2011- NBA Play Off

bir san antonıo'lu olarak bu maçı kazanırsak evimizdeki 7. maçı rahat alırız gibime geliyor. Çünkü elimizdeki en büyük koz devreye girecek. TECRÜBE! :D

ilk tahminler de Atlanta ve Memphis hariç yanılmadık gerçi Sas hala bitirmez o seriyi ama Thunder karşısın da ikisinin de pek şansı yok..

yarı final tahminlerini de yapalım bari..

Chicago - Atlanta 4-2
Miami - Boston 2-4

Lakers - Dallas 4-2
Thunder - Sas veya Memphis 4-3

Ben şahsen Thunder ın almasını isterim NBA2K da oynaya oynaya Scott Brooks kadar takımı aşina olduk neyse gerçekler acı ama ilk tur sonrası orada bak 2 tane baba aç timsah bekliyor Chalmers o 7 maçlık 2009 Atlanta serisi gibi oynamaya başladı gündüz vakti eşşeği emanet etmeyeceğim Joel Anthony play off maçı alıyor bunlar birer işarettir daha Wade ve Le Bron devreye girmedi tam olarak, eledikleri takım ise bana göre elenen 6 takımın en güçlüsü idi uzun lafın kısasıı artık kaç kaç olur 7. maç mı olur yüzükler Florida ya gidecektir bu sene Miami dışında kim şampiyon olursa sürprizdir Lakers dahil
Nhl de Vancouver Nba de Miami bitmiş ikili bu sene

Nhl de Vancouver Nba de Miami bitmiş ikili bu sene

biz ona, patlamış mısır gibi ikili diyoruz. geçen akşam uğuralp / savaşarslan'ı buldum. 1 e 104 verdi..
tjk bana dava açacak en sonunda.. yine aldım paralarını..
nhl demişken, philadelphiamızın rakibi boston oldu..
boston ve new york takımlarına hep gece tarifesi açıyoruz..
yine acımayacağız.

yuh 104 lira mı aldın gene olm sen ne çalışıyorsun çek şöyle bi sandalye ganyanın önüne daha çok kazanırsın sigortanı da tjk öder :=)
nhl de boston u elersiniz ama gerisi çok karışık moruk sizdeki bu "The Union" düşmanlığıda çok ilginç siz kardeşsiniz müttefiksiniz düşman Georgia Alabama S.Carolina alçak Texas dönme Virginia bunlar sizin düşmanlarınızdı gidin onlara sarın arkadaşım ne istiyorsunuz kendi müttefiklerinizden olayı iç savaşa bağladım ya neyse Emre Yüksel sen yat dostum yarın deplasman yapacaksınız bak ızdıraba dönmesin o yol biz ilgileniriz gece Nhl le Memphis SAS la falan :=)

az evvel biten maçla NBA'de bir tarih kapandı..

yine inanılmaz güzel ve çok doğru oynadı Memphis ayrıca Playoff'a 8. sıradan girip de ilk turu geçen 4. takım oldular..

Oklahoma bence biraz fazl abartılıyor. Denver formdaydı falandı filandı ama Denver'dı neticede en oluruyla. Bugün ''vaay beeee süprize bak'' dediğimiz Memphis'in ilk beşiyle bi enver'ınkini karşılaştırın. Ty Lawson daha dünkü bebe , Chandler , Galo filan zaten belli çapı olan adamlar ve potaaltı da öyle 3 sene önceki gibi üretken değil. Kadro geniş ama adamların çapı belli. Geniş kadro aldatmış hepimizi.
Ama bu kadar abartıldıktan sonra konferans finalinde Oklahoma'yı , finalde ise Miami'yi istiyorum Lakers'ın karşısına. Bi boylarını görelim bakalım gençlerin :)

memphis de rudy gay oklahama serisinde oynayabilecek mi acaba. memphis oklahamayı da eleyebilir. dış savunması ve pota altı çok sağlam

Memphis,Oklahoma karşısında ilk turda olduğu kadar rahat olamayacak bence.SAS'a karşı Gasol-Zach ikilisi pota altında at koşturdu ama Perkins-Ibaka karşısında o kadar etkili olamayacaklardır.

yuh 104 lira mı aldın gene olm sen ne çalışıyorsun çek şöyle bi sandalye ganyanın önüne daha çok kazanırsın sigortanı da tjk öder :=)
nhl de boston u elersiniz ama gerisi çok karışık moruk sizdeki bu "The Union" düşmanlığıda çok ilginç siz kardeşsiniz müttefiksiniz düşman Georgia Alabama S.Carolina alçak Texas dönme Virginia bunlar sizin düşmanlarınızdı gidin onlara sarın arkadaşım ne istiyorsunuz kendi müttefiklerinizden olayı iç savaşa bağladım ya neyse Emre Yüksel sen yat dostum yarın deplasman yapacaksınız bak ızdıraba dönmesin o yol biz ilgileniriz gece Nhl le Memphis SAS la falan :=)

104 lira almadım, 1 e 104 verdi diyorum. 5 e ne vermiştir, sen düşün artık.
Abi biz deplasman yaptık geldik de sen neredesin.. Edirne'ye bir sefer daha olacak.
Listede 1 numaraya yazacağım ismini.. Bak görürsün..

Biz Boston ve York ile komşu olabiliriz ama insan komuşlarını sevmek zorunda değil.
Sevmiyoruz.. Sevmediğimizi de gösteriyoruz.. Bu gece Bruins'i yenip bir daha göstereceğiz.

Memphis'de herhalde resmi tatil falan ilan edilmiş.. Hoş cumartesi zaten tatil gerçi ama şehir basını çıldırmış normal olarak.. Pazar akşam tsi 20.00 de ilk Memphis-Oklahoma maçı var.. Bu maç nba tv'de. 22.30 da da Miami-Boston var ki tadından yenmez.. Sonraki gece de diğer iki seri başlıyor.

Emre ciğer ısmarla geleyim bende bu kadar açık konuşuyorum:=) bugünde gelecektik Yaşar la ama son anda müsait olamadık yaşar kedisini ciğer yeriz diye kafalasamda kısmet olmadı ama bir daha ki edirne seferinde ordayız merak etme
Bu arada Brian Boucher in maskesinin altında Öerm çatkıç olduğu gecelerden biri son yarıda oynamaz bu adam gene küsecek 3 gün onu toplamaya çalışın durun Flyers ın Hakan Şükürü adam resmen neyse son yarı başlıyor bakalım Boucher kalede mi kaledyse 8 falan olur

Emre ciğer ısmarla geleyim bende bu kadar açık konuşuyorum:=) bugünde gelecektik Yaşar la ama son anda müsait olamadık yaşar kedisini ciğer yeriz diye kafalasamda kısmet olmadı ama bir daha ki edirne seferinde ordayız merak etme
Bu arada Brian Boucher in maskesinin altında Öerm çatkıç olduğu gecelerden biri son yarıda oynamaz bu adam gene küsecek 3 gün onu toplamaya çalışın durun Flyers ın Hakan Şükürü adam resmen neyse son yarı başlıyor bakalım Boucher kalede mi kaledyse 8 falan olur

boucher'ı aldı hoca da bu arada maçı kaybettik.. boucher, kasap mı demekti : ))
ciğer yok abi.. tahmin ettiğimiz gibi şehrin içine sokmadı polis..
gişelerden aldı, gişelere bıraktı..
babaeski köftesi var..

Yarın akşamki maçlar çok güzel olacak. Bence Memphis ve Oklahoma eşleşmesinde şartlar eşit. Boston Miami'de Wade ve Lebron sıkı tutarsa şans tanımazlar. Bu yıl Lakers'i final serisinde görmek istemiyorum. Her sene aynı takımın oynaması iyi olmuyor. Ama Kobe'ye karşı "three big" pazarlamasını yapmak için final serisi Lakers-Miami olur gibime geliyor.

boucher'ı aldı hoca da bu arada maçı kaybettik.. boucher, kasap mı demekti : ))
ciğer yok abi.. tahmin ettiğimiz gibi şehrin içine sokmadı polis..
gişelerden aldı, gişelere bıraktı..
babaeski köftesi var..

ya o gişe olayı kötüymüş ama ne yapalım İyicene hapisaneler arası mahkum nakliye muamelesi görecek değiliz 1-2 kişi gider alır ciğerleri :=)köfte babaeski tekirdağ gibiyse yaramaz bana gelmez sucuk gibi oluyor onlar fazla baharatlı neyse içine ettik Nba forumunun gene 7 oldu bu arada geçmiş olsun ama daha çok uzar bu seri flyers lıyız tabii ki:=)
Bu arada Keith Smart kovulduktan sonra iyi sallamış bütün organizasyona yakışırrrr iyicene arpayı fazla kaçırmış beygirlere döndük son senelerde Otto Rehagel Ziya Doğan anca toparlar bu takımı

Start Oklohama-Memphis ile veriliyormuş. Bu maçı iki gün sonra sanıyordum ben... Bence Oklohoma net favori. Memphis'te saha avantajı sanıyordum ben ama öyle değilmiş. Ama evinde iyi oynadıkları için uzun sürebilir bu seri.. Saat 20:00'da bu maçı izleyip 22:30da Big Three'lerin kapışmasını izleyeceğim artık, güzel bir basketbol günü bekliyor bizleri saatlerin de uygunluğunu düşünürsek...