2011- NBA Play Off

Maç çok güzel devam ediyor gerçekten.Ben Ibaka ve Perkins'in Randolph'u durdurmalarını bekliyordum ama şimdiden 24 sayı 10 ribandla domine ediyor pota altını.Bu adamın gösterdiği gelişime hayran olmamak elde değil.

Ben ilk turdaki Oklahama'nın performansının çok abartıldığını düşünüyorum. Denver hep orta üstü oyunculardan kurulu ama play-off takımı olmadıkları belliydi.Memphis ise play-offların en güzel basketbolunu oynuyor ve takım halinde çok iyi durumdalar.Oklahama da henüz genç bir takım sonuçta geriye düştüklerinde ve işler sıkıştığında cevap veremeyeceklerini düşünüyorum bugün 3. periyoda kadar olduğu gibi.

Celtics-Heat maçını da unutmamak gerek. Heat iyi gidiyor şu anda ama iki takıma da yazık olacak. Lakers'a karşı yorgun olacaklar burada daha çok yıpranıp kazanan takım da.

boston'u hakikatten hakemler doğruyor.Maç boyu pota altına giren her bostonlu oyuncuya faulle karışık bloklar es geçiliyor, wade ve james her içeri girişinde faul alması yetmezmiş gibi,pierce perdeleme yaptığı için oyundan atıldı.

2.maç ve kalanını alır boston

Hakemler öncelikle son derece cibileyitsiz hakemlerdi.Oyuna hakim olamadılar.Vermeleri gereken kararları vaktınde veremediler sonrada telafi için saçma bir şekilde Pierce'ı oyun dışı bıraktılar.

Ilga'ya saçma salak fualler verip bizi en iyi gittiğimiz anlarda kitlediler.

Netice olarak daha iyi oynayan daha çok isten taraf birzdik biz kazandık ama hakemler oyunun zevkini bozdular sadece.

Celtic, kolay kolay maç alamaz bizden benden söylemesi, arkadaşlarım boşuna heves yapmasın.

Ray_Allen_300_071104.jpg

Bu adama büyük saygı duyuyorum.

İlk maç benim gözümü hiç korkutmadı,olumlu sinyaller aldım,belki bu seriyi 4-1 ile bile geçebiliriz ama bundan sonra Miami'ye verecek en fazla 1 maçımız var.Rondo devreye girsin,Shaq dönsün çok fazla zorlanmayız.

doğrusu şu ligde hakemler konusunda en son konuşması gerekenler lakers ve boston..ki her zaman söylerim bunu,savunma yapmak biraz da hakemlerin sertliğe izin vermesiyle de alakalı..sonuçta boston eğer şampiyonluk ve finaller gördüyse bunu savunmasına borçlu...maçta öyle tek takımın lehine verilmiş gibi hatalar yok..keza pierce ilk faule aşırı tepki gösterdi..aynı faulleri boston her içeri drive edene yapıyor..o hafif kafa atma teşebbüsüne teknik faul verildiyse tam kararında olmuş...bugün miami çok da iyi oynamadı ama rondo ve garnett çok kötü oynadılar..miaimide jones çk ekstra oynadı,wade çok iyidi belki lebron ikisinin yanında sönük kaldı ama gayet iyi oynadı ve savunması müthişti...diğer maçlar için herşey rondoya bağlı..shaq filan ayrıntı ama rondo gerçek..kafasını toplarsa seriye ortak olurlar yok toplayamazsa ray allen her gün böyle oynamaz,miami çok rahat kazanır..

belki wadenin gölgesinde kalacak bir performans gösterdi ama gerçekten harika oynadı..böyle soğukkanlı bir adam görmedim..maçta biraz da olsa heyecan varsa herşey bu adam sayesinde oldu..şu adamın chicago'da oynadığını düşünsenize!!!!gözüm kapalı şampiyon chicago derdim...ray allendan bahsediyorum:)

son olsun..
bu miami'nin üçlüsünün gerçekten çok korkutucu olduğu diğer oyunculardan verim alığı zaman çok aşikar..bu üçlü düzenli verim verip diğer oyunculardan biri onlara eşlik ettiği zaman aradaki uçurum birden büyüyor..zaten üçünün iyi olduğu maçı ölyle ya da böyle alıyorlar ve hatta sadece ikisi iyi olsa çoğu zaman galibiyete yetiyor ama 4. bir extra güç alırlarsa ezip geçerler...

Pierce varken veya yokken fark etmeksizin istediğimiz an farkı 16-19 arasına çektik istediğimiz zaman vites düşürdük,kimi zaman istemeden düşürdük sonra toplayıp farkı yine aynı seviyeye çektik üstelik bunu big tree'den sadece biri devrede ve beanch'ten gelen tek bir ekstra katkı ile yaptık ve Boston'lu kardeşlerimde bu iyimserlik, gerçekten ilginç:D

:D :D Ya biz rahatız Doğan,bizde rondo kötüydü,garnett kötüydü,pierce ilk yarıda yok gibiydi yanı yarım devrelik bir pierce vardı birtek Ray Allen iyi oynadı,bundan sonraki maçlarda bu 4 oyuncudan 2 tanesi çok iyi oynasa maç başabaş olur,3 tanesi iyi oynasa biz kazanırız.

Kısacası ben çok ümitliyim,iyi düşüneyim iyi olsun diyorum.Ayrıca eleneceksek bile bu seri 7.maça kalsın isterim,böyle bir seriyi doya doya izlemek her basketbolseverin hakkı.

Valla bayram ben senin gibi dusunmuyorum kim elenirse elensin bu seri 5. Macta bitsin zira bu enerjiye finalde ihtiyacimiz var ikimizinde.

Dün Miami yüzde yüzünü oynadı. Daha iyisini zor oynarlar Boston'a karşı. Boston ise yüzde 10 civarını oynadı olsa olsa. Bence bu maç çoğu kişiyi yanıltmış ve Boston bu turu geçer . 2. maça evi arabayı satıp Boston'a basıcağım iddaada. Oklahoma da gönüllerin şampiyonu tribiyle gitse de iyi bi tosladılar oh oldu süper oldu. Burası güzellki yarışması değil beyler sevimli takım filan bi yere kadar. Ben takımımda Doug Christie ile büyüdüm arkadaş bana sevimlilik anlatmayın ben anlamam :)