2011-2012 Basketbol Sezonluk Kombine Kartları

• Konbuyu başlatan Necati Başaran
  • Başlangıç tarihi
inşallah kombine alacağım da merak ediyorum
kombine satın almak için neden stada gitmek zorundayız?
GS lisesinin önüne stand kursan kombineden hiç haberi olmayan insan bile gelir alır
GS storelarda satsan, biletix vasıtasıyla satsan olmaz mı?

işten izin alıp gitmek zorunda kalacağım

bunu akıl etmek için çok zeki olmaya gerek yok, ne kadar çok insanın ayağına götürürsen satacağın ürünü o kadar kolay satarsın

Bu yıl genel olarak kombine organizasyonumuz daha profesyonel gibi gözüküyor.Maillere cevap nerede ise eş zamanlı geliyor.

Bunun yanısıra tüm tribün biletlerininin aynı fiyat olması ve 12 ay taksitli 135 TL olanağı çok güzel.

Saha içinin birkaç kategori olması da güzel ama 750 TL benim ucuk bulunan önerimden bile çok daha yüksek.

İlginç birşey var sadece saha içi VIP önünde ön sıra ile diğer sıralar farklı ve nerede ise iki kat fiyat farkı var 1. ve 2. sıra arasında.

Ayrıca sorduğumda öncelik hakkı için eski kombine kartının ibrası şartmış ki Biletixden o biletlere ulaşmak pek zor değil ben saklamıştım ama saklamayanlar olabilir sonuçta.

Neyse sözün özü VİP önü tribünlerin en azından 1. sıranın yine birileirni verilmek istediğini ve geçen seneki hak sahiplerinin yararlanmasını biraz güçleştirmek amacı ile 750 TL fiyat belirlendiğini düşünüyorum.Geçen seneki hak sahipleirnden bu parayı gözden çıkaranlar dışında herkese açık bir satış en azından ilk sıra için yapılmayacak gibime geliyor.

hocam anladığım kadarıyla en ucuz kombıne 150 lira mı ? e zaten önce gelen bench arkasına geçmiyomu , tribünde benim yerimde oturuyosun olayını görmedim ben ?

Arkadaş gsbonus'u şart koşuyorsun. Bir de üstüne stada gönderiyorsun milleti. Yahu çok mu zor M.köy store'a bi stand açmak ? Hani stadın çok işlek bi yerde olur , önünden insan geçer anlarım. Ama senin stadının orda canlı yaşamıyor zaten. Gerçekten satılmasın diye uğraşmışlar. Zam desen gırla , satış yeri zaten aptalca seçilmiş ve üstüne üstün ''gsbonus'' dayatması devam ediyor. Bu gsbonus olayı beni şu klüpten soğutmaya doğru emin adımlarla ilerliyor.

Satışın sadece Stad'da olması gerçekten çok kötü olmuş bunu yazmayı unutmuştum.Satışı dire etkileyecek bir hata.Klübün resmi kredi kartının daha avantajlı koşulları olması çok doğal ama bir tarafta hem indirim hem uzun vadeli taksit varken diğer hiç bir karta en azından daha az vadeli taksit olmaması da kötü olmuş.

Zam çok gırla değil aslında Normal tribün geçen senekine yakın bench arkası saha içi GSbonus ile geçen senekinin bile altında VİP önü ilk sıra dışında %33-50 zamlı ama yinede makul sayılır oranın avantajı çok hem görüş açısı iyi hemde devre arası VİP salondan yarallanıyorsun (Sıcak içecek-su-aperatifler bedava vs)

Ön sıra pahalı olmuş ama orada da niyet satmamak gibi geliyor geçen seneki hak sahipleri dışında satışa çıkarmayacaklar.Hak sahipleride alsın istemiyorlar gibi geliyor bana.

Başka sorularıma cevap almama rağmen 'saha içi bench arkası 1. sıra' için de 750 TL fiyat uygulaması olup olmadığı soruma gskombine@galatasaray.org mail adresinden cevap alamadım. Yazılıp çizilenlere göre 300 TL olacak ama teyit ettirmek istedim. Bu yönde bir soru sorup cevap alabilen var mı?

Direk öyle bir soru sormadım ama genel anlamda fiyatlar sorduğumda

Protokol: 2.000 TL
Saha Kenarı: 1. Sıra 750 TL / 2-3-4 sıralar 450 TL
Pota Arkası ve Bench Arkası: 300 TL
Normal Tribün: 150 TL

Bu cevabı aldım buna göre bench arkası ve pota arkası için tüm yerler aynı fiyat ve 300 bu arada geçen seneki kombineyi ibraz etmenizi istiyorlar belki size de söylenmişti ama kart yoksa yenilemede yok anlamında cevap verdiler bana

Gerçi sitemizin twitter'ındaki link'de var ama bilmeyenler vardır belki daha önce konuşulamlara ek olarak VİP önü köşe blok'un farklı bir fiyatlandırması var ön sıra 350 2-3-4 300.

Ayrıca salonda bazı değişiklikler olmuş aslında benchlerin yeri değişmemiş ama mesela basın tribünün olduğu pota arkası da saha içi tribün olmuş ayrıca bazı bloklarda koltuk sayısı artmış sanırım mesela bizim blokda geçen sene dokuz idi on olmuş.

ben kombinemi almak istiyorum ama saha içi oturma düzeniyle ilgili bir salon tribün krokisi bulamadım. buldurabilecek olan var mı?
normal tribün almak istiyorum fiyatından dolayı. ama çok uzak kalır mıyım bilmiyorum, nedir tecrübeleriniz?

ve bir not; umarım futbol seyircisinin ve laylaylayy laylayy şampiyooonnnn gibi hiç bir estetiği olmayan tezahüratların yapılmadığı bir sezon geçiririz.

ben kombinemi almak istiyorum ama saha içi oturma düzeniyle ilgili bir salon tribün krokisi bulamadım. buldurabilecek olan var mı?
normal tribün almak istiyorum fiyatından dolayı. ama çok uzak kalır mıyım bilmiyorum, nedir tecrübeleriniz?

ve bir not; umarım futbol seyircisinin ve laylaylayy laylayy şampiyooonnnn gibi hiç bir estetiği olmayan tezahüratların yapılmadığı bir sezon geçiririz.

http://cdnimage.gsstore.org/images/BasketbolKombine/kroki.jpg

Kombinemizi aldık,maçların bir an önce başlamasını bekliyoruz.

Bütün sahaiçi kombineler yine cemiyete peşkeş çekilmiş... Az önce kulüpten arandım, sahaiçinin bittiğini ancak emniyet izin verirse pota arkasının satılacağını söyledi. Geçen sene kombineye açık olmayan yerler bile öncelikli satışta topluca cemiyete verilmiş. Diyecek söz bulamıyorum. Bunları söyleyip birde isterseniz normal tribün için kayıt alayım isterseniz diyorlar.

Bütün sahaiçi kombineler yine cemiyete peşkeş çekilmiş... Az önce kulüpten arandım, sahaiçinin bittiğini ancak emniyet izin verirse pota arkasının satılacağını söyledi. Geçen sene kombineye açık olmayan yerler bile öncelikli satışta topluca cemiyete verilmiş. Diyecek söz bulamıyorum. Bunları söyleyip birde isterseniz normal tribün için kayıt alayım isterseniz diyorlar.
işte bu kafayla sittim sene kombine satamazlar.yahu niye peşkeş çekersin ya.

Allah belalarını versin
kafatasçı zihniyet işte ne beklersin
o zaman neden saha içi kombine satacağım diye ilan ediyorsun, dalga mı geçiyorsun milletle
yoksa 1 günde 1200 tane kombine satıldığı nerede görülmüş, Lakers kombinesi mi bu

Allah belalarını versin
kafatasçı zihniyet işte ne beklersin
o zaman neden saha içi kombine satacağım diye ilan ediyorsun, dalga mı geçiyorsun milletle
yoksa 1 günde 1200 tane kombine satıldığı nerede görülmüş, Lakers kombinesi mi bu
evet dalga geçiyorlar .şimdi bir sürü insan alacağı varsa da almayacak tıpkı benim gibi.