bizim cikolota prenses gelmezmi acaba geri
Ben menajerin,Taurasi'nin aldığı ücretin artması için uğraştığını düşünüyorum,Ummc madem Taurasi'yle kesin anlaştıysa bunu niye açıklamıyormuş,yada neden Bırd'le sözleşme yenilemeye çalışıyor,bide Taylor ne olacak?Ben kesin anlaştığına ancak açıklanırsa inanırım…Menecerinden ögrendiğim kadarıyla Diana kesin olarak Ekaterinburg ile anlaştı.
Bence de Tuğba çok daha iyi olur...
tuğba karşıyaka ile 2 yıllık anlaşma yaptı bildiğim kadarıyla...
resmi siteden görmeden inanmam
Mahir kardeş sana katılıyorum,ama bence kıtadışı olmasıda problem değil,çünkü alabileceğimiz Taylor'dan daha iyi kıta dışı yok zaten,şuan sadece Tamika boş gözüküyor,ama bana göre 36 yaşındaki Tamika yerine Taylor'ı tercih ederdim,özellikle Taylor'ı alınca Taurasi kalacaksa kesinlikle alırdım,Tkbl'de ise Taurasi yada Taylor'dan birini avrupa pasaportunu kulanırdım…
Tamika şu durumda Pennyden daha iyi gözüküyor . TAmika ayrıca 32 yaşında pennyden 1 yaş büyük..
Arkadaşlar, Tamika Catchings bayan basketbolunun en iyi 3 oyuncusundan biridir. Avrupada ise sadece 3 sezon geçirdi, bunlarınm 2si bizimle. Bunun sebebi de Catchings'in WNBA bittikten sonra Ocak ayına kadar kesinlikle tatil yapmak ve çocuklarıyla ilgilenmek istemesi. Avrupalı kulüpler hem kıta dışı hem de tüm sezon oynamaması nedeniyle Tamika ile sözleşme yapmaya çok sıcak bakmıyorlar. Biz ise bildiğiniz gibi ilk sezon Jia Perkins, geçen sene de Monique Currie sakatlanınca yerine geldi. Yoksa Tamika'nın takım savunmasına etkisi ve liderliği vazgeçilebilir gibi değil benim gözümde.Pardon arkadaşlar,36 değil 33 yaşındaymış,ama hayla Taylor'ı seçerdim,ama tabi beni tek endişelediren Taylor'ın sakatlıktan çıkacak olması…
Arkadaşlar, Tamika Catchings bayan basketbolunun en iyi 3 oyuncusundan biridir. Avrupada ise sadece 3 sezon geçirdi, bunlarınm 2si bizimle. Bunun sebebi de Catchings'in WNBA bittikten sonra Ocak ayına kadar kesinlikle tatil yapmak ve çocuklarıyla ilgilenmek istemesi. Avrupalı kulüpler hem kıta dışı hem de tüm sezon oynamaması nedeniyle Tamika ile sözleşme yapmaya çok sıcak bakmıyorlar. Biz ise bildiğiniz gibi ilk sezon Jia Perkins, geçen sene de Monique Currie sakatlanınca yerine geldi. Yoksa Tamika'nın takım savunmasına etkisi ve liderliği vazgeçilebilir gibi değil benim gözümde.
Bu sezona gelince zaten elimizde lig başladıktan sonra sakatlıktan dönecek bir Alba'mız var (ki ocak ayı deniyor dönüşüne), onun yanında yine sakatlıktan dönecek bir Penny veOcaktan önce gelmeyeceği kesin bir Tamika'nın (ki geçen sezon 4 Şubatta gelmişti)gündemimizde olması hiç anlamlı değil.
Işıl kalsa dahi öncelikli olarak çözmemiz gereken bir adet combo guard (bu seneki piph rolünde) bir adet de skorer guard veya forvet sorunumuz var (taurasi rolünde). Geçen seneden farklı olarak iki 5 numaramızdan Tina'yı EU pasaportlu Ann Wautersla değiştirerek Tİna'nın orta mesafe şutlarından vazgeçtiğimiz düşünülürse 4 numara pozisyonuna yüksek posttan ceza şutlarını sokabilecek bir isme ihtiyaç var. Sadece Bahar ile tüm sezonu götürmek anlamlı değil. Melisa Can'ın gideceği hep konuşuluyordu bu durumda buraya devşirme bir oyuncu gerekiyor gibi. Devşirme bu bölgede kullanılırsa Piph'e veda etmek durumundayız (en azından lig için) çünkü tkbl'de tek 2. pasaport kullanılabiliyor. Piph rus milli takımında oynarsa onu eu statüsünde euroleaguede oynatabiliriz.
Veya 2. bir alternatif 4 numara için Adını duyduğumuz ama kendini bilmediğimiz Tuğçe Canıtez ve hiç istemesem de Nevriye Yılmaz hamlesi yapılarak o bölgedeki rotasyon ile guard bölgesine bir devşirme yapılabilir (kaski'DEki turner gibi). Ancak bu devşirme yapılacak kişinin kaliteli olması şart.
neresinden tutsak elimizde kalıyor vesselam.
Transfer haberleri olumlu gozukmuyor ve komik isimler de geliyor kulaga, oyle olursa hayal kirikligi ile gececek bir sezon daha yasariz bu kez yabanci olarak da rakibimiz esit kalitede olcak en azindan.