2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Ratgeber'in bizzat kendisi Çağlar'a bizden teklif aldığını söylemiş, bizde yöneticelerimizde asla böyle bir teklif olmadığını öğrendik. Ben Ratgeber'in Çağlar'a yalan söylediğini düşünüyorum.

Ceyhun Hoca'nın en azından 1-2 sezon daha kalması şart her ne kadar takım için teknik anlamda yetersiz olsa da. Yerlilerle anlaşmak açısından çok önemli bir koz kendisi.

Ceyhun Hocaya karşı antipatim var şu an ama Ratgaber'i düşününce Ceyhun hocayı da öyle tombik dönerlere bırakmam. Bu olaylar da halüsülasyondan ibarettir. Artık Çağlar'ın mı Ratgaber'in mi bilmiyorum..

Açıkçası Türk oyuncu kalitemizi yükseltmedikçe EuroLigte basarılı olacanğımızı pek sanmıyorum.Bu sene F4 yapmamız bence kura şansımıza bakıyor.UMMC ve Ros Cacares kalitesinde kesinlikle değiliz.Yabancı oyuncularımız tamam kaliteli ama sadece o kadar.Işıl ve Bahar F+ için çooook fazla aşama katetmeleri gerekiyor.
Fowles-Diana-Alba-Avrupalı Guard-Işıl-Bahar-Devşirme
LJ-Maya-Sancho-Keithe daha vardır:) Fowlesın savunma da zorlanacağını füşünüyorum onlara karoşı.Orta mesafeli şutları iyi uzunları var.Pota altı tamam ama dışarı açıldıklarında sıkıntı yaşayabiliriz...
Sue-Candice Parker-Gruda-Stepanova-Harakova-Zogota
Angel-Nevriye-Birsel-Penny-Matoviç-Babkina-Esmeral

Açıkçası İlk 5 olarak iddalı sayılabiliriz.Ama benchten yeterince iyi katkı alabileceğimizi sanmıyorum.Buda beni ümitsizleştiriyor.
Ayrıca Türkiye Şampiyonluğunuda ben banko göremiyorum malesef.1-2 önemli hamle yapmamız lazım.

Kadro derinligine gerek yok bizim takimizda.Cunku bizdeki 3 oyuncu rotasyonsuz oynar.Devsirme ve Avrupali oyuncumuz iyi olursa Isil ve Bahar zaten en fazla 15 er dakika oynar.Sadece Avrupada oynayacak bir oyuncu tercihi yapmasak dahi.Eger bu tercihide yaparsak Isil Ve Bahar 5 er dakikadan fazla sure alamaz Avrupada.Turkiyedede Tina,Fowles,Alba ve Diana oynar.4 oyuncu 120 dakika oynayacak.Devsirmede 30 dakika oynasa 150.Isil ve Bahara 25 er dakika kaliyor.Rakipte Esmeral bizede gelebilir gelmesede sakatligi atlatip forma gormesi sure alir.Bence bundan sonraki yabanci tercihlerimiz duzgun olursa hocada cok buyuk anormallikler yapmasa bu takimin onu acik.Birsel,Esmeral,Nevriyeden birini almazsan kimi alirsan al bizdeki yerli oyunculardan daha fazla katki veremez zaten.

Bu arada Ros Casares içeriye Yacobou'yu da aldı. Potaaltı çok sağlam oldu; ama dışarıya da penetresi olan, oyun sıkıştığında açabilecek şutör şart bence.

Bizde Sutuna güvenebileceğimiz tek Diana var(Şuan)Torens tamam çok iyi skorer.Fowlesi saymaya gerek yok.Ama Bu oyuncularda İnsan.Zorlu süreçlerden geçeceğiz.Bench katkısı olamazsak daha çook hayal kurarız bence...

nevriye tmm güzel hoş da günde 1000 kere de söylenmezki,pesküviti geçti yemin ederim.nevriye olayını bırakın klüp çözsün,sonucuna göre yorum yapın...ışıl albenin de botaştan geldiini,türk oyunculara yatırım yaparak nice başarılar elde edilebilinceğini,kimsenin gökten zeplinle inmediğine kanaat getirin ve yerlilere de güvenin.petronayt gibi leylek alınacağına genç kızlara şans verilip ilk5 oyuncusu haline getirilmeli...

Lafla peynir gemisi yürümüyor. Önemli olan icraat. Çağatay güzel söylemiş (leylek kısmını kastetmiyorum) elinde olan potansiyeli değerlendirmek ve geleceğin yıldızlarını yetiştirmek lazım.