2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Sabahın haberine inanacak olursak.Prince,Alba,Fowles ve diğer istenen isim Cappie ise Ceyhun hoca Augustus'u düşünmüyor demektir.Umarım böyle bir hata yapmaz hoca.

Prince,Alba,Fowles üçlüsü gerçekten dünya çapında oyuncular.Bizim formamız altında izlemek çok keyifli olacak.
Ancak gerçek anlamda yerli takviyesi gerekecek bu durumda.Nevriye'ye her ne kadar karşı olsamda takıma geldiği taktirde çok katkı vereceğine inanıyorum ve şunuda belirtmek istiyorum fb'nin olduğu bir ligde ben artık 'şerefli' şampiyonluklar peşinde koşmuyorum açıkçası.Onların olduğu bir ligde herşey mübahtır benim için artık. İlk önce bu sene elimizden alınan şampiyonluğun intikamını alalım sonrasında GS seçiciliğini tekrar yaparız ama bu sene yanlarına kar kalmasın.
Nevriye haricinde fb'den Esmeral'de çok katkı verirki zaten 3 yıldır kızın adını yamaktan sıkıldım.

4. yabancı gerçekten çok kritik bir seçim olacak bizim için.

Pondexter haberi bana ezberden yapılmış gibi geldi ya da böyle düşünmek istiyorum.
Augustus'tan sonra Pondexter fena koyar bana.

Pondexter cirkefinin ben febe taraftarlarini satacagini dusunmuyorum, teklif etmisek bille bize gelecegini sanmiyorum. AMAN UZAK DURALIM

Yabancılarla bu iş olmuyor öncelikle bunu iyi öğrenmemiz gerekir.Evet alınan oyuncular çok üst düzey ve iyi oyuncular ancak Türk oyuncu kadronuz ne kadar iyiyse sizde o kadar iyisiniz...

Türk oyuncu bulmalıyız yapacak birşey yok.Nevriye uzak dursun evet ancak Birsel ya da Esmeral kazandırılabilir.Ayrıca Esra Sencebe geri dönsün ve Tuba Palazoğluyla mümkünse tüm yollar bi daha kesişmemek üzere ayrılsın.

arkadaşlar bu haberi sabahtan başka bir kaynaktan okuyan var mı?sabahın haberlerine pek güven olmaz da

öyle diyonda Albaninda ilk haberini de sabah gastesi vermisti. ama ceyhun hoca bu transferle kendi sonunu hazirlar, ve hakan beyde bunca iyi transferden sonra elestirilere maruz kalir.

Augustusu almayıp böyle bir rezilliğe girersek yazıklar olsun. Augustusla uzatmak için neyi bekliyorlar anlayamıyorum. Bu sürenin uzaması bile Ceyhun hoca için inanılmaz eksi bir nottur gözümde.