500bin euro alacakmış. Gayet makul ücret buda.
Cemal Nalga neden düşünülmez.
3 ve 5 numaralar Euroleague icin zayif.Butceye gore 3 yada 5 numara almaliyiz.Aslinda 5 numara almaliyiz ama ben Furkanin hirsiyla 5 numara sorunumuzu cozecegine inaniyorum.Furkan ve Andricin onunu acmak adina 3 numara alinip transfer kapatilsin diyorum.
Songaila 500 bin euroya geldiyse 3 numara için hala bütçemiz var demektir. Tüm imkanları zorlayıp Wilson Chandler'a yoğunlaşmak lazım.Olmazsa James Jones yada Alan Anderson'dan birini alabilecek bütçemiz var
Heat'teki eleman değil dimi ?
Ta kendisi
Hani şu final serisinde orta sahadan iki tane sokan ?
3 sayı yarışmasını kazanan evet o.Şu an boşta yıllık 1.1 milyon dolara oynuyordu Miami'de. Lokavtın olduğu şu dönemde 1 milyon euro civarına imzalar
Hayır Mario Chalmers o..James Jones sezonun ilk yarısında iyi oynamıştı,belli maçlarda güzel performanslar gösterdi ama en dikkat çeken performansı Boston serisinde Lebron'un ortalarda olmadığı maçta kenardan gelip 25 sayı(yanlışsam düzeltin) atmasıydı..El yakan 3 lükler gönderdi arka arkaya..
Cemal Nalga'yı alsak iyi olur sanırım,Songaila transferinden sonra
Andric gibi bir adam, Euroleague'de her takımda var. Lakovic ve Songaila ise Avrupa'da mevkilerinin ilk 5'inde değiller, ilk 10'a dahi giremezler. Fanatikçe yaklaşmayalım şu işlere. Objektif olalım, sonra büyük hayal kırıklıkları yaşayıp da küfür, hakaret etmeyelim.