2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi katkı veremeyeceğini nerden biliyorsun? Ukic Fenere geldiğinde Nba'de rezil bir durumdaydı aynı şekilde Nesterovicte.Mirsad Türkcan,İbrahim Kutluay Nba'de ne yapabildi? Hepsi gayet iyi katkı verdiler ki zaten Songolia'nın Nba kariyeri Nesterovic hariç diğerlerinden çok daha önde. Kolay ligde daha iyi istatistik yapan adamlar daha değerliyse senin gözünde o zaman Tbl2'nin sayı kralı çoğu Nba oyuncusundan daha iyi senin mantalitene göre

Mirsad, İbo, Ukic,... Hiçbirisi 33 yaşında değildi Avrupa'ya döndüklerinde.

Bu başlık transfer haberleri başlığı illa tartışılacaksa oyuncu ile ilgili başlık daha uygun olabilir sanırım.

Ayrıca birileirne göre oldukça iyi transfer birileri göre değil herkes fikrini söyledi.

Objektif olmaya çalışmak tabi ki iyidir ama yinede subjektif öğeler içeren bir konuda bir takım taraftarının kendi takımının transferlerinin faydasız olacağı konusundaki bir tartışmayı neden uzattıkça uzatır anlamam.

İş bitmiş oyuncular gelmiş öncelik kendi egomuz değil takımızın başarısı ise endişelerim olsa bile bu endişelerimizin yersiz çıkması en büyük temenniz olmalı hal böyle iken haksız çıkmak istediğimiz (öncelik kendi egomuz değilse böyle olmalı ) bir tartışmayı bu kadar uzatmanın ne kadar anlamı var ?

Bir yerden sonra benim ciddi endişelerim var ama umarım haksız çıkarım demek daha şık olmaz mı ?

Beğenmeyebilir herkes tabii saygı duymak lazım ama oyuncuları da garip garip adamlarla kıyaslamak mantıksız bana göre.Performansa göre değerlendirme yapılıyormuş,kariyere göre değil.Peki o kariyerler kendi kendine mi oluştu?1 sene iyi performans göstermiş oyuncuyu göklere çıkarıp senelerdir belli bir seviyede oynamış,tüm Avrupa'nın saygısını görmüş oyunculara nasıl tu kaka diyebiliriz?Bu mantıkla o zaman bu sene ligin tozunu atan Brad Buckman'ı alsaydık 4 numaraya.Hem ucuza kapatırdık hem de yabancı olmazdı ligimize,geçiniz...

Birkaç yorumumla dalga geçenler, gülenler falan olmuş.

1 - "Andric gibi adam Euroleague'de her takımda var" demiştim. Tek tek adam sayacak değilim burada. Bu konuda herkesin hemfikir olduğunu düşünüyorum zaten.

2 - "Lakovic ilk 10'a giremez" demiştim. Diamantidis, Spanoulis, Teodosic, Papaloukas, McCalebb, Pargo, Huertas, Lull, Cook, Ukic, Prigioni, Kerem Tunçeri, Sergio Rodriguez, Sada, Nedovic,... Daha birçok isim var. İlk anda aklıma gelenler bunlar.

3 - "Songalia ilk 10'a giremez" demiştim. Fotsis, Teletovic, Lorbek, Savanovic, Ksystof Lavrinovic, Velickovic, Mirotic, Khryapa, Freeland, Jankunas, Mirsad,... İlk anda aklıma gelenler.

Ciddi güldüm gerçekten.

Songaila Avrupa'da ilk 10'a giremez diyip Litvanya Milli Takımı'nda Songaila'nın yedeği olan 2 oyuncuyu buraya yazman bayağı komik olmuş.

Ayrıca Velickovic-Mirotic daha dünkü bebeler. Bunları Songaila ile mi karşılaştırıyorsun? 4 numara pozisyonunda sakatlık problemi yaşamadığı sürece, ki bununla ilgili en doğru bilgiyi Eurobasket 2011'de alacağız, 4 numara pozisyonunda Avrupa'da 5-6 oyuncudan biridir Songaila yetenekleri, yaptıkları ve yapabilecekleri itibariyle.

Andric konusuna girmiyorum zaten, Andric'in ne kadar değerli ve özel bir oyuncu olduğunu artık tartışmıyoruz.

Lakovic konusunda örnek verdiğin Teo-Spa-Papa üçlüsü geçen sene aynı takımdaydı. McCalebb F4 yapan Siena'da, Pargo F4 yapan Maccabi'de, Diamantidis şampiyon Pana'da, Prigioni-Rodriguez-Llull üçlüsü F4 yapan Madrid'deydi. Yani saydığın isimlerin çoğu zaten Euroleague'in F4'ün demirbaşı olan takımların oyuncusu, Lakovic bunların oyuncularının hemen arkasından geliyorsa Lakovic ben çok sevinirim. Verdiğin Sada örneğini en fanatik Barcelonalı'ya söylesen gülerler ayrıca. Bunu Lakovic'i eskiden beridir çok beğenmeyen biri olarak söylüyorum.

Bir de kısa bir araştırmayla başka Gs forumlarında da benzer tavırla konuştuğunuzu ve dışlandığınızı gördüm hemen. Aykırılık yaparak ve her şeye muhalefet olarak elinize ne geçiyor merak ediyorum?

Euroleague'e katılamayınca suçu umarım yerlilere falan atmazsınız.

Salsanın bloğunda songaila ile ilgili yapılan yorumlarda;

''çok ıyı bır 5 numarada yolda yarın yada bugun acıklarlar. sanırım o da NBA olacak. bu yıl Galatasarayın yılı''

yazılmış,bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Bu 2 çok çok yanlış transfer yüzünden katılamayacağız zaten. Umarım Mahmuti bu iki isme süre vermek için çaba sarfetmez, yoksa %1 olan ihtimal de gider.

serhat bence yanlış düşünüyorsun. umarım futbol bilgin daha iyidir o forumlardan devam edersin yazılarına.. burada lakovic ve songaila ya süre verip çaba sarfetmek sözünü kullanıyorsan geçmiş olsun. :D ayrıca biraz daha üstelersen galatasaraylı olmadığın yönünde şüphelerim artacak..

serhat bence yanlış düşünüyorsun. umarım futbol bilgin daha iyidir o forumlardan devam edersin yazılarına.. burada lakovic ve songaila ya süre verip çaba sarfetmek sözünü kullanıyorsan geçmiş olsun. :D ayrıca biraz daha üstelersen galatasaraylı olmadığın yönünde şüphelerim artacak..

Elano'yu eleştirirdim başka bir forumda, onlar da senin gibi "Fenerlisin" falan diye ithamlarda bulunurdu. 2 ay sonra bana Fenerli diyenlerin hepsi Elano'yu eleştiriyordu.

Bizim ülkemizde spor kulüplerinin başarılı olamamasının sebebi de bu zaten. Kulüp taraftarları maalesef tuttuğu kulübü eleştirmekten çekiniyorlar. Eleştirmekten korkmamak lazım.

Galatasaraylı değilse sevinceğim. Böyle Galatasaraylıların olduğunu bilmek acı veriyor.

Farklı olmak adına gelen herkesi kötülemek nedir? Galatasarayın tüm branşlar içinde en iyi 3 transferinden ikisi Lakovic ve Songaila'dır. Diğeri de voleybolda Lo Bianco. Ama bizim farklı olmaya çalışan ve bu işten anlamayan taraftarlarımız böyle adamları koz olarak kullanır. Ha yaşlı ooo çürük bu be tarzı konuşarak.

Art niyetli yorumlarınıza bir son veriniz Serhat Bey. Yorum değil aslında yaptıklarınız zırvalamak.

Euroleague'e kalamayınca demenizden belli aslında nasıl bir yaklaşım içinde olduğunuz.

Elano'yu eleştirirdim başka bir forumda, onlar da senin gibi "Fenerlisin" falan diye ithamlarda bulunurdu. 2 ay sonra bana Fenerli diyenlerin hepsi Elano'yu eleştiriyordu.

Bizim ülkemizde spor kulüplerinin başarılı olamamasının sebebi de bu zaten. Kulüp taraftarları maalesef tuttuğu kulübü eleştirmekten çekiniyorlar. Eleştirmekten korkmamak lazım.

Çok pardon da sizin bu forumda oyuncularımızı (daha henüz bu forma ile tek bir maça dahi çıkmamışken) acımasızca eleştirmenizin takımın başarısına nasıl bir katkısı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...