2011-2012 Basketbol Sezonluk Kombine Kartları

• Konbuyu başlatan Necati Başaran
  • Başlangıç tarihi
Bütün sahaiçi kombineler yine cemiyete peşkeş çekilmiş... Az önce kulüpten arandım, sahaiçinin bittiğini ancak emniyet izin verirse pota arkasının satılacağını söyledi. Geçen sene kombineye açık olmayan yerler bile öncelikli satışta topluca cemiyete verilmiş. Diyecek söz bulamıyorum. Bunları söyleyip birde isterseniz normal tribün için kayıt alayım isterseniz diyorlar.

her maça gelmeyecek , sadece FB maçlarında görebileceğimiz kişiler kombineleri kapatmış diyebiliriz...

her maça gelmeyecek , sadece FB maçlarında görebileceğimiz kişiler kombineleri kapatmış diyebiliriz...

FB maçında bile bir sürü boş koltuk vardı saha içinde
geçen sene her maça saha içi koltuk satıldı, demek ki her yer kombine değildi, buna rağmen genel satışa çıkmadan ne hikmetse o koltuklar da kombine olarak satıldı

1200 kişinin kaydını bile alamazlar 2 gün içinde
hepsi gelip eski yerlerini almışlarmış

yalana bak yalana

geçen sene satılan kombinelerin hiçbir kaydı yok, kim aldı falan belli değil. zaten gecen sene satılan kombine 100-150 falandır daha fazla değil.
bi de 1200 rakamı çok doğru değil. protokol dışında en fazla 500 kişilik yer var saha içinde

2 günde bu kombinenin tükenmesi inanılmaz birşey. Az önce telefon ettim ve tüm saha içinin satıldığını öğrendim. Bize 2. sınıf galatasaraylı muamelesi yapılıyor. Yarısını cemiyete ayır, yarısını taraftara çok zor değil.

geçen sene satılan kombinelerin hiçbir kaydı yok, kim aldı falan belli değil. zaten gecen sene satılan kombine 100-150 falandır daha fazla değil.
bi de 1200 rakamı çok doğru değil. protokol dışında en fazla 500 kişilik yer var saha içinde

aynen geçen senekilerin kaydı yokmuş
ona rağmen 550-600 tane bilet satılmış
saha içi yine her maç için bilet satılacakmış

telefonda hararetli bir tartışmaya girdiğim arkadaş 'isterseniz buyrun stada gelin bakın, geçen sene kombine alan herkes geçen senenin biletlerini ve kimliklerini getirdi, biz de fotokopilerini aldık' dedi, ben ikna olmadım tabii

işte o mideyi bulandıranda o işte.birde dalga geçer gibi öncelikli sahipleri aldı koltukları deniliyor ama hep saha içi bilet de çıkıyordu geçen sene.

bana direkt cemiyete ayrıldı dedi arayan arkadaş... Her sene buna benzer uygulamaya gidip geri adım atıyor yönetim. Liseli değilsek istediğimiz yerden bilet alabilmek bile sorunlu.

Bu yıl kombine konusu daha profesyonel hallediliyor diye sevinmiştim ama fiyatlandırmadan sonra bazı kuşkularım ortaya çıkmıştı malesef kuşkular pek kuşku değilmiş.

Eski kombine sahiplerine öncelik dönemi malesef her sene görmeye alıştığımız basketbol kombineleri peşkeşini aklama dönemi halini almış alabilir.Birilerine ayrılan koltuklar öncelik döneminde verildi şeklinde yutturulabilir.BAsketbol kombinesi yeinleme için geçen seneki Biletix kayıtlarının değil geçen seneki kart'ın ibrasının istenmesi zaten kuşku uyandıyordu.Geçen satılmamış olan yerler satılmış gibi gösterilerek bu dönemde eşe dosta cemiyete kolaylıkla verilebilir.

Tüm yerler bitti deniyor ama benim iki arkadaşım yarın yenileyecekler yerlerini şu an o yerler boşta yani bu kişiler yarın yenileme yapmazsa normal şartlarda o yerler genel satışa düşecek.Öte yandan şimdiden yer yok açıklaması yapılıyor yani şimdiye kadar kombinesini yenilememiş kişiler yarın da yenilmezse o yerlerde birilerine şimdiden her ihitmale karşı ayrılmış gibi gözüküyor.

İçe sindirmesi çok zor bir durum .Herşey değişirken bu konudaki hastalığın devam etmesi çok üzücü ve acı !

Bu yıl kombine konusu daha profesyonel hallediliyor diye sevinmiştim ama fiyatlandırmadan sonra bazı kuşkularım ortaya çıkmıştı malesef kuşkular pek kuşku değilmiş.

Eski kombine sahiplerine öncelik dönemi malesef her sene görmeye alıştığımız basketbol kombineleri peşkeşini aklama dönemi halini almış alabilir.Birilerine ayrılan koltuklar öncelik döneminde verildi şeklinde yutturulabilir.BAsketbol kombinesi yeinleme için geçen seneki Biletix kayıtlarının değil geçen seneki kart'ın ibrasının istenmesi zaten kuşku uyandıyordu.Geçen satılmamış olan yerler satılmış gibi gösterilerek bu dönemde eşe dosta cemiyete kolaylıkla verilebilir.

Tüm yerler bitti deniyor ama benim iki arkadaşım yarın yenileyecekler yerlerini şu an o yerler boşta yani bu kişiler yarın yenileme yapmazsa normal şartlarda o yerler genel satışa düşecek.Öte yandan şimdiden yer yok açıklaması yapılıyor yani şimdiye kadar kombinesini yenilememiş kişiler yarın da yenilmezse o yerlerde birilerine şimdiden her ihitmale karşı ayrılmış gibi gözüküyor.

İçe sindirmesi çok zor bir durum .Herşey değişirken bu konudaki hastalığın devam etmesi çok üzücü ve acı !

sen kombine alacak mısın peki bu durumdan sonra ?

Kombinelerinizi alma hevesinizin altında Galatasaray SK Yönetim Kurulu´nun verdiği doğru kararlar mı yatıyordu yoksa Mahmuti ve ekibine biz buralardayız mesajı vermek mi? Önemli olan, Abdi İpekçi´de saha içindeki koltukta oturmak mıdır yoksa salonun herhangi bir köşesinde bulunmak mı?

Biz kombine almasak da maçlara geliriz fikrinden biraz uzaklaşın.. Kombinesi olan kişi psikolojik açıdan kendini maça gitmek zorunda hissediyor, diğerindeyse keyfine göre mazeretler üretebiliyor. Kaldı ki hepimiz biliyoruz ki sponsorlar için en önemli kriterlerden birisi satılan kombine sayısı.

Gönül verdiğiniz camianın adı Galatasaray´sa bazı şeyleri görmezden gelmeye alışmak lazım. Uzaktan davulun sesi hoş geliyor diyenleriniz olacaktır ama ben öyle yaptım.

Kombinelerinizi alma hevesinizin altında Galatasaray SK Yönetim Kurulu´nun verdiği doğru kararlar mı yatıyordu yoksa Mahmuti ve ekibine biz buralardayız mesajı vermek mi? Önemli olan, Abdi İpekçi´de saha içindeki koltukta oturmak mıdır yoksa salonun herhangi bir köşesinde bulunmak mı?

Biz kombine almasak da maçlara geliriz fikrinden biraz uzaklaşın.. Kombinesi olan kişi psikolojik açıdan kendini maça gitmek zorunda hissediyor, diğerindeyse keyfine göre mazeretler üretebiliyor. Kaldı ki hepimiz biliyoruz ki sponsorlar için en önemli kriterlerden birisi satılan kombine sayısı.

Gönül verdiğiniz camianın adı Galatasaray´sa bazı şeyleri görmezden gelmeye alışmak lazım. Uzaktan davulun sesi hoş geliyor diyenleriniz olacaktır ama ben öyle yaptım.

Hem kombinemizi alsak hemde tepkimizi göstersek ikisi bir arada olmaz mı :)

Burada tepkinin tek nedeni bizlere yapılan hakıszlık da değil aslında bu olan biten şubenin yaptığı atılımın ruhuna profesyonel havaya da ters düşen eski hastalıkların sembolu niteliğinde olan bir tutum.Ayrıca pratik anlamda da sakıncaları var saha içindeki koltukların yarısını alan zümre ancak birkaç erkek maçına geliyor.Kolay elde ettikleri şeyin kıymetini bilmedikleri için kendileirni maça gelmek zorunda hissetmiyorlar anlaşılan.

Sonuç olarak bu olup bitenlere kendimizin için değil şubenin menfaatleri için tepki göstermeliyiz ama tepkinin şekli papaza kızıp oruç bozmak olmamalı yani kombineleri kart almamak olmamalı o kısma katılıyorum.Yalnız bu sezon yapılan yapılış şekli itibari ile önceki sezonlardan daha da acı bana kalırsa ....

Saha içinden kombinemi geçen sene oturduğum yerin aynısı olacak şekilde bugün aldım. Epey de komibine vardı saha içinden. Ama içeri girerken öncelikle geçen seneki kombinemi istediler, kombinemi son maçtan sonra yanlışlıkla atmış olsam o yeri alabilrmiydim bilmiyorum.

merhaba,

Eylül ayı sonundaki Euroleague elemeleri için Litvanya'ya gitmek istiyorum.

Bunun için herhangi bir organizasyon mevcut mu? mac biletleri ya da topluca ucak vs konuları için yardım bekliyorum

Hem kombinemizi alsak hemde tepkimizi göstersek ikisi bir arada olmaz mı :)

Burada tepkinin tek nedeni bizlere yapılan hakıszlık da değil aslında bu olan biten şubenin yaptığı atılımın ruhuna profesyonel havaya da ters düşen eski hastalıkların sembolu niteliğinde olan bir tutum.Ayrıca pratik anlamda da sakıncaları var saha içindeki koltukların yarısını alan zümre ancak birkaç erkek maçına geliyor.Kolay elde ettikleri şeyin kıymetini bilmedikleri için kendileirni maça gelmek zorunda hissetmiyorlar anlaşılan.

Sonuç olarak bu olup bitenlere kendimizin için değil şubenin menfaatleri için tepki göstermeliyiz ama tepkinin şekli papaza kızıp oruç bozmak olmamalı yani kombineleri kart almamak olmamalı o kısma katılıyorum.Yalnız bu sezon yapılan yapılış şekli itibari ile önceki sezonlardan daha da acı bana kalırsa ....

abi ben şuna karşıyım aslında.versinler kime vereceklerse de bari kombinelerin parasını alsa klüpte şubeye katkı olsun.bu arada onur abi merak etme sen ben kombine almasamda her maça gitmeye mecbur hissederim kendimi.

113'e yarın yer bulur muyum?

yarın kombinemi almak istiyorum. daha önce fazla maça gitmişliğim yok. ama tahminim 113'ün rağbet göreceği, sahayı tam ortadan görüyor ve pota arkasını sevmiyorum. sizce yarın yer kalır mı 113'e.
ve bir de yarın kaçta açılır gişeler. teşkkürler..

yarın kombinemi almak istiyorum. daha önce fazla maça gitmişliğim yok. ama tahminim 113'ün rağbet göreceği, sahayı tam ortadan görüyor ve pota arkasını sevmiyorum. sizce yarın yer kalır mı 113'e.
ve bir de yarın kaçta açılır gişeler. teşkkürler..
113 ten alsan bile orada oturamazsın çünkü uA orada duruyor.bence sen kalmışsa bench arkasına doğru al kombineni.

Galatasaray Liseli değilim, hiçbir akrabam da liseli değil ya da cemiyet olarak ne kastediliyorsa oradan da değil. Ama ben uygulamayı yanlış bulmuyorum. Burası başka bir kulüp değil burası Galatasaray. Lisesi, üniversitesi, Eğitim vakıfları vs. Tabii ki oralara yer ayırılacaktır. Ben giderim kalan yerlerden kombinemi alırım. Ben bu renklere sadece takımları için gönül vermiş değilim. Çünkü Galatasaray yalnızca bir spor kulübü değildir. Kültür simgesidir. Bu kültürün içindeki ana öğeler de bunlardan payını her zaman almalıdırlar. Benim için Galatasaray bir kültürdür ve ben bu kültürü çok seviyorum. Benim için başarılar, maçı izlediğim yer (istersem pota arkasında ücra köşede izleyeyim) birinci sırada değildir. Her sene başarılı olup, protokolden maç izleyeceğime Galatasaray kültürüne bağlı kalınmasını isterim. Ben naçizane görüşüm olarak, kimsenin bu olaya kızıp da kombine almamasını istemem. Ben şunu öneriyorum: Burası farklı bir camia, burası Galatasaray, biz yıllardır süregelen bu kültürü değiştirmeye/devirmeye uğraşacağımıza, buna ayak uyduralım...

ya arkadaslar ben bir seyi anlamadım biten saha ici biletlerimi yoksa tribün biletlerimi yani biz yarın satış bürosuna gittiğimizde tribün bileti alabilecekmiyiz