Nevriye mi? No thanks.
Nevriye yavaş bizden koyu GS'lı olsun önce.Nevriye ,GS'lıdır eyvallah ancak bizden koyu GS'dır derseniz 'NAH' çekerim anca oda meclisten dışarıya.
Açıkçası bize yararı dokunaak 3-4 tane yerlinin olduğu bir ortamda çkta irdelemiyorum GS'lı olmuş olmamışkoyuymuş,seyrekmiş diye.Nevriye'nin çok ok çok büyük yanlışları var ama ben gelmesine karşı değilim. Efendilik,dürüstlük ,ilkeler Aziz Yıldırım ile beraber bu piyasada iş yapmayan ,demode şeyler haline geldi.Kaldıki bizim 'Yenilmez Armada' mızı fb'nin nasıl parçalayıp kapıştığını unutmayalım. Bugün aynı şeyi yapma fırsatı geçtiyse elimize ozaman hiç bir tereddütüm yok benim, yapalım.
Nevriye buyursun gelsin, ama bize kendini affettiemenin yolunu kendi bulsun onun için emek sarf etsin.
Nevriye hepimizden koyu Galatasaraylı.Umarım gelir
Bu oyuncuların bu sene gelme ihtimali % 0 yani imkansız Fener bırakmadığı sürece hikaye,yerli oyuncuda FB GS arası tazminat söz konusu olamaz eğer sözleşmesi bulunan sporcuyu kulüp gözden çıkarmadı ise tazminata varmaz iş Aziz Yıldırım bırakmaz.Bahsedilen Birsel ve Meradel sözleşmeleri devam ederken 5 sene ekmek yedikleri kulüpten tazminat, kavga gürültü ile ayrılmazlar.Seneye için şimdiden devreye girip bitirilmeli transfer ki yıllık 450-500 bin tl gibi bütçe ayırmak gerekir Birsel için özellikle.Nevriye bir ay evvel kendi ayrılmak istedi bırakmadılar ki Türkiye'de oynamayacağım sadece Avrupa'ya gidicem maddesi koydurmasına rağmen bırakmadı kulüp.O yüzden bunları yazmak boşuna heveslenmek oluyor.Şu an alamayız 3ünüde.
Bir oyuncunun sözleşmesinde tazminat maddesi varsa oyuncu da ayrılmak isterse Aziz yıldırım nasıl bırakmayacakmış! merak ettim açıklar mısın ?
Nevriye yavaş bizden koyu GS'lı olsun önce.Nevriye ,GS'lıdır eyvallah ancak bizden koyu GS'dır derseniz 'NAH' çekerim anca oda meclisten dışarıya.
Açıkçası bize yararı dokunaak 3-4 tane yerlinin olduğu bir ortamda çkta irdelemiyorum GS'lı olmuş olmamışkoyuymuş,seyrekmiş diye.Nevriye'nin çok ok çok büyük yanlışları var ama ben gelmesine karşı değilim. Efendilik,dürüstlük ,ilkeler Aziz Yıldırım ile beraber bu piyasada iş yapmayan ,demode şeyler haline geldi.Kaldıki bizim 'Yenilmez Armada' mızı fb'nin nasıl parçalayıp kapıştığını unutmayalım. Bugün aynı şeyi yapma fırsatı geçtiyse elimize ozaman hiç bir tereddütüm yok benim, yapalım.
Nevriye buyursun gelsin, ama bize kendini affettiemenin yolunu kendi bulsun onun için emek sarf etsin.
yanlş hatırlamıosam tarsusta sinan gülerin mi ne kız kardeşi vardı onu alalım.genlerinde bişiler vardır belki
Arkadaş yazarken kafası iyidi galiba dikkate almayınız