Üçlüleri Taurasi çektirecek sanırım bundan sonra.
Tek dileğim hayırlı olmasın, uyum sağlayamasın, bir an önce gitsin.
Hürriyette yine saçma sapan bir röportaj yayınlanmış. Sanırım Ceyhun hocayla ropartajı yapan kişinin işi yine
Üçlüleri Taurasi çektirecek sanırım bundan sonra.
Uzun süredir forumdan uzak kalmıştım. Ama geri döndüğümde, tıpkı bizim yerli diziler gibi, aslında konulardan pek de fazla uzak kalmadığımı gördüm. Hep aynı şeyleri konuşmaya devam ediyoruz;
2011/2012 Sezonu Transfer dönemi..: 61.231 okunma, 453 cevap.
Seimone Augustus: 59.624 okunma, 1143 cevap
2011/2012 (Burası daha önemli): 25416 okunma, 266 cevap.
Bu da benim cevabım:
Eğer neden hala 'karşıyaka' nın gerisinde kalıyoruz diye merak ediyorsanız size tavsiye ediyorum açın iki takımın resmi web sitesini ve arayın bakalım hangisinde ALTYAPI haberleri tüm detaylarıyla, fotoğraflarla geniş biçimde ele alınıyor.
Dün Erzurum'da Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası başladı. Kimin haberi var? Sayfada en ufak bir bilgi var mı? Fotoğraf,haber, maç istatistiği?
Çankaya Üniversitesi ile maç yapıyoruz, salonda GS formalı bir ben varım bir de küçük bir çocuk. Bizden sonra FB maçı var, salon bir anda pankart, döviz doldu. Fener formalı bir sürü insan.
Bakalım yarın 11:00 da bunca fenerli ile nasıl başa çıkacağım?
Biz hala Seimone mu Diana mı? diye tartışalım ama zaman geçiyor ve atı alan Üsküdarı geçiyor haberiniz olsun.
Sen fikrini belirtmişsin, bende belirtiyorum YANLIŞSIN! Cevap yazma lütfen uzamasın!
Forumda Taurasi kesin gelmiş gibi bir hava var ama ben gelceğini pekte sanmıyorum açıkçası.
Dünyanın en iyi 2 pivotunu almış bir takımız.Geçen yıl otoriteler tarafından en iyi 2. oyuncu sayılan Catchings'te bizdeydi.Taurasi'yi alabilecek çapta bir klubüz.
Ya Fowles ne olacak.
Ya Fowles ne olacak.
O kendisi bu sezonun ortasına kadar dinlenmek istiyor.Klüp olarak yapabileceğimiz bir şey yok
Ama Gelecek mi. sezon ortasinda onu sonra fbde görmek, allah korusun, kalbim dayanamaz.
Ama Gelecek mi. sezon ortasinda onu sonra fbde görmek, allah korusun, kalbim dayanamaz.
Evet bize gelecek sezon ortasında.Bize gelmezse bu sene tatil yapar başka takımda oynamaz