2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu armaya sahip çıkan , onurlu yürüyüşümüzde bizimle olan , düşme potasındaki takımı playoff yarışına sokan bir oyuncuyu,

Gerek istatistik anlamda gerekse de zor zamanlarda aldığı sorumluluk anlamında bizi bi çok maçta taşıyan(bi çok maç kaybettirsede) bir oyuncuyu,

zıplamıyor, turnike atamıyor diyerek eleştirmek çok komik. Trolllük yapmanın, ptovakasyon yapmanın bi anlamı yok.

Efes iki transfer yaptı diye ne bu yorumlar anlamıyorum, şampiyonlar transfer sezonundan sonra mı belli oluyor? Geçen sene de kurulan takımı gözü kapalı eleştiren çok arkadaş görmüştük.

Biraz saygı, çok zor değil biraz.

Onların astronomik değil dedikleri bile bize fazla fazla astronomik olcaktır..Şu hayalleriniz ve fantezilerinizi bi kenara bırakın lütfen..Eğer ki alınacakasa bi 5 numara,ki alınmayacak,ama alınacaksa ya Avrupa'dan sağlam bi adam,ya da Songaila gibi Amerikalı veya Avrupalı 32-33 yaşlarında bi oyuncu olmalı..

Howard'a milyonları saçmanın hiçbir mantığı yok !

Bütçemizde bu kadar yer kalmadan önce bende senin gibi düşünüyordum. Ama maddi açıdan sanırsam bu yıllık transfer bütçemizin yarısına yakını duruyor. Bu durumda Howard gibi bir yıldıza verilen parayı yapacağı katkıyı unutup çarçur olarak görmen bence yanlış olur. Tabi Avrupa'dan çok faydalı bir 5 numara bulamaz mıyız? Tabiki bulabiliriz. Belki de bizim için daha iyi olur kim bilir.Ancak bu sene Unicaja Malaga'nın maçlarını izleyip dizlerimizi döveceğimize elimizi çabuk tutabiliriz(ayrıca dünya basınındaki yankı da cabası).

şu armaya sahip çıkan , onurlu yürüyüşümüzde bizimle olan , düşme potasındaki takımı playoff yarışına sokan bir oyuncuyu,

Gerek istatistik anlamda gerekse de zor zamanlarda aldığı sorumluluk anlamında bizi bi çok maçta taşıyan(bi çok maç kaybettirsede) bir oyuncuyu,

zıplamıyor, turnike atamıyor diyerek eleştirmek çok komik. Trolllük yapmanın, ptovakasyon yapmanın bi anlamı yok.

Efes iki transfer yaptı diye ne bu yorumlar anlamıyorum, şampiyonlar transfer sezonundan sonra mı belli oluyor? Geçen sene de kurulan takımı gözü kapalı eleştiren çok arkadaş görmüştük.

Biraz saygı, çok zor değil biraz.

agzına saglık...şu takımda herkes eleştirilsin ama bir zahmet rancik'e dil uzatılmasın...bu takım geçen sene ligde kaldıysa bunda aslan payı rancik'indir kimse inkar edemez...şuanda saglıklı haliyle kadroda olsa gıkımı çıkartıp bu da neymiş demem...rancik candır...

Boş Turnike atmasını bilmeyen guard-----> Jerry
Zıplamasını bilmeyen uzun------->Rancik

Herşey boyla veya boş turnike ile olmuyor. Yürekle olan şeylerde var. Shipp 5,9 rb ve takımın lideri. Bilmem anlatabildim mi?

Herşeye muhalif --------------> onur :)

Basketboldan pardon B'den anlamayan ---------> serdilcan

Bence kadromuzu başka takımlarla değil , geçtiğimiz senelerdeki kendi kadromuzla, kendi bütçe ve şartlarımızla kıyaslayalım.
Galatasaray sk basketbola neden efes pilsen yada fülker kadar bütçe ayıramıyor bu çok ayrı bir konu başlığıdır bence.
İçinde bulunduğumuz şartlar bellidir,bu şartlar içerisinde kurulabilecek en iyi kadro kurulmuştur kanımca

Şu ondan iyi bu şundan kötü yaklaşımları çok mantıksız. Efes Pilsen ile GS yi karşılaştırmak yanlış. Efes iyi kadro kurdu ancak tarftar destekleri yok bu yüzden olası play-off rakibimiz olduklarında taraftar desteğiyle her zaman biz bir adım öndeyiz.
Diğer yandan pota altında 5 numara eksikliği var diye bağırıyor. ARTIK BÜYÜK HEDEFLERİN PEŞİNDEYİZ. RYTAS ile büyük olasılık kendi evlerinde EL için final oynayacağız. EL ye katıldığımız taktirde dev takımlara karşı mücadele edeceğiz.
Ancak pota altı oyuncularımız 19 yaşındaki furkan ile ne oynayacağı hep soru işareti olan Andriç. Ve bu ikilinin topu alıp tek başına sayı üretecek potansiyelleri hiç yok. Önceden Ermal azda olsa bu şekilde sayı üretiyordu. Şimdi oda yok.
EL de maçlar yeri geldiğinde çok sıkışıyor mutlaka pota altında teke tek bitirecek arkası dönük oynayacak 5 NUMARA eksikliğimiz var. Bu transfer yapılmazsa EL hayaldir. Eurocup takımı oluruz ancak.

Bu sezon hücum sistemimiz galiba tamamen ikili oyun, pas ve hareketli oyuncular üzerine olacak. Ben 5 numarada sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Furkan'ı bench'te çürütmek için mi, Andric'le bir yabancı hakkımızı bench'te boşa harcamak için mi alalım pivotu? Furkan da Andric de gelişime açık ve gelişme kaydeden oyuncular. Biraz süreçe bakmak gerek. Her şeyi hazır almaktansa ben oyuncu eğitmeyi, kulüp olarak onun gelişimine katkıda bulunmayı tercih ederim. Fenerbahçe Vidmar'ı adam etti, Andric Vidmar'darn daha yetenekli bir adam. Furkan da...

Bir de orta mesefa şutu harika olan iki PF'miz var. Bunu da es geçmemek gerek. Şutu olan 4 numaralar rakip pota altı için her zaman sorun... Ben Cevher'in kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçireceğini düşünüyorum.

Ve bizim gard rotasyonumuz ligin bence en iyisi. Fark yaratacak kadar iyi...

Bu sezon hücum sistemimiz galiba tamamen ikili oyun, pas ve hareketli oyuncular üzerine olacak. Ben 5 numarada sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Furkan'ı bench'te çürütmek için mi, Andric'le bir yabancı hakkımızı bench'te boşa harcamak için mi alalım pivotu? Furkan da Andric de gelişime açık ve gelişme kaydeden oyuncular. Biraz süreçe bakmak gerek. Her şeyi hazır almaktansa ben oyuncu eğitmeyi, kulüp olarak onun gelişimine katkıda bulunmayı tercih ederim. Fenerbahçe Vidmar'ı adam etti, Andric Vidmar'darn daha yetenekli bir adam. Furkan da...

Bir de orta mesefa şutu harika olan iki PF'miz var. Bunu da es geçmemek gerek. Şutu olan 4 numaralar rakip pota altı için her zaman sorun... Ben Cevher'in kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçireceğini düşünüyorum.

Ve bizim gard rotasyonumuz ligin bence en iyisi. Fark yaratacak kadar iyi...

Yalnız Vidmar değil,Tanjevic Ömer ve Semih'e yürek vererek Ömer,Semih,Vidmar'la şampiyon oldu.O elleri titreyen Ömer ve Semih şimdi Nba'da.Andric,Furkan ve Sertaç'a güvenelim.Üçünde de gelişime açık potansiyel var ve taraftar coşkusuyla oyanayacak oyuncular.

Furkan ve Andriç'e güvenelim ancak ne yazikki bu uzunlarla EL de olamayız. Hayal görmeyelim iddialı bir eurocup takımı oluruz. Bizim uzun oyuncularda kendilerini geliştirirler.

Cemal nalga gelsİn arayiŞ bİtsİn!

Galatasaraylı taraftarın pek çoğu bireysel isimlerden daha çok takımın gücüne birlikteliğin vermiş olduğu enerjinin seviyesine göre takım oyunlarında değerlendirme yapar ve takım tutar. Mesela ben, iki takım maç yapıyor kadrosu zayıf olanIN, mücadeleci takımın yenmesini isterim; çünkü böyle galibiyetler heP daha anlamlı olmuştur benim için. Diğer türlü düşünen yıldız olsun, tek başına skor üretsin sadece hücum üretkenliğimiz artsın diyenler Football Manager da dahi hile yapan güruhtandır, tasvip etmeyiz, haramdır :) Bu sebeple bizim Galatasaray olarak mantelitemiz OMUZ OMUZA'dır parayla şampiyonluk ŞİRKETlerin işidir!

CEMAL NALGA GELSİN ARAYIŞ BİTSİN!

Boş Turnike atmasını bilmeyen guard-----> Jerry
Zıplamasını bilmeyen uzun------->Rancik
Bir de ne konuştuğunu ne yazdığını bilmeyen taraftarlar var!

Jerry, final serisinde aslanlar gibi oynadı, uzunların gözünün içine bakarak turnikeler attı.

Rancik, ise bu sezon sisteme ayak uyduramadı, zıplamayıda biliyor, atmayıda biliyor.

Ama sen taraftarlığı bilmiyorsun!

Galatasaray'ımız, geçen sezonki kadronun üzerine koymuştur, FB, AP ne yapmış bizi ilgilendirmez, bizim yapılanmamız sahada ve tribünde devam ediyor, her yıl dahada iyi oluyoruz önemli olanda budur.

Kesinlikle 5 numaraya ihtiyacımız var yada Sertaç Şanlı'nın iyi verim vermesi gerekiyor. Açıkçası Sertaç'ın pek iş yapacağını düşünmüyorum, illaki katkı verir ama yeterli olmayacaktır. Olaya lig olarak da bakınca, geçen sezon altımızda kalan Efes'in de pota altına yaptığı ve yapmaya çalıştığı transferleri düşünürsek biraz zayıf kalacağız gibi 5 numara konusunda.. Umarım sıkıntı yaşamayız...

Kesinlikle 5 numaraya ihtiyacımız var yada Sertaç Şanlı'nın iyi verim vermesi gerekiyor. Açıkçası Sertaç'ın pek iş yapacağını düşünmüyorum, illaki katkı verir ama yeterli olmayacaktır. Olaya lig olarak da bakınca, geçen sezon altımızda kalan Efes'in de pota altına yaptığı ve yapmaya çalıştığı transferleri düşünürsek biraz zayıf kalacağız gibi 5 numara konusunda.. Umarım sıkıntı yaşamayız...
sertaç ümit milli takımda bile oynayamazken eurolig tecrübesi olan uzunlara karşı nasıl oynayacak çok zayıf bir oyuncu fiziği yetersiz efesin fenerin uzunlarına karşı duramaz. cemal nalganın hakları bizde türkiye cemali getirelim işte yabancı alınmayacaksa cemalin de boyu çok uzun değil ama kalıplı savunmada dirençli korkusuz

Tamam bir 5 numaraya ihtiyacımız var doğru ama o 5 numara olmazsa da bizden bişi olmaz gibi bi hava yaratanlar var..Geçen sene Fb'nin tüm uzunları sağlıklı iken(ki o uzunlar Avrupa'nın en iyi pota altlarından birine sahiptiler) biz yine yenmiştik Fb'yi..

İhtiyaç var doğru ama olmadan da yine gelmek istediğimiz yerlere gelebiliriz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...