2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 ve 5 numaralar Euroleague icin zayif.Butceye gore 3 yada 5 numara almaliyiz.Aslinda 5 numara almaliyiz ama ben Furkanin hirsiyla 5 numara sorunumuzu cozecegine inaniyorum.Furkan ve Andricin onunu acmak adina 3 numara alinip transfer kapatilsin diyorum.

Songaila 500 bin euroya geldiyse 3 numara için hala bütçemiz var demektir. Tüm imkanları zorlayıp Wilson Chandler'a yoğunlaşmak lazım.Olmazsa James Jones yada Alan Anderson'dan birini alabilecek bütçemiz var

3 ve 5 numaralar Euroleague icin zayif.Butceye gore 3 yada 5 numara almaliyiz.Aslinda 5 numara almaliyiz ama ben Furkanin hirsiyla 5 numara sorunumuzu cozecegine inaniyorum.Furkan ve Andricin onunu acmak adina 3 numara alinip transfer kapatilsin diyorum.

Shumpert'ı da 4 olarak oynatacağını bildiğimize göre abi uzunlar bayaa kalabalık oldu orda..Şu an itibari ile güven vermiyo olabilir ama artık Furkan'a Sertaç'a güveneceğiz..Umarım onlar da bu güveni boşa çıkarmaz..

Yönetimden son bi güzel 3 numara transferi bekliyorum..Bahsedilen bütçelerin çok aşağısında harcamalar yaptık,yıldız bi 3 numara alabilirz bence..

5 numara, olası bir sakatlık probleminden dolayı aksayabilir.

JJ Barrea ile birlikte NBA'den gelmesini istediğim oyunculardan (Tabii realite içerisinde). Barrea ile özellikle hızlı hücumlarda çok rahatlarız, adamı gören olmuyor :)

3 sayı yarışmasını kazanan evet o.Şu an boşta yıllık 1.1 milyon dolara oynuyordu Miami'de. Lokavtın olduğu şu dönemde 1 milyon euro civarına imzalar

Hani şu final serisinde orta sahadan iki tane sokan ?

Hayır Mario Chalmers o..James Jones sezonun ilk yarısında iyi oynamıştı,belli maçlarda güzel performanslar gösterdi ama en dikkat çeken performansı Boston serisinde Lebron'un ortalarda olmadığı maçta kenardan gelip 25 sayı(yanlışsam düzeltin) atmasıydı..El yakan 3 lükler gönderdi arka arkaya..

240 sayfa, yapılan birden fazla uyarı, bir tane daha olsun o halde.

Arkadaşlar, bu başlıkta takımımızla ilgili somut transfer haberlerini konuşuyoruz. Bilindiği üzere, kendi istediğimiz oyuncuları, 'Oyuncu Önerileri' başlığı altında tartışıyoruz. Lütfen bu düzen içerisinde ilerleyerek, forumun kalitesini yükseltelim.

Beyaz olan yanılmıyorsam 12 numara, evet. Bi de Dallas'ta üst üste 3 üçlük atan siyahi bir oyuncu vardı, adam faul atar gibi üçlük atıyordu :) JTerry gibi :)

Hayır Mario Chalmers o..James Jones sezonun ilk yarısında iyi oynamıştı,belli maçlarda güzel performanslar gösterdi ama en dikkat çeken performansı Boston serisinde Lebron'un ortalarda olmadığı maçta kenardan gelip 25 sayı(yanlışsam düzeltin) atmasıydı..El yakan 3 lükler gönderdi arka arkaya..

Tutku-Ender-Lakovic
Gordon-Evren-Göksenin
Caner-Shumpert- Yabacı şutör
Furkan-Cevher-Haluk
Andric-Songaila-Sertaç ( keşke CEMAL OLSA :)

Bence bu takım iş yapar beyler :) iyi, cezaşutu kaçırmayacak sert bir 3 numara yeter bence

Andric gibi bir adam, Euroleague'de her takımda var. Lakovic ve Songaila ise Avrupa'da mevkilerinin ilk 5'inde değiller, ilk 10'a dahi giremezler. Fanatikçe yaklaşmayalım şu işlere. Objektif olalım, sonra büyük hayal kırıklıkları yaşayıp da küfür, hakaret etmeyelim.

Alınmaca gücenmece yok arkadaş ama şu yorumdan sonra senin basket bilgine güvenipte karşılıklı muhabbete girişpmek inan hiç kolay değil, insan kendini inandıramıyor bir türlü.

Lakoviç ve Songaila için yazdıkların hele gerçekten komik ama cidden komik okurkan güldüm:) Hiç birini izlemedim son sezonlarının istatistiklerini açıp bakıp yorum yapıyorum yazsaydın inan bunu yaptığın daha az anlaşılırdı.

Avrupa basketbolunu takip etmek zorunda değilsin TBL sana yeter artar belki ama ozaman böyle farazi,hiç bir argumanı olmayan, böyle bir telaş içinde yapılmış, içi boş yorumlardan uzak dur bilmediğin konular hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...