2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaklaşık olarak 15 dakika civarı süre alabilecek ekstra şut performansı olan bir 3 numara gerçekten gerekli bence takıma.
ama herşeyden önce, biliyorum istemeyeninizde çok fakat Cemal, Cemal, Cemal...

Cemal Nalga neden düşünülmez.

Şu bizi küme düşürmek isteyen Nalga' mı? Bize tarihi utancı yaşatan eleman mı gelsin? Açık söylüyorum, öyle bir hata yapılırsa salonda birisi Cemal' e küfür ederse, bilin ki o benim. Fenerbahçe ile bu kadar dalga geçen taraftarın Cemal' i istemesi arada fark yok dedirtiyor insana. Yazık.

şike mi???? Yok artık!.. Allah akıl fikir versin. Millet iyice saçmalamaya başladı. Cemal'e kızanlar hayatın gerçekleriyle yüzleşmeyen insanlar.

Cemal Nalga yı yazıp durmayın artık, suçlu veya suçsuz önemli değil sonucunda onun ismiyle bütünleşen skandalı tekrar gündeme getirmek GS a ancak zarar verir.

Cemal'in gelmesine karisiyim.Cemal gitsin fb ye transfer olsun..Doping sike ne yaparsa orda yapsin. Zaten akilli insan (Oktay Hoca ) gidipte Cemal'i alacak degil.

şike olayında cemalin suçu neydi ki???

Olay şike değildi. Ben hiç bir yerde şike kelimesini kullanmadım. Ancak bir oyuncu sanki hiç suçu yokmuş gibi takım arkadaşının formasıyla maça çıkmaya utanmıyorsa, sonra bu da yetmez gibi gazetelere aynı formayı tersten giyip manşet olup, Galatasaray' ı rezil ediyorsa ve taraftar da hala Cemal de Cemal diye tutturuyorsa yazık derim sadece.

http://3.bp.blogspot.com/_WTVLt-XU70E/Swvm039CU5I/AAAAAAAADYU/xcz391wA7xc/s400/cemal-nalga.jpg

Hay ne Cemal miş arkadaş bu adamda sizin gördüğünüz bizim göremediğimiz ne var. songaila nın burun büküldüğü forumda cemal'in hayranlarının olması beni hiss-i istigraba uğratıyor yeminle. :s

Cemal Nalga olayi klubumuzun basina gelebilecek en beyinsiz davranistir.Bu olayda adi gecen Cemalinden,Tufanina ve antrenorune kadar kim varsa bir daha bu klubun kapisindan iceri sokulmamali.Ozel macta bu beyinsizligi yap sonra gazetelere fotograf ver yok oyle is.Gitsin Banvitte oynasin.Goren birde Cemali bulunmaz hint kumasi sanacak zaten kotu ve vasat bir oyuncuyu isitip isitip burada gundeme getirenlerin iyi niyetinden suphe etmeye basladim.

Birkaç yorumumla dalga geçenler, gülenler falan olmuş.

1 - "Andric gibi adam Euroleague'de her takımda var" demiştim. Tek tek adam sayacak değilim burada. Bu konuda herkesin hemfikir olduğunu düşünüyorum zaten.

2 - "Lakovic ilk 10'a giremez" demiştim. Diamantidis, Spanoulis, Teodosic, Papaloukas, McCalebb, Pargo, Huertas, Lull, Cook, Ukic, Prigioni, Kerem Tunçeri, Sergio Rodriguez, Sada, Nedovic,... Daha birçok isim var. İlk anda aklıma gelenler bunlar.

3 - "Songalia ilk 10'a giremez" demiştim. Fotsis, Teletovic, Lorbek, Savanovic, Ksystof Lavrinovic, Velickovic, Mirotic, Khryapa, Freeland, Jankunas, Mirsad,... İlk anda aklıma gelenler.

1 - "Andric gibi adam Euroleague'de her takımda var" demiştim. Tek tek adam sayacak değilim burada. Bu konuda herkesin hemfikir olduğunu düşünüyorum zaten.

2 - "Lakovic ilk 10'a giremez" demiştim. Diamantidis, Spanoulis, Teodosic, Papaloukas, McCalebb, Pargo, Huertas, Lull, Cook, Ukic, Prigioni, Kerem Tunçeri, Sergio Rodriguez, Sada, Nedovic,... Daha birçok isim var. İlk anda aklıma gelenler bunlar.

3 - "Songalia ilk 10'a giremez" demiştim. Fotsis, Teletovic, Lorbek, Savanovic, Ksystof Lavrinovic, Velickovic, Mirotic, Khryapa, Freeland, Jankunas, Mirsad,... İlk anda aklıma gelenler.

Victor Sada ve Kerem Tunçeri Lakovicten iyiyse bırakıp gidelim.

cook, ukic pargo mccaleb artı teodosic in bile lakovic kariyerine sahip olması için en az bi 5 seneleri geçmesi lazım. lakovic i biraz hafifi görüyoruz sanırım. ayrıca savanovic fotsis ksistov lavrinovc khryapa teletovic filan songaila gibi bir kariyere sahip değiller. bu oyuncular songaila karşısında önlerini ilikler saygılarını sunar anca..

Mirsad ??
Mirsad ile Dairus neredeyse aynı zamanlar NBA'e gittler...
Mirsad bilindiği gibi tutunamadı NBA'de...
Darius hiç bir zaman yıldız olamadı belki ama NBA'de çok önemli süreler alarak tutunmayı başaran ender 4 numaralardan biri oldu..
Saydığın oyuncularla kıyaslandığında Lakaovic'e de benzer konularda itirazım var..
Bence aldığımız oyuncuları çok ama çok küçümsüyorsun...

Kendi verdiğin örneklerle bile komik duruma düşüyorsun.Diamantidis,Spanoulis,Teodosic,Papaloukas hariç hiçbir oyuncu senin listendeli Lakovic'ten iyidir yorumunu yapmamalısın.Lakovic bu ligin senelerdir tozunu atıyor bu saydığım isimlerle birlikte,sen nasıl olup da gider de Kerem Tunçeri,Omar Cook,Sada ile kıyaslarsın.Senin saydığın bu 13 14 isimden 4 ü hariç diğerleri Lakovic'in önünde ceketini ilikler.

Ayrıca son seneki performansını ben takip edemedim ama bilenler bilirler.Songaila senin buraya yazdığın tüm uzunlardan daha üstün bir uzun.Keşke böyle Bourousis,Mavrokefalides,Sofo,Fran Vazquez vs.yazabilseydin de tartışabilseydik en azından

Lavrinovicler milli takımda rol oyuncusuyken Songaila o takımın en önemli parçalarından birisi.Songaila CSKA'da oynadığı dönem final four oynayan takımın en önemli kozlarından biriydi. Fotsis hariç hepsinden çok daha üstün bir oyuncu

Kariyer önemli değil, şu anda verecekleri katkıyı baz alıyoruz.

Kariyer önemli değil, şu anda verecekleri katkıyı baz alıyoruz.

İyi katkı veremeyeceğini nerden biliyorsun? Ukic Fenere geldiğinde Nba'de rezil bir durumdaydı aynı şekilde Nesterovicte.Mirsad Türkcan,İbrahim Kutluay Nba'de ne yapabildi? Hepsi gayet iyi katkı verdiler ki zaten Songolia'nın Nba kariyeri Nesterovic hariç diğerlerinden çok daha önde. Kolay ligde daha iyi istatistik yapan adamlar daha değerliyse senin gözünde o zaman Tbl2'nin sayı kralı çoğu Nba oyuncusundan daha iyi senin mantalitene göre

Kendi verdiğin örneklerle bile komik duruma düşüyorsun.Diamantidis,Spanoulis,Teodosic,Papaloukas hariç hiçbir oyuncu senin listendeli Lakovic'ten iyidir yorumunu yapmamalısın.Lakovic bu ligin senelerdir tozunu atıyor bu saydığım isimlerle birlikte,sen nasıl olup da gider de Kerem Tunçeri,Omar Cook,Sada ile kıyaslarsın.Senin saydığın bu 13 14 isimden 4 ü hariç diğerleri Lakovic'in önünde ceketini ilikler.

Ayrıca son seneki performansını ben takip edemedim ama bilenler bilirler.Songaila senin buraya yazdığın tüm uzunlardan daha üstün bir uzun.Keşke böyle Bourousis,Mavrokefalides,Sofo,Fran Vazquez vs.yazabilseydin de tartışabilseydik en azından

1 - Kariyer değil, performans esas alındı. McCalebb geçen yıl, Pargo bu yıl Euroleague'in en iyi takımlarına seçildiler. Sada geçen yıl Lakovic'ten iyiydi. Üstelik ikisi de Barcelona'daydı. Kerem, Omar Cook çok daha iyi isimler "şu anda".

2 - Unuttuğum isimler olmuştur, ilk anda aklıma gelenleri yazdım. Ayrıca 5 numaraları yazmadım zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...