2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Uzun süredir forumdan uzak kalmıştım. Ama geri döndüğümde, tıpkı bizim yerli diziler gibi, aslında konulardan pek de fazla uzak kalmadığımı gördüm. Hep aynı şeyleri konuşmaya devam ediyoruz;
2011/2012 Sezonu Transfer dönemi..: 61.231 okunma, 453 cevap.
Seimone Augustus: 59.624 okunma, 1143 cevap
2011/2012 (Burası daha önemli): 25416 okunma, 266 cevap.

Bu da benim cevabım:
Eğer neden hala 'karşıyaka' nın gerisinde kalıyoruz diye merak ediyorsanız size tavsiye ediyorum açın iki takımın resmi web sitesini ve arayın bakalım hangisinde ALTYAPI haberleri tüm detaylarıyla, fotoğraflarla geniş biçimde ele alınıyor.
Dün Erzurum'da Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası başladı. Kimin haberi var? Sayfada en ufak bir bilgi var mı? Fotoğraf,haber, maç istatistiği?
Çankaya Üniversitesi ile maç yapıyoruz, salonda GS formalı bir ben varım bir de küçük bir çocuk. Bizden sonra FB maçı var, salon bir anda pankart, döviz doldu. Fener formalı bir sürü insan.
Bakalım yarın 11:00 da bunca fenerli ile nasıl başa çıkacağım?
Biz hala Seimone mu Diana mı? diye tartışalım ama zaman geçiyor ve atı alan Üsküdarı geçiyor haberiniz olsun.

Aslında bu eleştiri şu sayfadaki en önemli nokta.

Sınıfta kaldık, kabul. Hatanın da büyük kısmı bende. Topic bile açmadık şampiyona için.

Gürel Nedim Bey, özel mesajlarınızı kontrol ederseniz bir de sevinirim. Oradan da yazdım birşeyler.

valla dışardan bakılınca tükürdüğümüzü yalamak gibi görünebilir ama taurasiden bahsediyoruz. dopingli falan idare edicez artık. yeter ki parçalıyı giysin.

Nevriye yada Birsel bence ayrılmazlar..Yerli olarak tek umut Sophia idi ama o da Amerika milli takımını düşünüyormuş.Başka çokta gelip takımı değiştirecek yerli yok...

bana deseler 'taurasi'yi alamadık augustus takımda kaldı' gerçekten havalara uçardım. Ancak gerçekten karşıyakadakileri bu kadar kudurmuş görmüşken bu avantajımızı kullanmalıyız. Kaldı ki burda bahsedilen oyuncu Şaziye değil yani gidip katkı veremeyecek sadece rakibe psikolojik olarak üstünlük kurmak için yapılan bir transfer değildir. Alacağımız (almaya çalıştığımız) oyuncunun ismi DİANA TAURASİ'dir. Doping olayında sevindim,çünkü rakibimizin daha güçsüzleşeceğini düşünmüştüm. Ancak ben anlamıyorum bu kız o kadar kariyerli bir kız başka oynadığı ülkelerde bu kıza doping testi yapmamışlar mı ? nasıl bu kız kariyerinde sadece geçen sene böyle bir olayla karşı karşıya kaldı ?

Taurasi'nin en olumlu özelliklerinden biriside maç başına 5 asist gibi bir 2 numara için çok iyi asist ortalamasına sahip olmasıdır.Eğer gelirse geçen yıl yaşadığımız uzunlara top indirememe sorununada çare olacaktır.Taurasi'ye sadece skor olarak bakmamak lazım.Asist ortalaması da çok iyi

Dünyanın en iyi 2 pivotunu almış bir takımız.Geçen yıl otoriteler tarafından en iyi 2. oyuncu sayılan Catchings'te bizdeydi.Taurasi'yi alabilecek çapta bir klubüz.

Yanlış anladın tabiki Taurasi'yi alabilecek çapta bir kulübüz ama Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda yaptıkları hareketler ve Penny Taylor'la olan arkadaşlığını göz önüne alarak böyle söyledim.

Ama Gelecek mi. sezon ortasinda onu sonra fbde görmek, allah korusun, kalbim dayanamaz.
Evet bize gelecek sezon ortasında.Bize gelmezse bu sene tatil yapar başka takımda oynamaz

Insallah öyle olur, ama ben pek emin olamiyom, gelirsede, tek türkiye ligindemi oyniyacak.

Taurasi hala temiz değil diyen arkadaşlar bence Taurasi bize gelirse temiz olup olmadığını daha iyi anlayacağız, eğer karşı taraf bazı gerçekleri saklamadıysa eninde sonunda bunu kendini ele vermeyi göze alarak açıklayacaktır. Bize gelirde karşı taraftan ses çıkmazsa bu benim için temiz olduğunun kanıtıdır.

Esmeral sözleşmesini uzattımı acaba ? Bildiğim kadarıyla uzatmadılar. Tahminim Kübra ve Babkina'yı alarak artı sözleşmeyi uzatmayarak bir şekilde kapıyı gösterdiler. Sakatlığı ne boyutta bilmiyorum salonlara ne zaman döner ve eski Esmeral olurmu, sanki ipleri koparmış gibi bir hali var.

Yerli oyuncu yok fikri bana hiç inandırıcı gelmiyor. Yerli oyuncu çok var ama onlara şans verecek onların önünü açacak koç yok diye düşünüyorum. Özellikle İspanya takımları EL'de bile genç isimlere şans verirken ne yazık bizim takımlarımız bırakın EL'yi ligde bile genç isimlere şans vermiyorlar.