Işıl/Prince
Diana/?
Alba/Şaziye/Gülşah
Bahar/Melisa
Sylvia/Tina
---------------------
*Melisa'nın kalmasından yanayım ondan iyi devşirme daha yoktur.
*Sylvia cumhurbaşkanlığı kupasından sonra gidicek heralde.Aralık ayında gelicek.5 numaraya iyi bir türk lazım.
*2 Numarayada Taurasinin yanına genç yetenekli bir oyuncu almamız şart.Gülşahda 2-3 numarada oynayabilir.
Evet abla haklısın esra özellikle hazırlık maçında izlemiştim solakdı heralde ve iyide oynamıştı.uzun olarak garanti bir türk almamız ŞART! senelerden beri uzun türkümüz yok.Yasemin Horasan yine düşünülebilir belki.Çünkü daha iyi türk uzun yok.Gülşah-Alba ve Prince 2 numarada değerlendirilebilir. Esra da alınabilir. Ama Ceyun Hoca boyu kısa 2 numara beğenmiyorum demişti. Şimdi Diana bizde. Onu savundurmayacağına göre Esra düşünülebilir. Yerlilerden aklıma başka kimse gelmiyor. Euroleauge için bir uzun şart.
Fb de bitirdi transferlerini,Angel-Penny-Babkina-Tamane-MatovicYalnız fener kimleri alcak çok merak ediyorum Etrafta oyuncu bırakmadık Candace Parker, Jackson falan almazlar herhalde Augustusda gitmez fenere zaten başka takımlarda var elindeki türklerden bir tanesini koparsa boşuna oynanmasın bu lig