2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Alba tam olarak ne zaman dönecek? Ben Taurasi'nin kalacağını düşünüyorum,zaten Ummc'yle anlaşsaydı onlarda Bırd'le sözlesmelerini uzatmaya çalışmazlardı yada Ros'a giden Erika'yı almaya çalışmazlardı herhalde,ben takımın başına eğer bahsedildiği gibi Cem hocamız gelecekse,en azından Ceyhun hocanın eline verilen kadroların onada verilmesini istiyorum,bunun için Taurasi kalmalı.Dört numarada sıkıntımızı çözmemiz lazım ama buda biraz zor görüküyor,Gruda takımında kaldı,Sancho gelmiyor bir türlü(şansımızı birkez daha denemek lazım), Verameyenka için karşıyaka diyorlar,bence en iyi seçim Kaski'ylede anlaşıp Latoya'yı devşirmek olur.Ah Young ahhh,zamanında Safiye olsaydın şimdi bunları düşünmezdik:)

Şuana kadarki transferler:
Ann Wauters ->Galatasaray MP
Nicky Anosike->Kayseri Kaski
Nuria Martinez->Kayseri Kaski
Asjha Jones->Kayseri Kaski
Tuğba Taşçı->Kayseri Kaski
Begüm Dalgalar->Kayseri Kaski

Şuana kadarki transferler:
Ann Wauters ->Galatasaray MP
Nicky Anosike->Kayseri Kaski
Nuria Martinez->Kayseri Kaski
Asjha Jones->Kayseri Kaski
Tuğba Taşçı->Kayseri Kaski
Begüm Dalgalar->Kayseri Kaski
Ben Kaski'nin bu transferlere rağmen üçüncülükten öteye gidecegini sanmıyorum,neden 2 kıtadışı hakkını uzun oyuncudan yana kulandıklarını hayla anlayamadım,eğer Asjha Jones'un yanına skorer bir kısa amerikalı alsalardı bence durum farklı olurdu en azından finali daha çok zorlardılar,yok yani madem iki kıta dışı hakkınıda uzun oyuncu alacan,bu isim Anosike'mi olur ben en azından Asjha'dan sonra Tina hamlesi felan beklerdim,ben Kaski'nin bu kısa rotasyonuyla başarılı olamayacağını düşünüyorum…

Arkadaşlar sanırım karşıyaka Penny Taylor ile yollarını ayıracakmış. İki ABD'lisi belli zaten, biz almak istersek bonservis ödememiz gibi bir durum var mı, kural nedir?

Ben Kaski'nin bu transferlere rağmen üçüncülükten öteye gidecegini sanmıyorum,neden 2 kıtadışı hakkını uzun oyuncudan yana kulandıklarını hayla anlayamadım,eğer Asjha Jones'un yanına skorer bir kısa amerikalı alsalardı bence durum farklı olurdu en azından finali daha çok zorlardılar,yok yani madem iki kıta dışı hakkınıda uzun oyuncu alacan,bu isim Anosike'mi olur ben en azından Asjha'dan sonra Tina hamlesi felan beklerdim,ben Kaski'nin bu kısa rotasyonuyla başarılı olamayacağını düşünüyorum…

Senle aynı fikirdeyim . Zaten Asjha Jones Rivası tek başına sürüklemişti geçen sezon . bunu görmedi demekki kaskililer..

sanırım Penny'nin kontratında Taurasininki gibi +1 vardı ama galiba uzatymayacaklar.Ame eğer uzatmayacaklarsa bi bildikleri vardır o zaman Penny bayağı sure uzak kalacaktır.Ancak herşeye rağmen eğer Alba erken dönebilecekse Tauarsinin EU pasaportunu kullanıp sözleşme yapalım derim.Ancak Alba erken dönecekse tabiki

Bugünde Nevriye ve Esmeral haberleri çıktı . Alınabilecek oyuncular ama bence alıncaksa Birsel alınmalı paraya kıyılıp . Ayrıca Prince için kıta dışı olacak diyorlar ama Prince Rus Milli takımında oynayacak...

Bugünde Nevriye ve Esmeral haberleri çıktı . Alınabilecek oyuncular ama bence alıncaksa Birsel alınmalı paraya kıyılıp . Ayrıca Prince için kıta dışı olacak diyorlar ama Prince Rus Milli takımında oynayacak...

Birsel çok küçük bir ihtimal gibi. Bildiğim kadarıyla geçen sene sözleşme uzattı, 2015'e kadar karşı tarafın oyuncusu.

ne nevriyeyi isterim ne de esmerali, ikisinin de gereği yok artık, geçen sezon takımlarına doğru düzgün katkıları olmadı, o efsane birsel-nevriye-esmeral üçlüsü de bitti bence, sadece birsel kaldı, bizlere daha genç ve yetenekli oyuncular lazım, ayrıca her ikisinin de Galatasarayı kullanarak zam istedikleri de konuşuluyor

Ya gazete de yazan habere göre Esmeral 450 bin euro, Nevriyede 750 bin euro istemiş Fener den... Bunlar ya bu sene kendilerini hiç izlemedi; yada euro nun ne kadar olduğunu bilmiyolar.

Beyler Taurasi konusunda son durum nedir. Malum UMMC ile anlaştı diyorlardı fakat sonra bir ses çıkmadı. UMMC Parker'la sözleşme yeniledi ve tekrar'dan Sue Bird'le anlaşmak istediği söyleniyor. Taurasinin yanında Penny'de istediği söyleniyor Ummc'nin bu durumda kıta dışı sorunları olacak. Sakat bir Penny'le anlaşacaklarını zannetmiyorum. O zaman Penny Rusya'ya gitmezse Tauraside gitmez.

İşler benim yazdıklarım kadar karışık Taurasi kalacak mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...