S
Serhat Türkel
Misafir
1,5 milyon € yazdım 2 kere ama 1,5 milyon $'mış. Biraz daha ucuz ancak hala çok pahalı bu tür bir oyuncu için.
Andric gibi bir adam, Euroleague'de her takımda var. Lakovic ve Songaila ise Avrupa'da mevkilerinin ilk 5'inde değiller, ilk 10'a dahi giremezler. Fanatikçe yaklaşmayalım şu işlere. Objektif olalım, sonra büyük hayal kırıklıkları yaşayıp da küfür, hakaret etmeyelim.
arkadaslar biri bana suan takımda kalan giden gelenleri yazabılırmı askerdeyım vede biraz uzak kaldım suankı takımda kımler var
Jamon Gordon, Tutku Açık, Ender Arslan, Göksenin Köksal, Joshua Shipp, Jaka Lakoviç, Cevher Özer, Furkan Aldemir, Luksa Andiç, Darius Songila, Sertaç Şanlı, Haluk Yıldırım.
Unuttuğum yoktur umarım.
Euroleague gurup çekimlerinde 1. torbada olan Oly ve Barca'nın önemli 2 oyuncusunu aldık, Songaila'yı aldık ama taraftara yaranılmıyor.
Milli oyuncular Furkan ve Ender dahil oldu kadroya, Cevher gibi türkiyenin önemli 4 numaralarından biri alındı ayrıca.
Geçen seneki kadroya hayranız hepimiz, ama şu açık ki kadro çok güçlendi ama taraftar mırım kırın ediyor.