2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Madem çıtayı ciddi yükselttik Alba transferiyle, o zaman Becky falan kesmez. Epiphany' i alaım bitsin. Işılla müthiş götürürler orayı.

Tabi birde mutlaka çok iyi bir uzun almalıyız Sylvia' nın yanına.

Hem Prince hem de Hammon Rus vatandaşı, Avrupa pasaportlu. Becky gelirse değil de, Prince gelirse Seimone'nin pozisyonu kalabalıklaşacak. Özellikle Prince'yi yedek oturtacak kadar da lüksümüz yok. Yanlış ata oynamayın :)

Aras abi bence Prince mantıklı olabilir.Ceyhun hoca öyle oyuncuları 1 numarada kullanmayı seviyor.Bakınca Hodges da o tarz oyuncu, net 1 değil.Sene başında Candice Wiggins transferi de bu doğrultuda yapılmıştı.Aslında olmayacak iş değil bana kalırsa.

Evet, Ceyhun Hoca'nın sevdiği tarzda bir guard. Onun seçimlerinin benzeri ve iyisi, karar tabii ki onundur ama bizim de sevdiklerimiz var :)

Spartak bırakır mı?Hiç sanmıyorum ben.Zaten 2 eu dışı hakkı var böyle kıymetli bir oyuncuyu bırakacaklarına ihtimal vermiyorum.

Ben de bırakacaklarını sanmıyorum.Şu an onlar için çok önemli ve Rus vatandaşı olmasından dolayı kaptırmak istemezler.Kapan olursa da büyük iş yapmış olur.Gerçi biz Alba'yla büyük işi yaptık ama..:)

Transferin bitmesinde Hakan Üstünberk'in payı büyükmüş diyorlar.

Ünal Aysal da biraz önce amatör şubelere önem vereceğini belirtmiş sanırım, hayırlısı olsun, umarım Hakan Üstünberk görevine devam eder.

Hamleleri erken yapmak, olabildiğince alabileceğinin en iyisini şimdiden almak en iyisi ve doğrusunu yapıyoruz. Alba transferi bunu gösteriyor. Geçen sezon örneğin bunu Fowles ile iyi yaptık, devamında guard konusunda Becky de çok oyalandık ve alabileceğimiz avrupalı bir guard kalmadı. Kim yapıyor transferi bilmiyorum ama çok iyi yapıyor.

Gecen sene tam Fowlesin adi FByle gecti bize imza atti, bu sene yine aynisi oldu Albanin Adi o eziklerle gecti ama o en dogru karari verdi, simdi bence sira princde hem tr ligini taniyo hemde rus vatandasi, bu arada agustusun kesin kalmasi gerekiyo, suan fowles bizdeyse bence bunun agustusunda cok büyük bir etken oldugunu düsünüyom. Bide Agustus gelirken Maya Moor uda yanida getirsin, sophi türk olmicaksa, melisa kalmali. hekes ne kadar cok kizsada benim gs de en cok sevdigim Tubgbanin kalmasindan yanayim, o da gs formasiyla sampionluk hakediyo. ondan sonra gülsah ve nihaninda kalmasi gerekiyo ve ceydanin geri gelmesi lazim, pota altina leucenka alinmasa onun yerine melek bilgeye sans verilmeli. kim bilir belki alba yaninda takim arkadasi olan amerikali pivotu getiri, hai ispanyol olan.

Transferin bitmesinde Hakan Üstünberk'in payı büyükmüş diyorlar.

Ünal Aysal da biraz önce amatör şubelere önem vereceğini belirtmiş sanırım, hayırlısı olsun, umarım Hakan Üstünberk görevine devam eder.
Aslında bence en önemli konulardan biri bu.Hakan Üstünberk in mutlaka görevine devam etmesi gerekir.Gerekirse maaşlı çalışan biri olsun.Önemli olan taraftarın güvenebilecegi biri oldugundan görevine devam etmesidir.

Tek kelimeyle mükemmel bir transfer.Tam bir baş belası Alba Torrens,tüm eşleşmelerde boy avantajı var.Hakan Üstünberk ve Mp yönetimine çok teşekkürler.Avrupa'nın en iyisi artık bizde.2+1 sözleşme kesindir inşallah doya doya 3 yıl seyredelim.