yerlere oturuyor.İşin açıkcası birbiri ile taban tabana zıt gözüken iki farklı zümreye nitelik ve nicelik açısından ciddi fark olsada bir ayrıcalık tanınıyor.

Birileri saha içinin en iyi yerini direk kapatıyor diğer grupta tribünün en iyi yerini kombine almasa da hatta bazıları para verip bilet almasa da kapatıyor.Olay bu kadar net.Galatasaraylılık (birileri tabi ki ayrıcalıklı olacak tezi) kültürü de taraftar desteği (desteği onlar veriyor tabi ki orda olacaklar tezi tezide bu adalatetsizliği haksızlığı mazur gösteremez.Haksızlık haksızlıktır.İşin bu kısmı bir tarafa bu kafa ile gidersek lig şampiyonluğu yada Euroleague'de F4 gibi sıradışı bir sportif başarı olmadıktan sonra bu seneki 150o tribün kombinesi satışını BİLE ararız(Ayrıca rakamlar konusunda da gerçekçi olmakta fayda var toplam rakam 2400 deniyordu artan kapasite ile bin civarı saha içi var tribünden satış 1500 civarı bu durumda).Olağan dışı başarı yakalasak (ki geçen senden başlayan süreç geçen seneki koşular içinde olağan dışı başarı idi satılan kombine ortada)bile ancak bu seneki kadar satış olur.Görece iyi bir sezon geçirsek dahi olağan dışı başarı olmazssa bu seneyide ararız.Sportif açıdan vasat bir sezonda dahi seneye dibi buluruz yine kombine konusunda .(

Bu arada bazen fiyatı daha düşük mal fiyatı daha yüksek maldan daha pahalıdır ya tribün kombinesi de o hesap saha içi VİP en ön dışında 450 çok daha iyi bir yerden kendi yerine oturup girişte sıra beklemeden özel kapıdan giriyorsun.1 dk önce gelsen yerin hazır.Saha içi Bench arkası da 300 TL ye benzer avantajlara sahip.Tribün kombinesi ise üzerine para verip ücretsiz daha iyi konumdan maç izlememek gibi avantajlara sahip !! Tribün kombinesi ucuz falan değil bedavaya daha iyi yer var.En pahalı kombine tribün kombinesi gerçek bu bu gerçeği kabul etmeyerek sadece gazla kombine aldıramıyoruz insanlara.Aldıramadık işte bir günde satılan saha içi kadar tribün kombinesi haftalar sonra ancak satıldı (ayrıca cum baba artık euroleague ön elemesindne önceki rakamlar çok çok azdı muhtemelen) İnsanlar neden alsın almıyor bu sene böle devam ederse seneye bu seneki kadar da alan olmayacak.

Sonuçta o kombineler bu sene sadece salona girmeye yarar üzerinde yazılan yere oturmak gibi en temel avantaj dahi sağlanamazsa (ki bunun dışındakiler de sağlanmalı) bedeli ağır olur.Tribün kombinesi alanlar saha içinde kombine alanlardan da maça bedava biletle girip ateşli taraftarlık yapanlarda da daha fazla bedel ödediler ve bunun karşılığında birşeyleri hak ediyorlar diye düşünüyorum (Ki tribün kombinesi alanlar içiersin birçok öğrenci arkadaş var hesabında para olmadığı için kombine alamayan sonra havale bekleyip havede yapılınca kombinesini alan insanlar var.bedavaya girebileceği maçlara kendisi için az sayılmayacak bir para ödeyip kombine alan bir sürü insan var bu insanlar birşeyleri hak etmiyor mu allah aşkına ?)

Bu durumun değişmesi beklentisi hayal ise seneye kombine satmak da hayal,sportif başarının tepe yapmadığı dönemlerde arzuladığımız gibi tribün desteği de hayal (ki tepe yaptığı dönemde bile gördük tribünlerin doluluk oranını).Parke dışında adam gibi bir oranizasyon da hayır.Parke dışında bu kadar defekt varken istikrarlı ve anlamlı sportif başarıda hayal.İşin haksızlık kısmını geçtim artık pek ilgi çekmiyor o kısmı ama olan biten aslında şubeye zarar veriyor bindiğimiz dalı kesiyoruz.

bu takım haketmeseydi beni öldürseler kombine almazdım ..
bedavaya dağıtılan o saha içi kombine sahipleri neredeydi dün?
ilk sıra dolu diğer taraflarda in cin top oynuyor..bir de oturarak izleme çabaları yok mu,sanki nba maçı izliyor efendi.
hangi akla böyle yöntemler içine girmişler ben anlayamadım,parasını verip kombine almak istiyorsun yer yok diyor,sonra en önemli maçında o yerler bomboş..
organizasyonda görevli olan arkadaşlara sevgilerimi yolluyorum,öpüyorum onları .. beceriksizler ..