2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Prince transferi ne alemde acaba?? umarim bir an önce biter o transferde.

Isil/Prince/Yasemen
Diana/Gülsah
Alba/Saziye
Tina/Bahar
Sylvia/?

bir tane daha uzun gerekiyor. Melisa veya Yasemin Horasan disinda pek secenek yok gibi. su kadronun basarisiz olma lüksü yok. umarim hersey bekledigimiz gibi gider.

Melisa seneye kadroda olur muhtemelen... Alternatif devşirme yok çünkü piyasada pek.

Işıl/Prince
Diana/?
Alba/Şaziye/Gülşah
Bahar/Melisa
Sylvia/Tina
---------------------
*Melisa'nın kalmasından yanayım ondan iyi devşirme daha yoktur.
*Sylvia cumhurbaşkanlığı kupasından sonra gidicek heralde.Aralık ayında gelicek.5 numaraya iyi bir türk lazım.
*2 Numarayada Taurasinin yanına genç yetenekli bir oyuncu almamız şart.Gülşahda 2-3 numarada oynayabilir.

Işıl/Prince
Diana/?
Alba/Şaziye/Gülşah
Bahar/Melisa
Sylvia/Tina
---------------------
*Melisa'nın kalmasından yanayım ondan iyi devşirme daha yoktur.
*Sylvia cumhurbaşkanlığı kupasından sonra gidicek heralde.Aralık ayında gelicek.5 numaraya iyi bir türk lazım.
*2 Numarayada Taurasinin yanına genç yetenekli bir oyuncu almamız şart.Gülşahda 2-3 numarada oynayabilir.

Gülşah-Alba ve Prince 2 numarada değerlendirilebilir. Esra da alınabilir. Ama Ceyun Hoca boyu kısa 2 numara beğenmiyorum demişti. Şimdi Diana bizde. Onu savundurmayacağına göre Esra düşünülebilir. Yerlilerden aklıma başka kimse gelmiyor. Euroleauge için bir uzun şart.

Gülşah-Alba ve Prince 2 numarada değerlendirilebilir. Esra da alınabilir. Ama Ceyun Hoca boyu kısa 2 numara beğenmiyorum demişti. Şimdi Diana bizde. Onu savundurmayacağına göre Esra düşünülebilir. Yerlilerden aklıma başka kimse gelmiyor. Euroleauge için bir uzun şart.
Evet abla :) haklısın esra özellikle hazırlık maçında izlemiştim solakdı heralde ve iyide oynamıştı.uzun olarak garanti bir türk almamız ŞART! senelerden beri uzun türkümüz yok.Yasemin Horasan yine düşünülebilir belki.Çünkü daha iyi türk uzun yok.

Önemli olan çok para harcamak, yıldız toplamak değil, doğru takım kimyasını oluştaracak oyuncular takıma kazandırmaktır. Kamuoyunda genel kanı Galatasaray'ımızın yıldız topladığı ihtiyaç transferi yapmadığıdır. Ben Ceyhun Hoca'nın bu transferlerde ne kadar etkin olduğunu merak ediyorum ? Ceyhun Yıldızoğlu'nun bu gidişatla önümüzdeki sezon sonu en geç görevinden alınır.

Coach olarak bence bayan basketbolumuzun başına bayan gelmeli diye düşünüyorum.Ceyhun hoca iyi hoca olabilir ama ben sevmiyorum.sevenler varsada k.bakmasınlar.Kim gelebilir derseniz ise Minnesota Lynx Takımının coachı Cheryl Reeve uygun bir coach'dur ve şu ana kadar Lynx çok iyi bir sezonda geçiriyor.daha sezonun başı ama bence en büyük favori onlar.

Eski kaptanımız Derya önce alt yapıya, sonra yardımcılığa, en son koçluğa gelecek şekilde bir planlama yapılsa kağıt üzerinde çok iyi olabilirdi. 3 yıl sonra bir koçumuz olmuş olurdu.

Ceyhun Hoca bu kadroyu yönetemez. Ayrıca madem bu kadar büyük bütçeli takım kuruyorduk Tina'nin yada Fowles2ın yerine Avrupalı çok iyi 4 numara alsak Euroleague garanti olurdu.

Saf guard lazımdı bize bu transfer dönemi yine düşünülmedi. Bence büyük bir hata takımda bu kadar skor yükünü çekecek adam varken pointguard Prince yerine takımı oynatan saf bir 1 numara lazımdı bizi. Fowles ve Tina'yı kullanışımız bu sene hedeflerimizi başarıp başaramayacağımızı gösterecek.

Berkan biraz katılıyorum sana çünkü EL'de iki amerikalı oynuyacak.Tina ya da Fowles'den biri oynamayacak.Taurasi'nin %100 olarak oynayacağı için.Prince iyi transfer bence.O saf oyun kurma işini Işılın yapıcağını düşünüyorum ki Ceyhun Y. böyle düşünüyor.Prince-Taurasi sayı yükünü çoookca üstlenmeleri lazım asistlerle birlikte tabi... çok skorer bir kadromuz oldu wnba'ın 5 skorerinden 4 ü bizde 1 ide sofi eskiden bizdeydi...Alba da çok karşı potaya çok yüksek skor bırakan bir isim. iyi bir takım olduğumuzu düşünyorum ama 2 ve 5 numaraya transfer ihtiyacımızzzzz varrrrrr....

Bu sene Miami gibi bize sahada 3-4 tane top lazım artık burada iş Ceyhun Hocaya düşüyor ama ona hiç güvenmiyorum. Cem Akdağ'ya tav olurdum bu sezon en azından Türkiye Liginde bizi şampiyon yapardı ve hakem hatalarından sonra federasyondan korkup peşkeş yapmazdı. Neyse benim aklımda bir soru vardı uzun zamandır öğrenemedim yabancı oyuncularımızın sözleşmeleri kaç yıllık biri yardımcı olursa çok sevineceğim. Ceyhun Hocaya hiç güvenmediğim için seneye dağılmaktan korkuyorum.

Yalnız fener kimleri alcak çok merak ediyorum :) Etrafta oyuncu bırakmadık Candace Parker, Jackson falan almazlar herhalde Augustusda gitmez fenere zaten başka takımlarda var elindeki türklerden bir tanesini koparsa boşuna oynanmasın bu lig :)

Kadromuz kağıt üstünde inanılmaz, bu takımın sene boyunca maç kaybetmeden tüm kupaları toplaması lazım şu kadroya bakınca.

Ama işte marifet bu kadroyu oynatabilmekte. Bu kadar çok egosu yüksek oyuncu iyi değil. WNBA'in sayı krallığında ilk 5'de yer alan 4 oyuncusu bizim, Avrupa'nın en iyi oyuncusu bizim. Işıl ve Bahar bu kadroyla birlikte istatistik olarak geriye düşecekler gibi görünüyor.