2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Adı doping kelimesi ile anılan Taurasi nin takımımıza gelmesi,futbol takımına kazım gelmesi gibi birşeydir. Artık etiğimiz yerlerde sürünmektedir.

ismail şenol sallıyor burada insanlar şaziye transferine taurasiden daha çok tepki gösteriyor, yönetim nabza baksaydı şaziye transferi çoktan yatardı.

ama haberin ros casares bölümü doğru gibi, ros casares e gidecek deniyor, ros casares bugün açıklayacamış yeni kadrosunu, belli olur.

Doping yaptı veya yapmadı orası muamma,ancak şöyle düşündüğümüzde SUÇSUZ(!) kabul ediliyor o zaman bir sakıncası yok biz de oynamasında.Taraftarımıza bir hakareti,bir hareketi de olmadı bildiğim kadarıyla,niçin bu kadar önyargıyla yaklaşıyorsunuz ki...Diana'nın kalitesi ortada !

Bu takima nilay,saziye,kazim,balic,ali pecen ve daha kimler geldi gecti.Taraftar tepkisi bahaneside tam Hurriyet gazetesine uygun bir izah olmus.

valla gelsin çok istiyorum zaten maya casarse gittiyse bizim almamız icab eden ya taurasi olur yada agustus varmı bu üçünden iyisi varsa bilen söylesin. ayrıca forumun yönetici sınıfındaki arkadaşlardan hiç yorum gelmemiş bu konuda biraz bilgi verseler çok iyi olacak çünkü kulübe yakın insanlar var forumda diyorum ben yanlışmıyım?

Ros Casares Halconun sampiyonlugundan sonra cilgina donmus.Ecaterinburg ve Casares gecen seneden daha kuvvetlendiler.Diana kime giderse final fourdaki ucuncu takimda o olur.

Geldiyse hayırlı olsun.Olacakları söyliyim hemen.Fenerle transfer için kapışmamış olacağız.Çünkü yapıştırılan etiketten dolayı istememiş olacaklardır.Klüpten böyle oyunculara camiamızda yer olamaz zaten falan denir.Taurasi artık kesinlikle ve kesinlikle dünyanın en iyi oyuncusu olmayacaktır.X olur Y olur ya da karşıyakanın alacağı yeni bir yıldız dünyanın en iyisi olacaktır.Testlerde aslında hata yoktu da denip tekrar dopinçide olabilir o da bir olasılık vs vs

Geldiyse hayırlı olsun.Olacakları söyliyim hemen.Fenerle transfer için kapışmamış olacağız.Çünkü yapıştırılan etiketten dolayı istememiş olacaklardır.Klüpten böyle oyunculara camiamızda yer olamaz zaten falan denir.Taurasi artık kesinlikle ve kesinlikle dünyanın en iyi oyuncusu olmayacaktır.X olur Y olur ya da karşıyakanın alacağı yeni bir yıldız dünyanın en iyisi olacaktır.Testlerde aslında hata yoktu da denip tekrar dopinçide olabilir o da bir olasılık vs vs
Durum bizim taraftarımız açısından da hiç kolay değil. Çok dopingçi diyen oldu zamanında. Onlar şimdi aklandı diyecek.

karsıyakadakiler suan forumlarda ne yapacaklarını şaşırdılar :) inş transfer etmişizdir.Haberin altı bos degilse süperdir.Evet doping olayında buradaki bir cok arkadasıma katılıyorum ama ben bu transferi(olmussa) diger tarafa atılmıs bir calım olarak görecegimden dogru buluyorum.Bu arada 3 kkıta dısı da oynayabiliriz ligde.Tina,Taurasi,Augustus :)

taurasi gelirse augustus gelmez gibime geliyor, bir guard ve bir 4 numara tercihi daha doğru olacaktır.
prince, torrens, taurasi, 4 numara, charles şeklinde...