2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Nevriye yavaş bizden koyu GS'lı olsun önce.Nevriye ,GS'lıdır eyvallah ancak bizden koyu GS'dır derseniz 'NAH' çekerim anca oda meclisten dışarıya.

Açıkçası bize yararı dokunaak 3-4 tane yerlinin olduğu bir ortamda çkta irdelemiyorum GS'lı olmuş olmamışkoyuymuş,seyrekmiş diye.Nevriye'nin çok ok çok büyük yanlışları var ama ben gelmesine karşı değilim. Efendilik,dürüstlük ,ilkeler Aziz Yıldırım ile beraber bu piyasada iş yapmayan ,demode şeyler haline geldi.Kaldıki bizim 'Yenilmez Armada' mızı fb'nin nasıl parçalayıp kapıştığını unutmayalım. Bugün aynı şeyi yapma fırsatı geçtiyse elimize ozaman hiç bir tereddütüm yok benim, yapalım.

Nevriye buyursun gelsin, ama bize kendini affettiemenin yolunu kendi bulsun onun için emek sarf etsin.

Nevriye yavaş bizden koyu GS'lı olsun önce.Nevriye ,GS'lıdır eyvallah ancak bizden koyu GS'dır derseniz 'NAH' çekerim anca oda meclisten dışarıya.

Açıkçası bize yararı dokunaak 3-4 tane yerlinin olduğu bir ortamda çkta irdelemiyorum GS'lı olmuş olmamışkoyuymuş,seyrekmiş diye.Nevriye'nin çok ok çok büyük yanlışları var ama ben gelmesine karşı değilim. Efendilik,dürüstlük ,ilkeler Aziz Yıldırım ile beraber bu piyasada iş yapmayan ,demode şeyler haline geldi.Kaldıki bizim 'Yenilmez Armada' mızı fb'nin nasıl parçalayıp kapıştığını unutmayalım. Bugün aynı şeyi yapma fırsatı geçtiyse elimize ozaman hiç bir tereddütüm yok benim, yapalım.

Nevriye buyursun gelsin, ama bize kendini affettiemenin yolunu kendi bulsun onun için emek sarf etsin.

O iyi oynadıkça aramız zaten düzelir.Tutku ve haluk nefret edilen oyuncularken bugün en sevilen oyuncularımız

Bu oyuncuların bu sene gelme ihtimali % 0 yani imkansız Fener bırakmadığı sürece hikaye,yerli oyuncuda FB GS arası tazminat söz konusu olamaz eğer sözleşmesi bulunan sporcuyu kulüp gözden çıkarmadı ise tazminata varmaz iş Aziz Yıldırım bırakmaz.Bahsedilen Birsel ve Meradel sözleşmeleri devam ederken 5 sene ekmek yedikleri kulüpten tazminat, kavga gürültü ile ayrılmazlar.Seneye için şimdiden devreye girip bitirilmeli transfer ki yıllık 450-500 bin tl gibi bütçe ayırmak gerekir Birsel için özellikle.Nevriye bir ay evvel kendi ayrılmak istedi bırakmadılar ki Türkiye'de oynamayacağım sadece Avrupa'ya gidicem maddesi koydurmasına rağmen bırakmadı kulüp.O yüzden bunları yazmak boşuna heveslenmek oluyor.Şu an alamayız 3ünüde.

Bir oyuncunun sözleşmesinde tazminat maddesi varsa oyuncu da ayrılmak isterse Aziz yıldırım nasıl bırakmayacakmış! merak ettim açıklar mısın ?

Bir oyuncunun sözleşmesinde tazminat maddesi varsa oyuncu da ayrılmak isterse Aziz yıldırım nasıl bırakmayacakmış! merak ettim açıklar mısın ?

Açıklarım tabi menajerleri ile konuştuğum için biliyorum öyle bir madde yok sadece yurt dışı maddesi var son senesinde avrupa için ve oda avrupaya gitmesi halinde kulüp uygun görür ise ve bonservis verilir ise o yüzden söylüyorum.O yüzden böyle bir beklentiye gerek yok hiç olmayacak şeyleri konuşmayalım.

Bizim adımız Galatasaray,fb değil.Herkesi alacaksak niye Zk'ye,Nilay'a tepki verildi,neden Cappy'yi istemiyoruz.Birsel'i alabiliyorsak alalım,Meral'in sakatlıktan dönmesi zaten sezon başına denk geliyor,bu sezon toparlanması ve önemli katkı vermesi pek mümkün değil.Nevriye,Avrupa'nın en iyi uzunlarından biri fakat mümkünse bir daha bu formayı giymesin,ben Bahar'a güvenmeyi tercih ediyorum.

:) Güzel değinmişsiniz....

Hepimizden koyu GS'li nasil oluyormus bu. Siz bizim ne kadar GS'li oldugumuzu nereden biliyorsunuz. Nevriye GS icin hic bir tas corbayi 3 arkadas paylasmis mi. Ya da deplasmana gelen kardeslerinde para yok diye onlara yemek ismarlamis mi. Sacma sapan konusmayin Allah askina.

Nevriye'nin yıllar once Galatasaray forması altında WNBA yapmadan onceki maclarina bakmak lazım.. Ben sahsen Nevriye'yi bir Pondexter veya Bir emre belezoglu olarak goremem. Profesyonel kariyerde Nevriye'nin Galatasaray formasi giyecegi kaderde varsa sonuna kadar bu oyuncuya destek olurum. Ve 4-5 numara icin de super gider Fowles'in Ocak'ta katilacagini dusunursek.

Diana'yı bir Nevriye bir Emre bir Pondexter olarak görmem
Nevriye'yi bir Pondexter bir Emre olarak görmem
Pondexter'ı bir Emre olarak görmem
Emre bizim evladımızdır.

İroni ile alakası yok Nevriye bir GS'lı olarak GS taraftarından neden bu şekilde tepki aldığını önce kendi düşünecek.
Bu kadar iyi bir basketbolcunun,katkı vereceği kesin bir oyuncu taraftarın çoğunluğu tarafından istenmiyorsa onun bizden daha koyu GS'lı olma ihtimali yoktur önce bu tür genellemeler yapmadan önce bir kaç kez düşünün sizde.

Bu tartışmanın haricinde Nevriye geldiği taktirde bize garanti katkı verecek, rakiplere direkt fark yaratacak, istikrar problemi olmayan bir oyuncudur.Bu yapısı ile kendini affettirmek istediği sürece,yaptığı hataları kabul edip özür dilediği ve bunu sadece lafla değil sahadaki çabası ilede dilediği sürece benim itiraz edeceğim bir oyuncu değildir. Basketbol oynamış, hali hazırdada iyi bir basketbol seyircisi olarak Nevriye'yi istememem söz konusu değildir.

Tribünlerimizin rakip oyuncularla olay yaşaması ile ilgili fikirlerimi belirteyim (sadece nevriye değil tüm hepsiyle ilgili).Tribünlerimizde bedava bilet ile sadece olay çıkarma maksadıyla gelen pek çok kişi görüyorum gittiğimde.İşini yapan rakip oyunculara küfür edenler her maç dikkatimi çekiyor.Nevriye,Tutku,Haluk,Pondexter daha niceleri.Bu oyuncuların tamamı karaktersiz mi?Biraz özeleştiri yapma zamanı.İşini yapan bir kişi küfür yiyince haklı olarak karşı tepki verir.Tribünlerimizi bu tarz kişilerden ayırmazsak daha çok sorunlar yaşarız rakip oyuncularla.Bu taraftar kerem tunçeri ile bile olay yaşadı bir maçta