2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

rakıplerımız her zaman guclu olsun ben ıstemıyorum nevrıye ve bırsel'ı oyuncu olarak tabıkı ıyı ısımler ama bunlarda gelırse rekabet ortadan kalkar buda hıc ıstemedığım olay ama su kesın bu ıkı ısım gelırse euroleugde fenerın 10 yıldır yapamadığını bız yaparız ama ondan sonra 3 5 kısıye oynanır yenıden bayan basketbolu

Cumhur abi bu sene ''BİNLERCE'' kişiye oynandıda ne oldu fenerbahçe hakemlerin yardımı ile yendiler ve bu hala gözlerimin önünden gitmiyor.Allah daha kötü yapsın onları.Hele bir dağılsınlarda o zaman görüşücez.Birsel'in alınmasını istiyorum ben.Nevriye gelmeyebilir Bahar gibi genç bir oyuncumuz varken.Şimdi onları yıkmanın tam zamanı biz birşey yapmayacaz yapmadıkda onlar kendi yıkılacaklar!

Fanatik'de Yalçın Dümerin Haberi.

Bu sezon Diana Taurasi ve Alba Torrens başta olmak üzere kadrosunu çok önemli yıldızlarla takviye eden Sarı Kırmızılılar, Fenerbahçe’nin şutör gardı Birsel Vardarlı ile kesin anlaşmaya vardı. Milli takım forması da giyen 27 yaşındaki oyuncuyla önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Cim Bom’un, ezeli rakibinin bir diğer milli yıldızı Nevriye Yılmaz’la da ciddi şekilde görüştüğü ve bu transferin de her an mutlu sonla noktalanabileceği ifade edildi. 1.91 boyundaki Nevriye, yerli oyuncular arasında pota altının en etkili isimlerinden biri olarak tanınıyor. 31 yaşındaki oyuncu, milli takımdan düzenli olarak davet alan oyunculardan...

http://fanatik.ekolay.net/Birsel-Aslanda-Nevriye-yolda_3_Detail_32_232143.htm

ben bu adamın haberlerine inanmam :) ha alınır ona lafım yok ama bu adam yapınca haberi

Açıkçası Birselin gelmesini çok isterim .. Nevriye gelirse mütiş olur ama Baharın önü kapanır..Ondan dolayı Nevlin gelsin ve Baharla 4te süreyi paylaşsınlar.. Eğer Nevriye gelirse maç başına en az 28-30 dk oynar gibi :S

kubılay kardesım rekabet her zaman ıyıdır rakıbımı kotu yakaladık vurun zıhnıyetı bana bıraz ters hakemlerı yaptıklarınıda unuttuk değilız tabı burda sen yonetım olarak ne yapabıldın ona bakmak lazım ne hakemlerın yardımıyla nede rakıbımın acız duruma dusmesıyle kazanılan sampıyonlukları emınım kımse ıstemez zaten zevkı olmaz mucadele ıle gelen zaferler her zaman daha değerlıdır ornek EUROCUP

Mücadele edeceğimiz takımın adı belli şike ile sorgulanıyorlar ve onlarla mücadele olamayacak çünkü onlar yine böyle yollara başvuracaklar.Biz mücadelemizi Euroleague'de adam gibi veririz ama onları bu sene ligde çökertmek için gün sayıyorum.

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
Son olarak GS Nevriye ve Birsel'e hiç bir teklif yapmamış kontratı olan oyuncular ile en ufak bir görüşme olmamış.
20 saat önce

------------------

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
Nevriye ve Birsel sözleşmesini fesh etse bile GS bu sezon için avrupalı bir uzun dışında transfer düşünmüyor.
20 saat önce

Demiş Eyüp Yıldız

Tina ve Fowles varken Nevriye'ye gerek yok...
kalsın o yerinde...
yada başka bir ülkeye gitsin...
mümkünse Avrupa Yakasına bile geçmesin...

Biz Avrupali 4 alip isi siki tutalim.Kendi isimizi kendimiz gorelim.Devsirmemizide iyi yapalim.Fenerbahce kuculse bayan baskette yapmaz bu isi.Futbolda bir oyuncunun maliyeti bayan basketin tum butcesi.Bu yil aksine amator branslarda daha agresif olacaklarini dusunuyorum o yuzden isi cok ciddi tutmaliyiz.

Bu 2 oyuncu boşa çıkarsa strateji filan kalmaz kimse birbirini kandırmasın :)