2011/2012 Euroleague

yani aklımda çok isim war ama boşta değiller.en azından bizim yönetim bu durumu düşünüpte ona göre o bölgeye transfer yapması şart.
 
Demek ki boşta isim yoksa "mutlaka almak lazım" demek boş oluyormuş Sedat bey,

He deseniz ki zamanında niye alınmadı o zaman anlarım eleştirinizi ki haklı olurdunuz.
 
benim favorim elbette Stepanova.bu takımda olsaydı kesinlikle açık ara sampiyon olurduk.eski oyuncumuz Leuchanka da olabilirdi.aklıma ilk gelenler bunlar.tabi fransızlarda olabilirdi.
 
eğer E.Prince bonservis medelli alınabiliosa dediklerimde alınabilir.tabi bu benim düşüncem.sizinde dediklerinize saygı duyuyorum
 
bu takıma osipova lazımdı ya da kuzina, tabi eylul ekimde anca avuç yalanır, F4 düzeyindeki avrupalılar ilk kapışılanlar oluyor, sınırsız avupalı kuralı olduğundan haliyle talep çok arz az. Avrupalı uzunu Alba torrens gibi erkenden kapacaktık. Bizim takım bu 4-5 rotasyonu ile f8 den ötesini göremez.
 
Gökhay Bulur abicim sana katılıyorum.oynadıgımız litvanya ekibi euroligin en zayıf takımlarından biri ve biz bu takıma karsı ribauntlarda eziliyoruz olacak iş deil.kesinlikle avrupalı uzuna ihtiyac war.
 
Bu 'Gelincikler' nerede yahu. WNBA'de şampiyon olunca zirvede bıraktılar herhalde :) Seimone yok, Whalen yok, Moore yok. Takımları için ciddi handikap oluyor.
 
UMMC'de Parker ve Bird yine ocaga kadar yok galiba, tek kıta dışı Pondexter ile oynuyorlar.

bugunki maçta da Spartak ta Seimone oynamayınca acaba whalen da mı oynamaz demiştim, oynamadı. WNBA şampiyonunun oyuncuları EL de ilk 2 haftayı boş geçmiş oldu.

bu arada eski oyuncumuz petra Wisla nın deplasmanda Spartak ı yendiği maçta 10 sayı 9 rib yapmış
 
A Grubu:
Galatasaray:84 - UMMC Ekaterinburg:65
VICI Aistes:70 - USK Prag:80
Bourges Basket:87 - Seat Györ:68
Lotos Gdynia:72 - Ros Casares:90

B Grubu:
UE Sopron:64 - Perfumerias Avenida:74
Tarbes GB:60 - Nadezhda:65
Beretta Famila:65 - Fenerbahçe:70

C Grubu:
Gospic:76 - Good Angels:91
Frisco Brno:59 - CB Taranto:66
Wisla Can-Pack:66 - BLMA:58
Rivas:75 - Spartak Moskova:73

Takımımızın yanı sıra, Ros Casares, Wisla ve Avenida sezona 3/3 ile başladılar. Henüz iki maça çıkan Fenerbahçe de bu süreci kayıpsız geçenlerden.

Haftanın en dikkat çekici sonucu bizim farklı galibiyetimizdi UMMC'ye karşı, bir diğer Rus ekibi Spartak da İspanya'da Rivas'a mağlup olup şaşırtıcı bir sonuç aldı. Seimone ilk kez Spartak forması giyip, takımının en skoreri olurken, 25 sayısı mağlubiyeti önlemeye yetmedi. Spartak'ın sezona 1G-2M ile başlaması da sezonun en ciddi hayal kırıklığı.

Maya Moore&LJ (Ros Casares) ve Whalen (Prag) henüz takımlarına katılmayanlar, onların dışında kadrolar artık oturmaya başladı. Eksiklerine rağmen Ros Casares'in dolu dizgin gidişi devam ediyor. Bu hafta ile beraber Sancho Lyttle'ın da kadroya eklendiğini ve etkileyici bir başlangıç yaptığını belirtelim.

Sopron deplasmanında DeWanna Bonner, Avenida formasıyla 32 sayı (%75 saha içi isabeti)-10 rib.-3 top çalma-2 blok ile 39 verimlilik puanına ulaştı ve 3. haftanın MVP'si oldu. Birinci hafta Diana Taurasi, 2. haftada da Wauters/Hollingsworth bu ödülü kazanmışlardı.

Eski oyuncumuz Petra Ujhelyi (Wisla) 3 maç sonunda 8.3 sayı-11.3 ribaund-1.0 ortalamalarıyla oynuyor. Benim ilgimi çekti :)

Kişisel istatistiklerde oyuncularımız ilk 10 içinde yer alıyor hep. Sayı; Taurasi 22.7 (2.), Ribaund; Charles 9.7 (3.), Asist; Işıl 4.3 (10.), Top Çalma; Işıl 4.3 (1.).

İlk maçında 18 dakika oynayan ve 12 sayı-4 rib. yapan Tina Charles, sonraki iki maçta da double-double yaptı ve bu açıdan en başarılı oyunculardan biri.

Takım halinde, Ros Casares (84.3)'in gerisinde en skorer ikinci takımız 81.7 ortalama ile. En az sayı yiyen 9. takımız, maç başına izin verdiğimiz 67.0
sayı ile.
Takım halinde ortalama 37.3 ribaund çekiyoruz ve 10. takımız Euroleague'de. En başarılı takım ise UMMC Ekaterinburg bu konuda 44.0 rib. ortalaması ile.
 
Fenerin grubu gerçekten zayıf. Hele bizim grupla kıyaslanamaz bile. Onlar için kötü bizim için iyi bu tabi. Zayıf rakiplerle oynamaya alışsınlar. Biz bu grubu lider bitirebilirsek en büyük favorisi oluruz bu kupanın.
 
Prag, deplasmanda Ros Casares'i mağlup etti 59-67. LJ takıma katıldı bu maçla beraber ama herhangi bir olumlu istatistik yapamadı 10 dakikada.

Önümüz açık gibi...
 

Üst