2011- NBA Play Off

Boston bu geceki maçı kaybetse dahi sonraki 2 maçı evinde kaybetmez.

Sabaha 2-0 ile kalkarsak, önce 2-2 yapar sonra da Miami dönüşü 3-2 ile döner Boston evine ve 6. maç final olur kazanan doğuyu alır gider..

Maçı izleyemedik. Zaten bu pazara kadar da izlebileceğimiz kıymette bir maçlarını görmemiş ntvspor. Bir kanal her spor dalında mı yanlı yayın yapar?
Dün geceki maçı 102-91 miami kazanmış. Wade-Lebron-Bosh üçlüsü 80 sayı atmış. Bu sefer bench katkısı gelmemiş. Ray Allen bu sefer 7 sayı 5 ribaund ile oynamış. 3. maç Cumartesi ama o da yayın akışında yok malesef.

düzeltme: wade eksik kalamazdı

http://www.youtube.com/watch?v=BRyjWa5JMGM

kevin garnett bakkala :)

@ Halil Tolga Karaakın , @ Deniz Baskın

Artık şu yüzde tartışmalarınızı bitirseniz iyi olur.. İçinizi döküp rahatladıysanız tamamdır..

@eser atalay

Benim o dediğin atlarla işim olmaz.. Bana underdog atlar yarar. Benim yazdığım atın ganyanı çift hane olacak.. Biz simitçi değiliz, profesyonel oyuncuyuz : )

Boston- Miami ;

Boston için son 2 aydır bir beklenti var herkeste.. Kötü oynadıkları dönemde ve play off ilk turu boyunca ha düzeldi, ha düzelecek diye beklendi ama bir şeyin değiştiği yok.. Çok yazdım ama ben bir daha tekrar edeyim ; doğru olan Perkins değil Ray Allen'ın gitmesi idi.. Cap ve salary anlamında Celtics dönülmez bir yola girmiş durumda..

Maçları izlemeden bir şey söylemek kolay olmuyor elbet..Boston, Ray susmasına rağmen ilk maça göre daha iyi hücum etmiş..Bence Celtics'in hücum anlamında Glen Davis'ten beklediğini alması lazım.. Çok sönük ve silik bir iki maç oynadı. Shaq zaten yok.. Jermaine ve Kristic , Allah'a havale.. Bir tek o kalıyor geriye.. Boston deplasmanda % 54 le üçlük atarak maç kaybediyor ama ribaundlarda çok ezilmişler. Etkisi olabilir..

Miami'de saz bugün LBJ'nin elindeymiş.. LBJ yüksek yüzde 35 sayı, Wade düşük yüzde 28 sayı.. Bosh efendi bugün biraz uyanmış herhalde..Allah'ın yastığı.. Hiç sevmiyorum yumuşak uzunları. İki maçtır kenardan gelen Jones ve Chealmers desteği bugün gelmemiş ama gerek de kalmamış..

Boston'a dönüldüğünde, Celitcs oyuncularına sihirli bir değnek değmezse, 3. maçı olmasa bile 4. maçı kesin Heat kazanır ve seri 4-1 biter gibi görünüyor.. 3. maçı Celtics'in gazla, hakemle, baskıyla bir şekilde kurtarabileceğini sanıyorum ama sahada yine böyle bir takım olursa, sonraki maçta paspas olurlar.. D.Ainge'in yazı uzun geçecek..

Oklahoma- Memphis;

Memphis'te Zach Randloph nihayet yavaşlamış.. Lakin üst üste süper maçlar oynadı ve artık takatinin kalmaması da normaldir.. 102 sayı atmalarına rağmen bu sefer yetmemiş..O.J.Mayo'nun benchten gelmesini anlıyorum ama S.Battier niye benchten geliyor anlamıyorum.. Bilmediğim bir ayrıntı olabilir ama Shane, bu ligin en iyi forvet savuncularından birisidir.. Yani sahada olması lazım, kenardan gelen adam rolü pek uymaz bence.. Marc Gasol da şahsi sınırlarını zorlamaya devam ediyor..

Oklahoma cephesinde değişen bir şey yok.. Durant ve Westbrook yine skoru yüklenmiş.. Dün gece Ibaka değil ama Harden ve Maynor'dan skor desteği almışlar ki bench 48 sayı atmış, iyi iş.. Memphis benchi 29 sayı.. Arada 19 sayı var ve maçı Oklahoma zaten 9 sayı farkla kazanıyor..

Oklahoma hakkında nedense bir olumsuz yargı oluştu son günlerde ama bence bir şey yok.. Maçı izlesem belki daha net söyleyebilirdim ama Perkins'in varlığı ve direnci Zach-Marc ikilisine sorun olabilir bu seride.. Herhangi bir pivot değil karşılarındaki..

Bu seri de 4-2 Oklahoma yolunda ilerliyor ama Memphis tarihinde olmayan, rüyasında göremeyeceği şeyler yaşıyor.. Bu güzel günleri uzatmak için ellerinden geleni yapacakalardır.. Nitekim Zach Randolph sakinleşmiş de olsa damarlarında manyaklık dolaşan bir adam ve Gasol'un da bu sene sözleşmesi bitiyor.. Seneye kim öle, kim kala.

Ahh Deniz ahh,
Çok konuşuyorsun, tamam komik konuşuyorsun ama bizide tahrik ediyorsun.Bak bizim çocuklar yendikleri yetmiyor gibi birde oyuncularıda tek tek bakkala ,pazara yollayıp madar ediyorlar.Üzülüyoruz sonra:D

Chris Bosh 2 maçtır 12 ve 11 reboundla maçın en fazla rebound alan oyuncusu olmuş.Tesadüf olamaz bu rakamlar.Miami herkesden daha fazla istiyor bu şampiyonluğu.

Şimdi bizimkiler % kaç ile oynadı acaba :/ İlk maça göre sayı farkı falan da fazlalaştı, yüzdemiz artmıştır sanırım. :)

Bizimkiler maximumla oynuyor Arca, yüzdelerden düştüyse Boston'nunki düşmüştür %10'la oynuyorlardı şimdi %5-7,5 arasına inmişlerdir.Zaten Boston %100'ü geç %50 ile oynasa maç 100'e karşı 0(sıfır) biter sayı atamayız:D

Ahh Deniz ahh,
Çok konuşuyorsun, tamam komik konuşuyorsun ama bizide tahrik ediyorsun.Bak bizim çocuklar yendikleri yetmiyor gibi birde oyuncularıda tek tek bakkala ,pazara yollayıp madar ediyorlar.Üzülüyoruz sonra:D

He ya sizin soyunma odası kayıtları elime ulaştı. Lebron toplamış milleti ortaya ''bakın beyler Türkiye'de deniz diye biri varmış nah yenerler diyomuş gidelim gerçek yüzümüzü gösterelim herkese'' diye konuşma yapmış.
Seriye gelirsek boston hala hayalkırıklığı yaratıyor. Miami'nin kusursuza yakın oynadığını hala düşünüyorum. Beğenilmeyen Bosh bile ribaund alıyor ve her zamankinden az daha sert. Zaten yetiyor bu wade veya LBJ devredeyken.
Bi de boston süpürülürse 5 yıl zor gelir kendine. Çünkü hadi yeniden başlıyoruz denecek bi capleri yok. Ainge'in manevi oğlu green'e kalıyor ihale ama bence Krstic'e güvenmek yaktı Boston'u. Shaq'ı zaten saymıyorum bile. Boston hayalkırıklığıdır. Özellikle her nba reklamında ya bağıran çağıran ya el kol yapan ''hırs küpü imajlı'' Garnett resmen sahada yok. Allen olmasa anlarım , Pierce'ı da anlarım sonuçta Wade ve Lbj tutuyor adamlar. Ama zaten çok top inmeyen Bosh'u tutan Garnett'in performansı rezalet.
Bi de Nate için burda toplansak iyi söveriz ama adam tam bu serinin adamıydı boston için. 1 numaradan sayı üretemiyorlar ve üretemezlerse de zor kazanırlar Garnett satışlardayken. Bi dahaki maç bu kadar sövdükten sonra Garnett maç alır :p

dediğim gibi üçlünün üçü de oynarsa herkesi yenerler bunlara 4. oyuncudan destek gelirse ezer geçerler...
komplo teorisi üretmek gerekirse,evet miami bu yüzüğü çok üstüyor ama onlardan çok isteyen hakemler ve stern gibi:Ddüşünsenize miami zaten bu yıl nefret edilen takım ve şampiyon olmuşlar sonra bir kaç kışkırtıcı demeç falan filan zaten en büyük düşman bin ladin ölmüş yeni düşman yaratmak lazım miamiye olan nefret daha da büyümüş ve nba'deki her takım bunlarla play off maçı oynar gibi oynuyor,bu sene artan raytingler seneye daha da artıyor..offf offfffff

Öyle olmadı Deniz,
Biz akşam toparlandık Arca,ben,Uğur,Burak falan dedik ne ayak bu Deniz ,ne demeye çalışıyor bu oran orantı hangi üstün matematik formülünün sonucu falan baktık olmayacak açtık bir telefonla ABD'deyiz.Dedik Lebron durum böyle böyle şimdi Bosh dengesiz adam bizi muhatap etme Wade'le işi bitirin, son kapamadanda bir ekleme yaparak dedik aman dikkat edin Boston %50 ile oynamasın sayı attırmazlar mazallah, dediler merak etmeyin. Biraz fatura kaydı ama oldun Arca'dan aramıştık nasılsa:D

Deniz daha 2 gün önce %10 oynayan buna rağmen maçı ortaya getiren ve övdüğün takımı yerden yere vurmuşsun şimdi. Aynı çizgide gitseydin keşke, deplasmandan maç alacağımıza dair şüphelerim başladı. :/

Deniz daha 2 gün önce %10 oynayan buna rağmen maçı ortaya getiren ve övdüğün takımı yerden yere vurmuşsun şimdi. Aynı çizgide gitseydin keşke, deplasmandan maç alacağımıza dair şüphelerim başladı. :/

yerden yere vurdum çünkü potansiyelini yansıtamıyorlar. Ne deseydin aferin boston yüzde 10'unu oynuyorsun sahada geziniyorsun mücadele etmiyorsun aynen devam mı deseydim ?