2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Fowles'ın boyunun 1.98 olduğunu hatırlatayım.Forvet, hatta guard oynayabilen biri için 1.92'nin ne demek olduğu anlaşılsın.

Deanna Nolan hangi pozisyonlarda oynuyor arkadaşlar? Basket Dergisi'nde bahsedilen yıldız 1-2 numara oynayan o olabilir mi? Avrupalı sayılıyor zaten.

Alba Torrens'in transferinde emeği geçen herkesin ellerine sağlık,muhteşem oldu bu ama Seimone'un da bir an önce kalacağı kesinleşsin.

Hakan Üstünberk müthiş çalışıyor son zamanlarda böyle iyi bir aktif yönetici görmüyorduk. Sonunda görmüş olduk. Eğer Alba Torrens gerçekten alındıysa bayan takımımızın vizyonun ne derece büyük olduğunun en büyük kanıtıdır.
Böyle hızlı ve sağlam akıllı transfer hamlelerine devam.. Son olarak Yerli bir kaç süpriz transferler bekliyorum yöneticilerimizden. Tuğçe Canıtez hamlesini özellikle bekliyorum.

Ya eurocup şampiyonu oldugumuzda 5 numarada oynayan Marina Kress vardı.Şimdi ne yapıyor gelse o yıl ki performansını aratır mı? O yıl gercekten cok iyi oynuyordu bence.

Sophia gelsin istiyoruzda 2012 olimpiyatları varken ben geleceğine hiç ihtimal vermiyorum.Seçilmesine de ihtimal vermiyorum ama ya seçilirsem diye olimpiyatları bekledğini düşünüyorum ben.

Geçtiğimiz günlerde Sabah Gazetesi‘nde çıkan bir habere göre birçok Avrupa kulübünün transfer listesinin en başında yer alan İspanyol oyuncu Alba Torrens, Galatasaray Medical Park takımıyla (2+1) sözleşme imzaladı. Kulüp resmi olarak bu haberi doğrulamasa da (büyük olasılıkla İspanya’da sezonun henüz sona ermemesinden ötürü) bu transferin tam 2,5 ay önce bittiği bilgisi kulağıma geldi. Galatasaraylılar açısından sevindirici olan Alba Torrens gibi genç ve oldukça önemli bir yıldızı transfer etmek kadar, henüz sezon tamamlanmadan transfer çalışmalarının başlaması olmalıdır. Henüz takımı Euroleague şampiyonu olmadan ve Torrens Final 4′un “MVP”si seçilmeden gerçekleştirilen bu transfer kuşkusuz sezon sonu alınacak dereceye bakılmaksızın yapılan planlı ve programlı bir çalışmanın sonucu. Umarım %100 doğruluğuna inandığım bu duyum doğru çıkar ve İspanya Ligi sona erer ermez Galatasaray Spor Kulübü bu transferi doğrular. Zira isimden ziyade yöntem bile başlı başına takdire şayan…

Serdar GÜREL

pota6

Doğru duyduysam bizimle Abdi İpekçi'de oynadıkları maçta çok beğenmiş yöneticilerimiz Alba Torrens'i. O zaman başlamış olabilirler çalışmalara...

images

Hoşgeldin Alba,parçalı çok yakışacak abla sana!

Prince tamam, hedef Cappie
G.Saray bayan basketbolunda transferde hız kesmiyor. Rus pasaportlu ABD'li yıldızı Prince'le anlaşan sarı-kırmızılılar, Cappie Pondexter ile de masadalar
Şampiyonluğu Fenerbahçe'ye kaptırdıktan sonra gelecek sezonun çalışmalarına başlayan Galatasaray Medical Park, İspanyol yıldız Alba Torrens'ten sonra geçen sezon Spartak Moskova forması giyen ve Rus pasaportu da bulunan ABD'li yıldız Epiphanny Prince ile de anlaştılar. Sarı-kırmızılı ekibin esas bombası ise Cappie Pondexter. Türkiye'de Fenerbahçe forması ile iki şampiyonluk yaşayıp, Rusya'nın Ekaterinburg takımına giden ABD'li süper yıldız ile görüşmeler sürüyor. Ancak Pondexter şimdilik G.Saray'a soğuk.
kaynak http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Spor/2011/04/24/prince-tamam-hedef-cappie
cappieyi istemiyoruz gelirse yapilan bu transferlerin hic bir anlami kalmaz benim ve bircok galatasaraylinin gozunde

Prince tamam, hedef Cappie
G.Saray bayan basketbolunda transferde hız kesmiyor. Rus pasaportlu ABD'li yıldızı Prince'le anlaşan sarı-kırmızılılar, Cappie Pondexter ile de masadalar
Şampiyonluğu Fenerbahçe'ye kaptırdıktan sonra gelecek sezonun çalışmalarına başlayan Galatasaray Medical Park, İspanyol yıldız Alba Torrens'ten sonra geçen sezon Spartak Moskova forması giyen ve Rus pasaportu da bulunan ABD'li yıldız Epiphanny Prince ile de anlaştılar. Sarı-kırmızılı ekibin esas bombası ise Cappie Pondexter. Türkiye'de Fenerbahçe forması ile iki şampiyonluk yaşayıp, Rusya'nın Ekaterinburg takımına giden ABD'li süper yıldız ile görüşmeler sürüyor. Ancak Pondexter şimdilik G.Saray'a soğuk.
kaynak http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Spor/2011/04/24/prince-tamam-hedef-cappie
cappieyi istemiyoruz gelirse yapilan bu transferlerin hic bir anlami kalmaz benim ve bircok galatasaraylinin gozunde
Zafer Kalaycıoğlu'nun olduğu sezon(lar) ne kadar anlamsızsa önümüzdeki sezon da o kadar anlamsız olur benim için.Her şeyi tuz buz etmesinler lütfen.