2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

heee evet pardon tribünlere doğru taş atmıştı heralde başınıza geldi,ya Mustafa bey gecin bu holiganca tutumları artık,sizin bu yaşa kadar hiç mi hatanız olmadı? siz hiç mi kimseye yanlış yapmadınız? heralde siz mükemmel bir insan olmalısınız,affetmek büyüklüktür Mustafa bey,bilmiyorsanız öğrenin.

heee evet pardon tribünlere doğru taş atmıştı heralde başınıza geldi,ya Mustafa bey gecin bu holiganca tutumları artık,sizin bu yaşa kadar hiç mi hatanız olmadı? siz hiç mi kimseye yanlış yapmadınız? heralde siz mükemmel bir insan olmalısınız,affetmek büyüklüktür Mustafa bey,bilmiyorsanız öğrenin.

bak arkadaşım burda amacım seninle tartışmak değil sadece insanların fikrine saygılı olayı öğren yeter :) bu benim düşüncem o senin ben Nevriyeyi sevmiyorum o kadar.Birsele lafım yok inanılmaz isterim ama Nevriye kalsın o takımda sürünsün orda

Sponsor bulmak için veya kamuoyu olusturmak için günlerdir yaptıkları komik ajitasyonun bir parcasi olarak görüyorum . Böyle degilse bile kendi elleriyle ouuncularini bize vereceklerini sanmıyorum .Karsiyakadan oyuncu alacaksak eğer MANTİKLİ düşünelim sadece NEVLİN i alalım

inşallah dediğin gibi değildir :) bencede NEVLİN ve BİRSEL olsa yeter

Avrupali uzun haricinde takımımızı olusturduk. Nevlini alalım.Birsel bu sene Avrupa yapsin seneye alalım. Nevriye fevkalede bir oyuncu ancak yasi ve kontratinin yüksekliği nedeniyle tercih etmezdim.

Ya nasil Avrupali disind kadroyu olusturduk yerlilerde isil bahar gulsahtan baska kim var ? Birsel ve Nevlin kesin alinmali kesin almasa bile lig kesin olur ama Avrupa bilinmez .

Böyle bir durum söz konusu olsa dahi sadece biz değil avrupanın bir çok takımı peşlerine düşer ve rakibimizde bize bırakmaz. O yüzden benim temennim avrupada ki rakiplerimizden birine gitmemeleri ve onları güçlendirmemeleri.

Eğer böyle bir şey olursa lig oynanmasın bence. Gerek yok yani

bu sezon hiçbir şekilde şampiyon olamayacakları anladılar ve en baştan pes ettiler sanırım :) Birsel alınsın isterim sadece onun dışındakiler istedikleri yerlere gidebilirler..

bencde Avrupaya gitsinler benim önceliğim zaten Türkiye de şampiyonluk.eğer giderlerse zaten iş tamamdır.Zaten istemiyorum Nevriyeyi :D ondan gelecek katkıda onun olsun.Ama BİRSEL,NEVLİN ve eğer sakatlığı ciddi değilse ESMERAL olsun isterim.

bence eğer böyle bir durum varsa ki bence çok zor
nevriye ve birsel kaçırılmamalı
avrupadaki büyük hedef için çok önemli bir hamle
son avrupa şampiyonasında da gördük ki nevriye ve birsel avruda bile sayılı

Ben Nevriye'den nefret ediyorum ve Galatasaray tribünlerinin de ondan hoşlanmadığını yaptığımız marşlardan biliyoruz. Birsel gelsin de Nevriye cehennemin dibine gitsin.

Fanatik'de Yalçın Dümerin Haberi.

Bu sezon Diana Taurasi ve Alba Torrens başta olmak üzere kadrosunu çok önemli yıldızlarla takviye eden Sarı Kırmızılılar, Fenerbahçe’nin şutör gardı Birsel Vardarlı ile kesin anlaşmaya vardı. Milli takım forması da giyen 27 yaşındaki oyuncuyla önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Cim Bom’un, ezeli rakibinin bir diğer milli yıldızı Nevriye Yılmaz’la da ciddi şekilde görüştüğü ve bu transferin de her an mutlu sonla noktalanabileceği ifade edildi. 1.91 boyundaki Nevriye, yerli oyuncular arasında pota altının en etkili isimlerinden biri olarak tanınıyor. 31 yaşındaki oyuncu, milli takımdan düzenli olarak davet alan oyunculardan...

http://fanatik.ekolay.net/Birsel-Aslanda-Nevriye-yolda_3_Detail_32_232143.htm