Onur seni kutluyorum. 16 yaşındasın ama kaç senedir maçlara gittiğini ben bile tahmin edemedim. Hele tribünleri böyle süzüp analiz yapabilme yeteneğin beni daha çok sevindirdi. Gelecek sizin ellerinizde. Aynen böyle...
Gayet iyidim.Duygusallık yenilgiyi baştan kabul etmektir.Nevriye geçen yıl euroleaguede 8. en skorer oyuncuydu.İlk 50de başka türk varmıdır bilmiyorum.Ülkenin açık ara en iyi basketbolcusunu bu takımı tuttuğu halde istememek nasıl bir ironidir?
İşini yapan statüsünde Pondexter varsa bırakıp gidelim biz, sutopu maçlarını takip ederiz salonlardan.
Gülşah twitterda "bu Prince baya iimis" yazmış
İroni ile alakası yok Nevriye bir GS'lı olarak GS taraftarından neden bu şekilde tepki aldığını önce kendi düşünecek.
Bu kadar iyi bir basketbolcunun,katkı vereceği kesin bir oyuncu taraftarın çoğunluğu tarafından istenmiyorsa onun bizden daha koyu GS'lı olma ihtimali yoktur önce bu tür genellemeler yapmadan önce bir kaç kez düşünün sizde.
Bu tartışmanın haricinde Nevriye geldiği taktirde bize garanti katkı verecek, rakiplere direkt fark yaratacak, istikrar problemi olmayan bir oyuncudur.Bu yapısı ile kendini affettirmek istediği sürece,yaptığı hataları kabul edip özür dilediği ve bunu sadece lafla değil sahadaki çabası ilede dilediği sürece benim itiraz edeceğim bir oyuncu değildir. Basketbol oynamış, hali hazırdada iyi bir basketbol seyircisi olarak Nevriye'yi istememem söz konusu değildir.
Evet finansal desteği çeken Faruk Süren. Ancak Canaydın ise bu yanlışı görmezden gelmiş takımın küme düşmesine seyirci kalmıştıreğer kadın baskette illa bi başkana laf ediceksek o kişi bence Faruk Süren olmalı çünkü o Gitti muhteşem yenilmez armada yı dağıttı muhteşem bi kadroyu dağıttı küme düşme olayı yüzünden canaydına herşeyi diyebiliriz ama öncelik Faruk başkanda
caglartorun Caglar Torun
G.Saray'ın yeni sezon için Laszlo Ratgeber'e teklif yapmasına kaç puan veriyoruz