2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Ceyhun Hoca pekala kendisinin yardimcisi olabilir. Veya alt yapilar icin dusunuluyor olabilir. Illa ki gonderilmesi gerekmez.

Ceyhun hoca milli takımda mutludur bence, sadece orası yeter de artar kendisine. Yıllardır altyapıya sahip çıkar vs deniliyor Ceyhun hoca için ama yaptığı işler bunu desteklemiyor. Gülşah gibi bir yetenek varken Şaziye gibi biriyle önünü tıkadı bu sene, daha şimdiden geçmiş olsun Gülşah'a. Doğru değil galiba haber ama keşke doğru olsaydı.

Melisa Can gidici heralde tam anlamadım ama twitterına ''You are right up the road from me!!! i played for Gala last season'' yazmış ne anlama geliyo google translate'den saçma sapan şeyler çıkıyo ama gidici gibime geldi.

Melisa Can gidici heralde tam anlamadım ama twitterına ''You are right up the road from me!!! i played for Gala last season'' yazmış ne anlama geliyo google translate'den saçma sapan şeyler çıkıyo ama gidici gibime geldi.
kendi ingilizcemle çeviriyim
benim sayemde doğru yoldasınız , geçen sezon galatasaray için oynadım .
sanırım böyle diyo yanlışsa affola

eyv. Birkan ben pek anlamıyorumda :) iyi bir melisaya pota altında elbette ihtiyacımız olacak 4 ve 5 numarada oynuyabilir melisa.devşirme oyuncu hakkımız ya melisa olmalı ya da nevlin olmalı nevlin fenerde kalır gibime geliyor...birde bahar öztürk vardı heralde kayseride oda olabilir ama iyi bir melisanın yerini tutamaz... 4-5 numarada Sylvia-Tina-Melisa-Bahar-? soru işareti yerine 1 tane iyi bir türk alırsak çok iyi olur... Guard bölgesinede garanti iyi bir avrupalı transfer yapılmalı ışılın yanına...

1 numaraya prince alınacaksa eksiğimiz 5 ve 4 numaralarda kalıyor. Yabancı hakkımız bittiğine göre Türk oyunculardan bu açığı kapatmalıyız. Yasemin Horasan alınabilir. Avrupa da özellikle Tina ve Fowles'i 10 dk yedekleyecek kadar yeterli bir oyuncudur. 4 numara da ise bahar ve melisa ile idare edileceğini düşünüyorum.
Diğer yandan Tuğba gönderilmemeli eğer gönderilirse 2 numara yerli açığı oluşuyor ceyhun hoca bunun farkında mıdır acaba :)

1 numaraya prince alınacaksa eksiğimiz 5 ve 4 numaralarda kalıyor. Yabancı hakkımız bittiğine göre Türk oyunculardan bu açığı kapatmalıyız. Yasemin Horasan alınabilir. Avrupa da özellikle Tina ve Fowles'i 10 dk yedekleyecek kadar yeterli bir oyuncudur. 4 numara da ise bahar ve melisa ile idare edileceğini düşünüyorum.
Diğer yandan Tuğba gönderilmemeli eğer gönderilirse 2 numara yerli açığı oluşuyor ceyhun hoca bunun farkında mıdır acaba :)
Yasemin mümkünse steps yapmamayı öğrenmeden gelmesin yoksa kanser olacağım :)

Beretta Familia koçu Sandro Orlando ile geçtiğimiz hafta bir görüşme yapıldı. Ancak Ceyhun Yıldızoğlu'nun yerine takımın başına getirilecek diye bir şey söylemek şu an için yanlış olur.

tuğba ne oynuyo ki gönderilmemeli altyapıdan herhangi bir genç onun yaptıgını çok rahat yapar

Tuğbayı bilmesem bu iddialı sözlere nerdeyse inanacağım. Alt yapıdan oyuncu gelsin onun yaptığından daha iyisini yapar diyebiliyorsunuz? Beğenmediğin Tuğba milli takımda 1-2-3 numarada oynuyor. Son turnuva da iki maçı salondan seyrettim. Tuğba yerine Gözde veya Balım oynarsa daha rahatmı olacaksın yani maçlarda bunumu anlamalıyım?

Bir altyapı oyuncusunun A takım oyuncusundan çok daha yetenekli olması mümkün. Ancak tecrübe olarak o seviyeye gelmesi için zamana gereksinim vardır. Sonuçta kim olursa olsun hiçbiri gökten zembille inmiyor, hepsinin geldiği yer altyapı.

Tuğba palazoğlunu en çok eleştirenlerden birisiyimdir.Hala da kendisini beğenmem, şampiyonluk hedefleyen bir takımın ilk beşinde yer alamaz ama rotasyonda kullanılabilir.Ruhu ve mücadelesiyle ayakta kaldığından bir yere kadar katkı verebiliyor, ofans yönünde takıma katkısını ben pek göremedim (en azından büyük maçlarda )Ama tuttuğum takımda şaziye yi görmektense tuğbayı görmeyi her zaman tercih ederim.En azından onurlu bir şekilde smücadele veriyor.Tabi birde etrafda alınabilecek türk oyuncu olmadığından kısa rotasyonda tuğbayı kullanmakta mecburuz.Gerçek bu.

Tabii ki hepsinin geldiği yer alt yapı ama extreme bir oyuncu dğeilsen merdivenleri temkinli çıkarsın. Bizim alt yapıdan bence en son gelen yetenekli oyuncu Yasemendi. Fiziği pozisyonuna uygundu ama onunda olamamasının sebepleri farklı. Şu an GS alt yapısından diyeceğimiz oyuncuları geçtim ülkede Tuğbadan daha iyi daha yararlı oalcak TÜrk oyuncu potansiyeli ne yazık ki yok. Geçen sene play offlarda Tuğba sakattı. Fener Serisindeki oyununa bakıp Tuğbaya yüklenmemek lazım. Ki Tamika gelene kadar da takımın lideriydi. Takımı motive eden gaz agetiren vites yükseltmesini sağlayan kişiydi. Tuğbanın bu takımda yaptıkları sadece alttan salladığı üçlükler değildir sadece. Ha kötü yanını sayarsak tabii ki çok. Tuğba ülkede alacağımız türkler arasındaki iyi oyunculardandır. İyi olduğu anlamında demiyorum bunu. Hele her faulden sonra itirazı görülmeye değer. Karadağ maçında kızın burnunu kırıyordu az kalsın. Ama ona bile itiraz etmişti :))

Fowles-Prince ikilisinden 44 sayı

Galatasaraylı Sylvia Fowles 27 sayı ile bu sezon en fazla sayısını attığı maçta, 11 de ribaund aldı ve Chicago Sky’ın kendi sahasında 85-73 galip geldiği New York Liberty maçını domine etti. Galatasaray’ın transfer etmek istediği Epiphanny Prince ise 17 sayı, 8 asistle Chicago’nun galibiyetine etki yapan bir diğer isim oldu.

Belliki Fowles ilede çok iyi anlaşıyor,Epiphanny Prince transferi gerçekleşmeli bence...

Eger Prince'de gelirse 100% sampiyon olmamiz lazim. hemde tek mac vermeden. su an Alba Torrens'i izliyorum. bu kadini tutacak oyuncu yok. 1.94 ve topla 1 numaralardan bile daha iyi oynuyor. tam bir miss match canavari. Diana, Tina + Syl. Rotasyon motasyon hikaye. bu takim sampiyon olmazsa rezillik olur bana göre.