2011/2012 Euroleague

Arkadaslar, benim bi sorum var. suan bizde melisa can euroleaguede oynamiyo cünkü sadece tek birtane devrisme oyuncu oynatabiliyon ve bizde onu princeden yana kulaniyoz. ama suan ros caseresin mac kadrosuna bakiyom, kadroda, l.jackson, maya moore, e.murphy, s.lyttle. tama bende biliyom. s.lyttle ispanyol vatandasi, ama diger üc isimde amerikali, bunlarda bri nasil disarda kalamiyo anlamiyom. biri bana bunu aciklayabilrimi. yoksa kural degistide bizimmi haberimiz yok.
 
Eshaya Murphy nin Avrupa pasaportu var.Aynen Prince'in Rus pasaportu oldugu gibi.
 
rakiplerden ros casares prag deplasmanında ilk yarıyı 3 sayı yenik kapadı olası bi prag galibiyeti bizim elimizi kuvvetelndirir nasılmı olası tek kaybımız ros deplasmanı olursa grupta 3 mağlubiyetle kapatırız grubu birde ummc rusyada ros u yenerse ki olası bi durum ros 4 mağlubiyete çıkıo biz ve ummc 3 yenilgide kalıoruz ikili averajda ummc nin önündeyiz yani 2. olursak genel sıralmada ros 4 veya 5. olarak fenerin yoluna çıkıyor finale kadar karşılaşma ihtimalimizde ortadan kalkıyor ne dersiniz rusları geçermiyiz 2-3 6-7 sıralamasında ummc ve spartak tan birisi mutlaka karşımıza çıkar bu senaryoda?
 
öyle diyonda, ama s.lyttlede kita disi oyuncusu, ama ispanya passaportu var, bu durumda iki tane devrisme oyuncu oluyo, bizdede melisanin türk passaport var biz niye oynataiyoz.
 
Sancho Ispanyol vatandasi,Ispanyol milli takiminda oynuyor.
 
bence kendi evimizde bu kadroyla kupayı almalıyız bu fırsat birdaha gelmez.kadromuzda dünyanın en iyisi ve avrupa'nın en iyisi olarak adladırılan aynı zamanda son 2 yılın F4 mvp'si olan Taurasi & Torrens var bunun yanında dünyanın en iyi 2 pivotu Fowles /Charles birisi ve guard da Işıl,Prince ve Ticha var sadece uzun rotasyonundaki sıntımızı çözersek kupanın en büyük favorisiyiz.
 
13 ocak 2012 cuma saat 21:45 size bi haber vereyim 2012 EUROLEAGUE şampiyonu Galatasaray bayan takımı.. günü geldiğinde bu yazıyı kopyala yapıştır yapacağım:)
 
bu sezon Euroleague alacamızı düşünüyorum Ros Casares bizden tek üstünlüğü pota altı ama bizim kısalarımız çok üstün onlardan,bu maçlar Taurasi'nin maçları 2010'da ne yaptığını gördük F4'de bu takım bence en iyi takım ve şampiyon olacak.
 
FB de yabana atılacak bir rakip değil.Uzun rotasyonları Euroligte bizden daha iyi.Kısa rotasyonu olarak ağır bastığımız bir gerçek.Ama Prince Fb ye çok ters geliyor.Avrupalı uzun aldığımızı varsayarsak asla ondan vazgeçmemeliyiz bence...
 
vallahi size çok imremdim. müthiş bir hayal gücünüz var. bu arada ros casares sanırım bize sahamızda 40 fark atmıştı galiba...[/QUOTE
evet fark yemiştik ama bu Dominguez'in Işıl yada Ticha'dan Palau'nun Taurasi'den yada murphy'nin Torrens'den daha iyi olduğunu mu gösterir yada 10000 kişinin önünde f8'de bizi yeneceklerinimi gösterir?ben kupayı 10000 kişinin önünde kaptan Işıl kaldıracak diyorum.
 
Evet casares ten ağır bir yenilgi aldık ama sunu unutmayalım o maçta torrens yoktu tina ve diana ortlamaların çok altında oynadı ticha gibi bir oyun kurucu yoktu . Casares yüzde 100 yeneriz demiyorum ama su bir gerçek aramızda ilk maçdaki gibi bir fark kesinlikle yok 1 uzun oyuncu bizi baska bir seviyeye götürür.
 
10 bin falan olmicak bunu bikere hayal görüyorum
f4 biletleri 5 tl olmicak
ayrica bu ekaterinburg taraftari 1000 2000 kisi falan geliyorlar final fourlara cok kalabalik geliyorlar kafadan onlara da ayrilcak bilet
fenerbahce zaten öyle ev sahibi gibi olcaklar.olasi bir final veya yari finalde nasil dagilim olcak anlamadim
zaten gecen seneki final serisinde bile 6000 7000 kisi anca vardi.bide en önemli favori oldugumuz sene de bile dolduramadik

erkeklerin final fourunda gecen sene biletler 150 euro falandi
bayanlarin 50 euro olsun diyecem 100 tl yani bilemiyom nasil yapcaklar artik
 
En önemli favori olduğumuz sene dolduramadık ama kadın basketbolda taraftar rekoru kırdık. Bilmiyorum FB'nin en kalabalık kadın maçının kaç katıydık. 7 mi, 8 mi?
Bilet meselesine gelince, Sühan Cem bir kulüp yetkilisine sormuş ve biletleri TBF'nin satışa çıkaracağını söylemişler. Ev sahibi olarak herhalde kulüp bu konuda gerekli düzenlemeleri yapacaktır. Ve olası Fenerbahçe maçında güvenlik için ev sahibi biz olduğumuzdan dolayı onlara ayrı bir yer ayrılacaktır. Ayrıca ev sahibi olmanın avantajıyla kulüp taraftarın salonu doldurması için kupanın en büyük 2-3 favorisinden biri olduğumuz bu sene her türlü maddi fedakarlığı da yapmalı ve yapacaktır.

nasil nerde kirsinlarki kolej yilindan kalma salonda mi kirsinlar :)
bu seneki final serilerini merak ediyorum bakalim ne olcak
yanliz söyle birsey var final four istanbulda bizim salonda diye salonun 75% bize gelecegi anlamina gelmez.
ben bir sürü final four izledim partizanlar maccabiler olimpiyakoslar hep yari yariya doldurmustu.
dedigim gibi biraz karisik bir durum.bu bilet fiyatlarinda zaten tribüncü kesimin bilet almasi pek mümkün görünmüyor.parali kodamanlara gidecek biletler
 
Herşey iyi bir uzun oyuncuda takılıp kalıyor. Alalım artık çıkış ücretini ödeyip Bu şans kolay kolay ele geçmez bence. Aldığımız kupa tarihe geçecek EL şampiyonluğu bu
 
nasil nerde kirsinlarki kolej yilindan kalma salonda mi kirsinlar :)
bu seneki final serilerini merak ediyorum bakalim ne olcak
yanliz söyle birsey var final four istanbulda bizim salonda diye salonun 75% bize gelecegi anlamina gelmez.
ben bir sürü final four izledim partizanlar maccabiler olimpiyakoslar hep yari yariya doldurmustu.
dedigim gibi biraz karisik bir durum.bu bilet fiyatlarinda zaten tribüncü kesimin bilet almasi pek mümkün görünmüyor.parali kodamanlara gidecek biletler

Siz yormayın kafanızı, yarı yarı maçlarda bile onları katladık her yerde, kendi evsahibi olduğumuz bir organizasyonda salon minimum % 75- 80 bizim olur.

Feneri taraftarında gazıyla rahat geçeriz ama diğer rakipler düşündürüyor beni.
 

Üst