2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Hayır adamlar zaten Futbolda sıkıntılı...Amatörlerle övünüp caka satıyorlar orada niye küçülsünler mantıksız...

İşin ilginç tarafı Tahmınım Kinsey transferi yuzunden bunlar...Adamlar zaten oynatmıyordu elemanı...

ne oldu üzüldün galiba, FBülker takımının bütçesinin tamamı ülker tarafından karşılanmıyor. FB futbolda bu sezon ve gelecek sezonun yayın glirinden mahrum kalırsa en fazla bu şubelr etkilenir, en az belki de hiç etkilenmeyecek olan sadece FB acıbadem olur.

nevriye ilk kopartılması gereken oyuncudur.

İşte sakin bekleyişin sonu FACİA olur.Şimdi sıra Cumhurbaşkanlığı kupası ve Abdi ipekçi'de ki maçlarda gel gel gel fenerim....Birsel alınsın Nevriyeye pek gerek yok gibi ama oda alınsın :D

Büyük Düşünelim (ll) Birsel ve Nevriye'yi Alalım

''Büyük Düşünelim Taurasi'yi Alalım'' adlı konunun başlığından alıntı yaparak sözlerime devam etmek istiyorum.Öncelikle bütün görüşlere saygı duyulması gerekiyor.Kimimiz Nevriye'yi istemez kimimiz Birsel'i ama ikisinin takıma vereceği katkı tartışılmaz.Hem karşı tarafı ezmek için hemde gücümüzü kuvvetlendirmek için çok önemli adımlar olur bunlar.Öncelikle ligi ve Türkiye kupasını yenilgisiz alabiliriz.Euroleague'de ise Final oynamak değil o finaldeki kupayı havaya kaldırmak bir o kadar kolay olmasa bile bu 2 isimin transferi ile kolaylaşabilir.Lütfen saygı çerçevesi içinde yorum yapalım.2 oyuncuyu daha geçen ay milli takımda alkışladık,beraber sevindik...Birbirimizin görüşlerine saygı duyalım lütfen...

Büyük düşünelim Birsel Vardarlı'yı alalım. Avrupa'nın sayılı oyunkurucularından biri olarak görüyorum ve çok beğeniyorum. Nevriye de olur ama yakışmaz sanki ya.

Bencede hiç düşünmeden alalım ikisiylede 4 yıllık sözleşme imzalıyalım. Karakter falanada önemli değil benim için insan kendine dizgin vurabilir ancak yetenekler işte onlar her zaman asıl önemli olan şeydir.

Bu iki kızdada bunlar fazlasıyla var. Her alanda elimizi güçlendiri bu hamle.Üstelik yıllardır milli takımda yan yana oynamış oyuncular bizim oyuncularımızlada en ufak bir kaynaşma sorunu olacağını düşünmüyorum.

Birsel ile biraz evvel onlara çok yakın olan bir arkadaşım yanımda görüştü,oyunculara söylenen şey ''Eğer takım küme düşer ise paralarınızı almakta zorluk çekebilirsiniz ve sponsor yada maddi destek bulamazsak ozaman maddi olarak kontratlarınızı yarı yarıya düşürmenizi istiyoruz ama Avrupa'ya giderseniz kolaylık gösterip sizi serbest bırakabiliriz '' Dolayısı ile bu oyuncuları bizim kucağımıza vermeyecekleri kesin ve Avrupa için yollayabiliriz demişler ,her ikisininde ciddi kontratları var.Benim şahsi fikrim olay tamamen Aziz Yıldırım üzerinden ( başkan gitti ,içerde kalırsa amatörler kapanacak algısı yaratmak) taraftarı takıma sahip çıkmaya çağırmak ve bayan basketbol takımına sponsor bulmak için yapılan hamledir.3-4 güne çıkar bir fb li ben para veriyorum der bu olayda kapanır,heveslenmeyelim

Nevirye'yi bilmem ama BİRSEL gelsin bu takıma çok ihtiyacımız var. Kesinlikle üst üste 3-4 yıl avrupa şampiyonluğumuz garanti derim. Tarihe geçecek bu fırsatı kullanmamak büyük çook büyük kayıp olur.
Alalım Birsel'i işi bitirelim. Türkiye ligi için değil Avrupa için mutlaka alınmalı TAURASİ transferi bile zayıf kalır bunun yanında.
Yanlı hatırlamıyorsam yıllar önce Faruk Süren döneminde bizde küçülmeye karar vermiştik kimse bize acımamıştı oyuncuları kapışmışlardı.

Özellikle Birseli bir takımın istememesi mümkün değil..Daha öncede belirttim Birsel ayarında Türkiyede bırak oyun kurucu bulmak ona yaklaşan bile güç..ama kulübüyle sözleşmesi var maalesef..

NTV SPOR :)

Futboldaki şike soruşturması, futbol kadar diğer branşları da etkilemeye başladı. Fenerbahçe'de, kadın basketbol takımında kontratı yüksek olan oyuncularından kendilerine kulüp bulmaları istendi. Erkek basketbol ve kadın voleybol takımlarının ise sponsor desteği sayesinde olumsuz etkilenmeleri beklenmiyor.

Futbolda şike soruşturması, adı geçen spor kulüplerinde işleyişi de olumsuz yönde etkiliyor. İsim sponsoru bulmakta zorlanan Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, prensipte anlaştığı oyuncuların resmi imzalarını bekletirken; bir olumsuz haber de Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'ndan geldi.

Sarı-lacivertli yönetim, kadın basketbol takımın yıldız oyuncularına "Sözleşmedeki taahütlerini yerine getiremeyeceğini" bilbirdi ve oyunculardan kendilerine kulüp bulması istendi. Kadın Basketbol Milli Takımı'nın da formasını giyen Birsel Vardarlı, Esmeral Tunçluer ve Nevriye Yılmaz'ın yanı sıra yabancı oyuncular Penny Taylor ve Angel Mccoughtry, eğer iyi bir teklif gelirse takımdan ayrılacaklar.

Takımın erkek basketbol şubesindeyse işler planlandığı gibi devam edecek. Ana sponsor Ülker, gerekli desteği sağlayacağını açıkladı. Ancak prensipte anlaşılan Hakan Demirel'in sözleşmesi henüz imzalanmış değil.

Fenerbahçe'nin geçen sezon şampiyonluk yaşayan diğer iki branşı voleybol şubesindeydi. Kadın voleybol takımı, Acıbadem'in sponsorluğunda herhangi bir kesinti olmadan yoluna devam edecek. İsim sponsoru bulunmayan erkek voleybol takımı için de şu an için olumsuz bir gelişme yok.

Ayrılsalar da ayrılmasalar da ligi domine ederiz de bu 2 oyuncuyu kadromuza katsak kağıt üzerinde Euroleague'in en büyük şampiyonluk adayı oluruz. Ne var ki, Nevriye'yi hangi mide kaldırır bilemem ? Birsel'in transferi durumunda Birsel-Işıl dengesi takıma zarar verir mi , bu da önemli bir nokta bence.

yaptıkları neymiş acaba merak ettimde? yani vatan hainliği,yakışıksız bir yaşam tarzı,adam öldürme,gasp,uyuşturucu kullanma ve satışı hangisini yapmış Nevriye.Geçin artık bu tarz fikirleri 2011 yılı gelmiş hala konuşulanlara bak.

begenmek zorunda değilsin ama herkesin fikrine saygı göstermeyi öğren amadem 2011 yılındayız :) fb maçlarını izlediysen taraftara yaptıklarını görmediysen o da senin sorunun

Sponsor bulmak için veya kamuoyu olusturmak için günlerdir yaptıkları komik ajitasyonun bir parcasi olarak görüyorum . Böyle degilse bile kendi elleriyle ouuncularini bize vereceklerini sanmıyorum .Karsiyakadan oyuncu alacaksak eğer MANTİKLİ düşünelim sadece NEVLİN i alalım