Boston- Miami ;
Boston için son 2 aydır bir beklenti var herkeste.. Kötü oynadıkları dönemde ve play off ilk turu boyunca ha düzeldi, ha düzelecek diye beklendi ama bir şeyin değiştiği yok.. Çok yazdım ama ben bir daha tekrar edeyim ; doğru olan Perkins değil Ray Allen'ın gitmesi idi.. Cap ve salary anlamında Celtics dönülmez bir yola girmiş durumda..
Maçları izlemeden bir şey söylemek kolay olmuyor elbet..Boston, Ray susmasına rağmen ilk maça göre daha iyi hücum etmiş..Bence Celtics'in hücum anlamında Glen Davis'ten beklediğini alması lazım.. Çok sönük ve silik bir iki maç oynadı. Shaq zaten yok.. Jermaine ve Kristic , Allah'a havale.. Bir tek o kalıyor geriye.. Boston deplasmanda % 54 le üçlük atarak maç kaybediyor ama ribaundlarda çok ezilmişler. Etkisi olabilir..
Miami'de saz bugün LBJ'nin elindeymiş.. LBJ yüksek yüzde 35 sayı, Wade düşük yüzde 28 sayı.. Bosh efendi bugün biraz uyanmış herhalde..Allah'ın yastığı.. Hiç sevmiyorum yumuşak uzunları. İki maçtır kenardan gelen Jones ve Chealmers desteği bugün gelmemiş ama gerek de kalmamış..
Boston'a dönüldüğünde, Celitcs oyuncularına sihirli bir değnek değmezse, 3. maçı olmasa bile 4. maçı kesin Heat kazanır ve seri 4-1 biter gibi görünüyor.. 3. maçı Celtics'in gazla, hakemle, baskıyla bir şekilde kurtarabileceğini sanıyorum ama sahada yine böyle bir takım olursa, sonraki maçta paspas olurlar.. D.Ainge'in yazı uzun geçecek..