2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Onur seni kutluyorum. 16 yaşındasın ama kaç senedir maçlara gittiğini ben bile tahmin edemedim. Hele tribünleri böyle süzüp analiz yapabilme yeteneğin beni daha çok sevindirdi. Gelecek sizin ellerinizde. Aynen böyle...

Gayet iyidim.Duygusallık yenilgiyi baştan kabul etmektir.Nevriye geçen yıl euroleaguede 8. en skorer oyuncuydu.İlk 50de başka türk varmıdır bilmiyorum.Ülkenin açık ara en iyi basketbolcusunu bu takımı tuttuğu halde istememek nasıl bir ironidir?

Nevriye'nin kötü bir oyuncu olduğunu kimse söylemedi bunda herkes hemfikir. Ancak iyi bir GS li olduğu konusu biraz abartı olmuş.
saygılar.

İroni ile alakası yok Nevriye bir GS'lı olarak GS taraftarından neden bu şekilde tepki aldığını önce kendi düşünecek.
Bu kadar iyi bir basketbolcunun,katkı vereceği kesin bir oyuncu taraftarın çoğunluğu tarafından istenmiyorsa onun bizden daha koyu GS'lı olma ihtimali yoktur önce bu tür genellemeler yapmadan önce bir kaç kez düşünün sizde.

Bu tartışmanın haricinde Nevriye geldiği taktirde bize garanti katkı verecek, rakiplere direkt fark yaratacak, istikrar problemi olmayan bir oyuncudur.Bu yapısı ile kendini affettirmek istediği sürece,yaptığı hataları kabul edip özür dilediği ve bunu sadece lafla değil sahadaki çabası ilede dilediği sürece benim itiraz edeceğim bir oyuncu değildir. Basketbol oynamış, hali hazırdada iyi bir basketbol seyircisi olarak Nevriye'yi istememem söz konusu değildir.

Bence Galatasaray taraftarı Nevriye'ye tepki vereceğine bizi bu hallere ! düşüren Canaydın ve sonrasına tepki versin ilk önce. Sen takımını küme düşür yatırım yapma, iç çekişmelere yol aç , sonra Nevriye'ye laf et. Bir GS'lı olarak Canaydın ve Polata hakkımı helal etmedim ve etmeyeceğim. Tarih bunları da yazdı.. UEFA kupası yenilmez armada vs. gibi başarıların yanında...

eğer kadın baskette illa bi başkana laf ediceksek o kişi bence Faruk Süren olmalı çünkü o Gitti muhteşem yenilmez armada yı dağıttı muhteşem bi kadroyu dağıttı küme düşme olayı yüzünden canaydına herşeyi diyebiliriz ama öncelik Faruk başkanda

eğer kadın baskette illa bi başkana laf ediceksek o kişi bence Faruk Süren olmalı çünkü o Gitti muhteşem yenilmez armada yı dağıttı muhteşem bi kadroyu dağıttı küme düşme olayı yüzünden canaydına herşeyi diyebiliriz ama öncelik Faruk başkanda
Evet finansal desteği çeken Faruk Süren. Ancak Canaydın ise bu yanlışı görmezden gelmiş takımın küme düşmesine seyirci kalmıştır

Faruk Suren zamani ekonomik yapi ile Canaydin donemi oldukca farkli. Evet sucun buyugu Canaydin'indir ancak bu isi baslatan Faruk Baskandir baskasi degil bu subelerin geri plana itilebilecegini gosteren baskan olmustur.

uzun zamandır yazamıyordum.Guard pozisyonu için Milica Daboviçbana göre kişilik,hayatı ve oyunculuğu ile bize uygun değil),Epifany Prince,Becky Hammon gibi isimler geçiyor.maçlarda sahada3, benchte 1 olmak üzere 4 yabancı kullanılıyor bu nedenle 1 yabancımız trübünde oturacak.yabancılarımız hepsi birbirinden değerli hangisi trübünde oturacak karar vermek çok zor olacak.Benim şahsi görüşüm en çok konuşulan isim olan Prince değil;hem genç,skorer(bence bize atandan çok uzunlarımıza asist yapacak lazım) onu tribünde oturtmak zor olur maddi açıdan da.O oynar ise Taurasi,Torrens,Tina ve Fowles( Aralıkta gelecek) tek oturacak o gibi görünüyor gelirse.Bence Becky Hammon gelmeli hem çok iyi şutör,hem tecrübeli,Avrupa pasaportu var ve 34 yaşında olduğu için trübünde oturtulup gerektiğinde de kullanılabilir pek küstürülmez.Ayrıca söylentilere göre Birsel,Nevriye ve Esmeral ile görüşmelerimiz varmış.Bunların doğruluk payı var mı ve hangisi veya hangileri gelebilir?Sophia konusunda gelişme var mı?Oooooof çok soru sordum ama;vize sınavlarım nedeniyle girmediğim süre zarfında bunları çok merak ettim.Bilen arkadaşlarım,renktaşlarım lütfen cevap yazarsanız sevinirim.

Esmaral ve Ney-vriye fena olmazdı ama bu sene olamayacakmış bundan sonra sanırım yasemin horasan ve genç bir guard vardı o olabilir ya da aklıma yerli bir isim gelmiyor ? Esra şencebe nasıl bir sezon geçirdi yararlı olabilir mi ?

ünal başkandan bir atak bekliyoruz, ilk ayarı malum kanal ve sunucusuna verdi bugün, sırada basketbol fed. olması lazım, sonuçta nekadar yatırım yapsanda 2 düdük maçın kaderini değiştiriyor..