2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neden bizim şube sorumluları,artık şu hoca ve transfer konularını çözmüyorlar ligin başlamasınımı bekliyorlar,şuan avrupada hedefi olan takımların çoğu kadrolarını kurdu,bizim takımın hayla hocası yok,bu gidişle piyasada oyuncu kalmayacak…

Kim mesela duydugun isimler. Bu arada Veremeyenka ile karşıyaka anlaştı.

Hocam piyasada Abd'li kalmadi dis skor icin ve Diana da yok deniyor, rakibimiz ise cok guclendi son transferle. Ayrica sacma sapan yerli transferleri geliyor Sariye gibi, o isimleri veremeyecegim alirsak goruruz zaten isyan da baslar burada. Bu kafayla ligi Kaski'nin ardinda bitirirsek sasirmam.

Sue Bird sözleşme uzatmış .Eğer UMMC 3 kıta dışı ile oynamıyacaksa aklıma acaba sorusu geliyor umarım tahmin ettiğim gibi olur ve Taurasi bizde kalır ama kime sorcam gitti diyor umarım yanlıştır.

Hocam piyasada Abd'li kalmadi dis skor icin ve Diana da yok deniyor, rakibimiz ise cok guclendi son transferle. Ayrica sacma sapan yerli transferleri geliyor Sariye gibi, o isimleri veremeyecegim alirsak goruruz zaten isyan da baslar burada. Bu kafayla ligi Kaski'nin ardinda bitirirsek sasirmam.

Ustam sen bilirsin Sue'de tekrar UMMC ile anlaştığına göre Taurasi nolacak. Takımımızla anlaşma şansı var mı ?
Aman Sariye Matiç gibi oyuncular gelmesin dediğine göre yine saçma sapan transferler yapacağız. İstemiyorum, hedefe ulaşabileceğimiz bir kadro kurmalıyız. Devşirme konusunda bir bilgin var mı abi ?

Taurasi kalmazsa Whalen ve Hammon transferleride işimizi görebilir. Whaleni alabiliriz ama Hammonu alabilirmiyiz yada sözleşmesini mi uzattı bir bilgimiz yok.

Ummc Bird ve Parker kıta dışı olacaklar.Ayrıca devşirme kıta dışı Nolan olacak Taurasi yi almaları çok mantıklı olmaz.Taurasi bizde kalacak gibi geliyor ihtimal yükseldi.

Ustam sen bilirsin Sue'de tekrar UMMC ile anlaştığına göre Taurasi nolacak. Takımımızla anlaşma şansı var mı ?
Aman Sariye Matiç gibi oyuncular gelmesin dediğine göre yine saçma sapan transferler yapacağız. İstemiyorum, hedefe ulaşabileceğimiz bir kadro kurmalıyız. Devşirme konusunda bir bilgin var mı abi ?

Taurasi kalmazsa Whalen ve Hammon transferleride işimizi görebilir. Whaleni alabiliriz ama Hammonu alabilirmiyiz yada sözleşmesini mi uzattı bir bilgimiz yok.

Oncelikle Hammon takimiyla uzatti, Taurasi'yi Onder Abi kesin dille gitti dedigi icin yazdim.

Devsirme konusunda bizi Kaski'deki Latoya Pringle kurtarir onceden de yazdim 4 numara da oynuyor ki tam ihtiyacimiz olan isim kendisi.

Dee kalir Latoya da gelirse ciddi sekilde favori oluruz ama o ihtimaller dusuk gozukuyor.

hafta başında yazdığım gibi sue bird UMMC ile uzattı kıta dışı kotalarını doldurdular, şimdi top bizim yöneticilerde akıllı bir hamleyle bu işi bitirmeleri lazım..

Bizim şube sorumlularının ne yaptığını şuan merak ediyorum,Avrupanın önde gelen kulüpleri kadrolarını şekillendirmiş durumda,Kaski bile kadrosunu hemen hemen kurdu(bana göre yanlış kadro planlamaları olsada),bizim ise daha hoca belli değil,futbol,basketbol ve voleyboldaki başarısızlıklara devam ediyoruz,yeter artık yeter…

Taurasi'yi tutamayacaksak en mantıklısı Lindsay Whalen olur bence.. Çünkü Avrupa'da ki takımlar süper güçlerini elinde tutmayı başardı...

Yönetim, futbol'daki Süper Final heyecanından diğer branşları unutmuş olmasın? Basketbol kulübü olmak ile spor kulübü olmak arasında mutlaka bir bilinç farkı oluyordur; hele de yeni yönetimlerde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...